Frisky hård plastik paddle

DKK 195,00

– Tag ikke fejl af denne paddle fra frisky, den er hård og modbydelig

– Piggerne gør at smerten går dybt i musklen

– Denne røde paddle er nem at styre for den nye dominante

På lager

Varenummer (SKU): 873374 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Frisky hård plastik paddle er en paddle, de fleste underkastede vil mene er en hård djævel. Den er let at styre for den nye dominante, da den er fast i materialet, men designet gør denne paddle til lidt af en led satan. ”Piggene” gør at hvert slag går dybt i musklen, så det skal du som dominant have i tankerne, når du vælger slagstyrken på et pirrende smæk.

Denne røde plastik paddle fra amerikanske frisky er hård og bør derfor bruges med omtanke hos let-øvede slaver, tøser og slavinder. Har din underkastede partner en del erfaring med smerte-leg og er det et pirrende element i din dominans, så vil denne smarte og økonomisk-rigtige paddle passe perfekt i din dominans-kasse. Det nubrede håndtag giver dig god mulighed for at få et godt greb om den hårde plastik paddle fra frisky, så du nemt kan styre slagstyrke og retning.

Vælg med omhu hvor du smækker Frisky hård plastik paddle

Denne paddle går både i musklen og overfladen. Det skyldes at piggene giver selve muskelsmerten, som føles dyb og lettere at håndtere for de fleste underkastede, og det hårde plastik materiale giver overfladesmerten, som føles sviende og mere som et bistik. Kombinationen giver et helt særligt indtryk hos den underkastede og det er derfor vigtigt, at du vælger hvor du smækker med omhu. Mærk godt efter på baller eller lår. Har din underkastede markerede knogler, så pas på med ikke at slå for hårdt. Det kan gøre ondt på den ubehagelige måde.

Materiale:

  • Medicinsk silikone 
  • Fri for skadelige ftalater

Mål:

  • Længde 28 cm
  • Bredde 6,4 cm

Pleje:

Du vil ikke som sådan opleve at den hårde plastik paddle fra frisky giver åbne sår på huden. Du kan derfor godt benytte dette slagredskab på forskellige underkastede partnere.

Det er en god ide at benytte en antibakteriel spray til at rengøre paddlen. Dette er særligt gældende hvis du bruger den med en slave eller slavinde der sveder meget under legen eller denne har været brugt i intime områder. Sprøjt på, lad virke og tør af så godt du kan. De steder du ikke kan, må du lade paddlen tørre.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.