0

Little Vicky klitoris stimulator

DKK 479,00

  • Diskret og nuttet oralsex simulator
  • Genopladelig med med medfølgende USB-stik
  • Vandtæt og støjsvag
  • Forskellige vibrationsmønstre

På lager

Varenummer (SKU): 576977 Kategorier: , ,

Diskret, fin og funktionel klitoris stimulator, der udenpå ligner et uskyldigt påskeæg man kan have med over det meste. Drejer du toppen af og trykker på knappen i toppen, gemmer der sig omsluttende silikonelæber og en legesyg tunge til at stimulere din klitoris og kønslæber til klimaks med vibrerende slik. Vibrationsmønstret kan ændres ved at trykke på knappen.

Bag tungen gemmer der sig en kraftfuld og støjsvag vibrator, med forskellige vibrationsmønstre, så den kan tilpasses lige præcis den måde du kan lide at blive kærtegnet og stimuleret på.

Little Vicky klitoris stimulator har den perfekte størrelse til at have med i tasken og er også velegnet til at tage en tur med i badekarret eller brusenichen. Brug sammen med en vandbaseret glidecreme for ekstra nydelse.

Rengøres let med varmt vand og parfumefri sæbe

Specifikationer:

  • Materiale: Kropssikker silikone og ABS
  • Længde: 66 mm.
  • Diameter: 38 mm.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping