0

Mister B Rubber Extreme Water Boarding Maske

DKK 1.875,00

  • Perfekt til din og din partners frække urin leg
  • Tyk latex som lukker dig helt inde
  • Kig med igennem de indbyggede plastikøjne
  • Maksimal indelukket ophidselse

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 292275 Kategorier: , , ,

Denne urinal maske er lavet af 1 mm tyk latex. Det giver en dejlig tung fornemmelse af, at gummiet presser over dit hoved, mens du har den på. Alle lyde udefra bliver dæmpet på grund af materialets tunge vægt. Hvis du er til den slags ting, vil det give dig den maksimale følelse af ophidselse.

På forsiden sidder en kop, som kan fyldes med din foretrukne væske. Inde i koppen er der et tykt rør, så din mund tvinges åben, så du kan nyde væskestrømmen. Den indvendige diameter af røret er valgt, så du kan have det i munden og din makker kan skubbe sin penis ind, når han er færdig med at fylde koppen

Næsehullerne sørger for, at du stadig kan trække vejret, når munden er fyldt helt op. Hætten har indbygget plastikøjne, så du kan kigge direkte ind i den gule strøm, når den rammer dig i ansigtet, flyder ned i koppen og videre ind i din mund. 

Hvis du synes denne maske er for skræmmende og du er bange for at drukne, så frygt ej. Bøjer du hovedet lidt frem vil væsken løbe ud af koppen.

Specifikationer:

  • Størrelse: One Size
  • Material: Latex gummi
  • Farve: Sort
  • Indre diameter af rør: 32 mm

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping