0
Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde deltager i sensuel bindeleg

Bindelege – Det kan du binde din partner med

Guides

Det er frækt, pirrende og forførende at binde og blive bundet. Magtesløsheden, der indtræffer for din partner i bindelegen kan skabe et åbent, sanseligt rum jer imellem. Men hvad kan du binde med?

Det er tit, jeg møder klienter og kunder der spørger mig: ”Hvad kan jeg binde min kone, kæreste, partner, elsker, kært barn har mange navne, med når vi skal dominere og lege med bindelege?”. Når god sex kræver to passionerede mennesker, en god portion fantasi og tid kræver det at binde sin partner altså flere ting. Redskaber og tillid er vigtige ting du ikke må overse, hvis du skal binde din partner i pirrende, blid bondage hvor magtesløshed bliver til et sanseligt grænseland.

I det sanselige rum du ønsker at skabe I to imellem, er det vigtigt at der er tillid og respekt tilstede. Aftal altid et stopord inden I går i gang, også selvom I har været gift i 10 år. Det er vigtigt, at der er skabt en seksuel frihed jer imellem til at gøre som I har lyst til, når den ene bliver bundet. Så er det godt, at I har aftalt et klart stopord, som stopper legen inden I træder over for mange grænser. På den måde sikrer I jeres eget forhold og seksualitet samt jeres fremtidige lyst til blid bondage fra at gå i vasken.

 

Hvad skal jeg binde min partner med?

 

Kvinde bliver bundet med håndjern på ryggen i erotisk leg
 

Nylonstrømper, muresnor, telefonledning eller hvad skal du helt præcist vælge? Jeg anbefaler hverken brugen af muresnor eller telefonledning, da den ene gnaver sig voldsomt ind og svier mens den anden brænder over huden. Når du skal vælge, det du skal binde din partner med, skal du finde det, der passer til din bindeleg. Du skal altså stille dig selv spørgsmålet.

Hvad passer til min bindeleg? – hvor vildt skal det være? Hvor meget skal det holde? Hvor hårdt må det føles?
*Selve funderingen behøver ikke tage flere timer; bare du har tænkt  det igennem

Ingen bindeleg er ens; heller ej er det du vælger at binde med. Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvad der passer til jer. Hvis du er i tvivl, så gå med det blide først og vælg det mere avancerede senere. Du kan altid stige i sværhedsgraderne, men er skaden først sket, kan den måske ikke lappes igen.

 

Reb, strips eller manchetter?

Der findes flere forskellige måder at binde din partner i en fræk bindeleg. Når du har forhånds-risikovurderet legen kommer det sjove. Valg af redskab! Det er nu, du kan begynde at fantasere for fuld hammer, snuse inspiration til dig og begynde rigtig at glæde dig. Før du kan vælge, er der nogle generelle forskelle, der er vigtige at kende.

Reb til bindelege – Den ru, mere naturlige bindeleg

Når der skal bindes, er det de fleste nok vil forbinde med en bindeleg reb. Reb har fordele og ulemper, idet reb er meget fleksibelt men også kræver at den af jer der skal binde sætter sig ind i hvordan man binder på en sikker måde. Du skal undgå selvstrammende knuder og reb, der ligger uheldigt så de skader organer.

Der er også forskel på reb.  Nylon reb, som er det de fleste sexshops sælger, brænder meget over huden og er faktisk slet ikke egnet til bindelege andet end til at binde rundt om sengebenene.

 

Bomuldsreb velegner sig særligt godt til bindelege, fordi det er smidigt og føles rart at blive bundet med

Bomuldsreb med kerne

Bomuldsreb derimod brænder mindre når det stryges over huden og det kan være en sensuel og prisbillig start på pirrende bindelege for dig og din partner.

 

 

 

 

 

 

Jutereb har en meget lav vægt og er derfor nem at svinge om sig med. Den føles blød over huden, er helt naturlig og har en fantastisk følelse

Creme de’ la creme indenfor reb

Det får du med jutereb, der både er let og tyndt. Det glider med minimal brændende følelse over huden. Du kan i din bindeleg lægge pirrende bevægelser af rebet, hvor du kører det over bryster, balder eller penis. Det føles hårrejsende, pirrende og med det rette musik i baggrunden, kan tankerne flyve.

