Tilbud

Spandex maske med åben mund – DISGUISE –

DKK 199,00 DKK 149,00

– Ekstra lag stof ved øjnene gør det meget svært at kigge ud gennem masken

– Blødt, strækbart spandex

– Åben mund, så du kan benytte munden under legen

På lager

Varenummer (SKU): Master Series Disguise spandex maske med åben mund Kategorier: , ,
Beskrivelse

Sanseeventyrer er ikke det samme, hvis din partner pludselig ser igennem masken og opdager, hvad der egentlig foregår. Så stopper sanseundertrykkelsen med at virke og kroppens andre sanser vil ikke længere være skærpede. Undgå netop det med Disguise, der er en blød og meget strækbar spandex maske med blindfold.

Disguise spandex maske med åben mund passer til de fleste. Spandex masken er one size. Den kan vaskes i vaskemaskinen og kan også bruges til at anonymisere din partner ved et evt. swingerklub-besøg.

Disguise og sanse-sex: Sådan kan du have sansefuld sex med spandex maske med åben mund

Før sanseoplevelserne skal foregå og din partner når at regne noget ud, fører du disguise spandex maske med åben mund over hovedet på din partner. Nu har du franarret din partner at kunne se, hvilket vil intensivere nogle af kroppens andre sanser. Nu kan du pirre, torturere og dominere din partner, som ikke vil kunne se, hvad der foregår omkring hende eller ham.

Har din partner prøvet at have et blindfold eller en spandex maske som disguise på før, kan du kombinere spandex masken med åben mund med et par ørepropper. Jo flere sanser du undertrykker, des kraftigere sanseindtryk vil kroppens andre sanser give. Dette anbefales dog ikke med mindre din partner er tryg ved at få berøvet sanser. Det kan være et stort skridt at tage, særligt for den partner, som har behov for at føle en vis form for kontrol over situationen.

Disguise spandex maske med åben mund er meget tættere i stoffet ved øjnene, fordi der er et ekstra lag som blindfold. Dette gør muligheden for udsyn meget mindre end ved andre, lignende, spandex masker.

Pleje:

Bør vaskes skånsomt, evt. i hånden med vaskemiddel til farvet tøj. Skal hængetørre, ellers krymper den.

Specifikationer:

  • One size fits all
  • Meget strækbart spandex
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.