Spandex hue med åben mund – DISGUISE

DKK 149,00

– Ekstra lag stof ved øjnene gør det meget svært at kigge ud gennem masken

– Blødt, strækbart spandex

– Åben mund, så du kan benytte munden under legen

Rød
Sort
Ryd
Varenummer (SKU): 828997 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Sanseeventyrer er ikke det samme, hvis din partner pludselig ser igennem masken og opdager, hvad der egentlig foregår. Så stopper sanseundertrykkelsen med at virke og kroppens andre sanser vil ikke længere være skærpede. Undgå netop det med Disguise, der er en blød og meget strækbar spandex maske med blindfold.

Disguise spandex maske med åben mund passer til de fleste. Spandex masken er one size. Den kan vaskes i vaskemaskinen og kan også bruges til at anonymisere din partner ved et evt. swingerklub-besøg.

Disguise og sanse-sex: Sådan kan du have sansefuld sex med spandex maske med åben mund

Før sanseoplevelserne skal foregå og din partner når at regne noget ud, fører du disguise spandex maske med åben mund over hovedet på din partner. Nu har du franarret din partner at kunne se, hvilket vil intensivere nogle af kroppens andre sanser. Nu kan du pirre, torturere og dominere din partner, som ikke vil kunne se, hvad der foregår omkring hende eller ham.

Har din partner prøvet at have et blindfold eller en spandex maske som disguise på før, kan du kombinere spandex masken med åben mund med et par ørepropper. Jo flere sanser du undertrykker, des kraftigere sanseindtryk vil kroppens andre sanser give. Dette anbefales dog ikke med mindre din partner er tryg ved at få berøvet sanser. Det kan være et stort skridt at tage, særligt for den partner, som har behov for at føle en vis form for kontrol over situationen.

Disguise spandex maske med åben mund er meget tættere i stoffet ved øjnene, fordi der er et ekstra lag som blindfold. Dette gør muligheden for udsyn meget mindre end ved andre, lignende, spandex masker.

Pleje:

Bør vaskes skånsomt, evt. i hånden med vaskemiddel til farvet tøj. Skal hængetørre, ellers krymper den.

Specifikationer:

  • One size fits all
  • Meget strækbart spandex

Yderligere information

Farve

,

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.