 

 

 

 

 

strips til bindelege er en lidt hårdere måde at binde sin partner på

Stripset eller bundet med gaffa-tape af politiet

”Demonstranterne blev anholdt og stripset, så de sad i bus..” Det kunne være en sætning fra 19 nyhederne da ungeren blev ryddet. Strips er hårde plastikbånd til engangsbrug, du kan binde din partner med. En – to tre og der lyder en skinger lyd mens du hiver til. Pas på at du ikke får hevet stripsen for langt ind mod håndleddene. Det gør super nas og kan trykke på blodårer. Gaffa-tape er også en mere ond form for fiksering til en bindelig. Den klæber på hud og hår samtidig med at den er svær at bryde fri af. Har du en meget hardcore underkastet, kan du tænke gaffa-tape ind i din bindeleg på mange måder. Eks. Til at fiksere vibratorer eller andet.

 

Udover risiciene ved at bruge strips til bindelege, kan det være en fræk og lidt hårdere måde, at blive holdt nede og fastspændt. Stripsene kan dog ikke fikseres til en seng, så din bindeleg vil kun holde din partner pacificeret og altså ikke fastspændt. Du får ikke nær så mange risici ved gaffa-tape, blot en møg-sur partner, hvis du rammer det lange hår eller måske kønshårene.

 

Sinvention Sinfully Soft er silkebløde manchetter til bindelege
Genbrugs-bindelege med manchetter

Den blødeste oplevelse er helt klart manchetterne. Her har du en mere nem måde at binde din partner på, da du kan have et senge-fikseringssæt og klikke manchetter af og på med karabinhager. Let og enkelt. Manchetter er lavet af typisk læder, neopren eller stof og er kraftige armbånd med D-ringe, der lader dig holde din partner fastspændt og pacificeret som du ønsker. Du kan let flytte din partner rundt i bindelegen; eks. Flytte ham eller hende fra at være bundet til sengen eller bundet til døren ved at klikke karabinhagen fra manchetten til fikseringssættet (.. og så ellers holde godt fast i din underkastede partner) og til den næste placering, du ønsker ham eller hende i. Du kommer langt med manchetter, reb, sengefikserinssæt og karabinhager, så længe du har fantasien med dig.

Manchetternes ulemper er vel blot at de ikke føles så rå i dominansen. Kun hvis de er nye og læderet ikke er brugt til. Materialerne skal nemlig, ligesom på et par sko, bruges til.

 

 

Du kan derudover se alle vores bondagereb her, hvor vi har både bondagereb, tape og bondageringe.

Bindelegens mystik – Gennemtænk din bindeleg før du handler

Når du nu har fået nogle tips til, hvad du kan binde din partner med, kan du tænke hele settingen ind i dit valg. Altså kan du tænke over, hvordan bindelegen skal foregå, om der er børn i værelset ved siden af mm. En hardcore underkastet ønsker måske ikke børnene hører stripsenes skingre lyde igennem tynde vægge og er måske mere tilbøjelig til at nedtone sin mere provokerende adfærd i en sådan omgivelse, end hvis det var i en BDSM-klub, hvor I gik i et lukket rum sammen.

Du kan købe dig fattig i udstyr og du kan finde meget i køkkenskufferne. Meget kan du dog ikke købe eller finde dig til, og det er den mystik, du gerne skulle skabe i din bindeleg. Der hvor du har styringen, hvor du bestemmer og hvor du som den styrende part kender næste trin, før din partner. Lad derfor ikke din partner kigge i din ”værktøjs-” eller ”legetøjskuffert”, om du vil. Det gør det hele mere mystisk og spændende. Brug dit kropssprog som en del af din legetøjskuffert. Mærk, guide og brug sanserne under bindelegen. Om den er hardcore, let, blid eller mere til meditation. Det er helt op til dig.

 

Giv gerne dine ideer til gode bindelege til kende i kommentar-sporet – om det er redskaber, udstyr, ting i køkkenskuffen eller mere legescenarierettede ideer. Vi elsker at høre dine erfaringer og ja – du må gerne skrive under nick!

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session 

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

9 svar til “Bindelege – Det kan du binde din partner med”

 1. piah siger:

  Jeg holder af sikre min slave ved at ligge ham ned i en stofsæk med hele kroppen, hvor der bindes reb om sækken som er bundet til ved snøvsen så han ikke kan slippe ud.

  Han kan sagtens ligge indelukket i sækken natten over ved siden af min seng mens jeg hygger mig med en god gang sex med en af hans venner i min seng.

  Skriger han i sækken, så kom en gagg i munden på ham så han holder kæft!

 2. Christian54 siger:

  Jeg holder selv mest af når jeg bliver taget med ud i vores gamle stald her på landet og jeg så bliver opstaldet som hingsten i den gamle “spilboks” hvor hesten stod bundet op, og hvor jeg står på alle 4 som hingst med halsen låst fast i et hoved seletøj uden mulighed for at jeg kan stå op eller ligge mig ned.

  En anden god bindeleg er at jeg får besked på at sætte mig ned i en gammel kornsæk, og når jeg er helt nede i sækken bindes den stramt til ved snøvsen, og så får jeg besked på at jeg først kommer fri af sækken når jeg enten har kæmpet mig fri eller rebet om snøvsen løsnes så jeg kommer ud af sækken.

  At ligge indelukket i en sæk er ikke alen hårdt og rart men uvisheden om hvornår man kommer fri får selv den mest hårde hvalp til at slappe af, og skal det være rigtig godt så bind reb eller læderremme om sækken så uslingen i sækken ikke kan lege med sig selv, så skal du bare høre en be om nåde og frihed, og du kan være helt 100% sikker på dit bytte nok skal lære du bestemmer hvornår sækken løsnes.

  God fornøjelse med en tur i stalden, og husk sækken er mere effektiv end mange meter kæder og reb!

 3. Peter siger:

  Christian det lyder hårdt – jeg kunne godt selv tænke mig at få min pige til at lade mig komme i en sæk – men har lige nogle spørgsmål inden jeg tør foreslå jeg lukkes inde i en sæk – håber du kan hjælpe!

  – Hvor længe kan man holde ud at være fanget i en sæk?
  – Hvad gør jeg hvis jeg får krampe i min krop i sækken?
  – Er anklerne bundet sammen så jeg ikke kan sparke mig fri af sækken?
  – Skal mine hænder være bundet sammen i sækken?
  – Kan man kravle rundt i huset når man er i en sæk?
  – Kan jeg komme på toilettet i en pause når jeg er i en sæk?
  – Vil det være rart med en elektrisk dildo i røven mens man ligger i sækken?
  – Kan man få luft i sækken?
  – Skal jeg have et stopord så jeg kan komme ud af sækken når jeg ikke kan holde til mere?

  Tak for hjælpe Christian! – glæder mig til at høre nogle gode råde om sække livet.

 4. Peter siger:

  Christian det lyder hårdt – jeg kunne godt selv tænke mig at få min pige til at lade mig komme i en sæk – men har lige nogle spørgsmål inden jeg tør foreslå jeg lukkes inde i en sæk – håber du kan hjælpe!

  – Hvor længe kan man holde ud at være fanget i en sæk?
  – Hvad gør jeg hvis jeg får krampe i min krop i sækken?
  – Er anklerne bundet sammen så jeg ikke kan sparke mig fri af sækken?
  – Skal mine hænder være bundet sammen i sækken?
  – Kan man kravle rundt i huset når man er i en sæk?
  – Kan jeg komme på toilettet i en pause når jeg er i en sæk?
  – Vil det være rart med en elektrisk dildo i røven mens man ligger i sækken?
  – Kan man få luft i sækken?
  – Skal jeg have et stopord så jeg kan komme ud af sækken når jeg ikke kan holde til mere?

  Tak for hjælpe Christian! – glæder mig til at høre nogle gode råde om sække livet.

 5. lone siger:

  Christian jeg faldt over dit indlæg med at bruge en sæk i stedet for masser af reb/kæder, og vil gerne prøve at holde min ven fanget i en sæk, men håber lige du kan hjælpe mig lidt så jeg er sikker på min ven nyder at være fange i sækken, og ikke bare selv smutter ud af sækken – så derfor håber jeg du vil skrive lidt om følgende spørgsmål jeg har brug for hjælp til svar på inden jeg prøver din spændende leg på min ven.

  1. Hvad sæk skal det være skal det være en sort affaldssæk i plastik eller en papir affaldssæk, eller er en stofsæk bedst at bruge?

  2. Skal jeg binde hans arme og ben inden jeg kommer ham i sækken?

  3. Hvor længe kan han ligge i sækken uden at han får krampe?

  4. Hvad gør jeg hvis han skal tisse eller skide mens han er i sækken?

  5. Kan jeg komme hele hans krop og hoved ned i sækken, eller skal hovedet være udenfor så han kan få luft og se hvad jeg laver?

  6. Jeg kan forstå at når man er bundet i sækken med reb og læderremme om sækken, så er det så hårdt at han skriger for at komme fri – skal jeg lade ham komme fri når han beder om det – eller kan han tåle at få munden lukket med en gagg eller tape så jeg og mine naboer ikke kan høre hans bønner og klynk?

  7. Hvor længe kan han ligge i sækken?

  Håber du vil hjælpe mig med de her tanker til spørgsmål, så jeg kan sikkert og dejligt prøve at komme min ven i sækken i stedet for at binde ham normalt med reb eller kæder.

  Mange hilsner og tak fra Lone

 6. Dorthe siger:

  Kære Michelle og Christian – håber i kan hjælpe mig.
  Jeg har fået en ny dejlig fyr, som siger han gerne vil vise vi kan stole på hinanden, så han siger jeg skal binde hans 2 tommelfingre sammen med strips på ryggen, og de store tæer vil han også have jeg skal binde sammen med strips, og så vi han have en sort sæk over hovedet så han ikke kan følge med i tiden og så skal jeg beholde ham bundet på den måde mens jeg kan bruge ham til hvad jeg vil fra fredag aften når han kommer hjem fra arbejde og til mandag morgen hvor han skal på arbejde.

  Jeg har aldrig prøvet at have en fyr med de lyster, og vil gerne vide om ikke det er ondt at være bundet med strips kun omkring tommelfingre og store tæer, er der ikke en bedre måde at holde ham bundet med strips, og kan han virkelig holde til en hel weekend ikke at se noget med en sort sæk over hovedet.
  Jeg tænker også på han kan ikke spise hvis hans fingre er bundet sammen på ryggen og han har lukket hovedet til med en sæk, kan han virkelig holde til det, eller skal jeg made ham som en lille hjælpeløs baby?
  Hvad skal jeg gøre hvis han ønsker at komme fri inden det er mandag morgen, skal han slippes fri, eller skal jeg holde på det var hans ønske at være bundet med strips og ikke kunne følge med i tiden en hel weekend, så han må tage sin situation som en mand, så han ved jeg holder hvad vi har aftalt, og at vi kan stol på hinanden – eller skal han fri fordi han har skiftet mening?
  I må have en god dag og tak for hjælpe til jer begge og tak for jeres indlæg som jeg fandt da jeg googlede for at få lidt hjælp til min fyrs ønske.

 7. Christian54 siger:

  Kære Lone jeg har i lang tid ikke været her på siden så har ikke fået svaret dit, men vil da gerne gøre det – jeg skriver svaret bag hvert af dine gode spørgsmål

  1. Hvad sæk skal det være skal det være en sort affaldssæk i plastik eller en papir affaldssæk, eller er en stofsæk bedst at bruge? Svar: Brug endelig en god stærk stofsæk, prøv evt. på landet at købe en stor kornsæk til 100 kg. den er god og dejlig for der er god plads til ham der i.

  2. Skal jeg binde hans arme og ben inden jeg kommer ham i sækken? Svar ja det er en god ting at binde håndled og ankler sammen, så han ikke leger med sig selv i sækken.

  3. Hvor længe kan han ligge i sækken uden at han får krampe? Svar: Det bestemmer du jeg har været i en sæk en hel uge af min ferie uden at komme ud af sækken.

  4. Hvad gør jeg hvis han skal tisse eller skide mens han er i sækken? Svar: Giv ham en ble på, eller lad ham skide og pisse i sækken så han oplever at være i en lortesæk.

  5. Kan jeg komme hele hans krop og hoved ned i sækken, eller skal hovedet være udenfor så han kan få luft og se hvad jeg laver? Svar: Hvis du er mild så lad ham have hovedet udenfor sækken, men er han fræk og ulydig så pres hele kroppen og hovedet ned i sækken, så skal der nok blive ro på ham.

  6. Jeg kan forstå at når man er bundet i sækken med reb og læderremme om sækken, så er det så hårdt at han skriger for at komme fri – skal jeg lade ham komme fri når han beder om det – eller kan han tåle at få munden lukket med en gagg eller tape så jeg og mine naboer ikke kan høre hans bønner og klynk?: Kom bare en gagg i kæften på ham så du og naboerne får fred.

  7. Hvor længe kan han ligge i sækken? Svar: Se ovenfor men en uge kan han sagtens klare, slå evt. gerne lidt på sækken så han føler smerte i sækken, det er jo ikke et ferie hotel han er på når han er fanget i sækken.

  Håber du vil hjælpe mig med de her tanker til spørgsmål, så jeg kan sikkert og dejligt prøve at komme min ven i sækken i stedet for at binde ham normalt med reb eller kæder.
  Svar. Håber du kan bruge mit svar, og ellers spørg endelig, jeg går ind for hård opdragelse og intet er for groft.

  Mange hilsner og tak fra Lone

  • Lone siger:

   Kære Christian, tak for dit svar, jeg har i sidste weekend leget med min ven i en sæk. Jeg overraskede ham da han kom hjem og da vi havde spist, aftalte vi at jeg måtte prøve at binde ham fast til vores nye seng. Da han havde lagt sig nøgen på sengen med benene bundet sammen og hænderne bundet sammen til hovedgærdet fortalte jeg ham, at jeg ville lege med ham hele weekenden, jeg spurgte om det var OK – han sagde ja og så kom jeg en oppustelig gagg i munden på ham som jeg pustede op så han ikke kunne sige et ord, og så sagde jeg at nu begyndte legen. Jeg havde planlagt det hele efter din opskrift, så jeg har skrevet ind hvad jeg gjorde, håber du glæder dig over at dine svar virkede og at vi havde en god weekend med min ven i sækken, og en af min venner kom på besøg og sad og så hele legen alt imens han grinede.

   1. Hvad sæk skal det være skal det være en sort affaldssæk i plastik eller en papir affaldssæk, eller er en stofsæk bedst at bruge? Svar: Brug endelig en god stærk stofsæk, prøv evt. på landet at købe en stor kornsæk til 100 kg. den er god og dejlig for der er god plads til ham der i.
   Jeg havde købt en plastiksæk som jeg gav ham på som ble bukser, spå når han sked og pissede blev det i sækken, og da han havde fået den på trak jeg hans ben op og bandt dem fast til en læderrem han havde om taljen, inden jeg løsnede rebet ved sengegærdet og bandt det i stedet fast til hans ankler. Da det var gjort løftede min gæst og jeg min ven og pressede ham i en dejlig gammel kornsæk.

   2. Skal jeg binde hans arme og ben inden jeg kommer ham i sækken? Svar ja det er en god ting at binde håndled og ankler sammen, så han ikke leger med sig selv i sækken.

   3. Hvor længe kan han ligge i sækken uden at han får krampe? Svar: Det bestemmer du jeg har været i en sæk en hel uge af min ferie uden at komme ud af sækken.
   Han skreg lidt da han fik krampe men jeg sagde hådt hold kæft du kommer ikke ud af sækken før søndag aften ved midnat til mandag.

   4. Hvad gør jeg hvis han skal tisse eller skide mens han er i sækken? Svar: Giv ham en ble på, eller lad ham skide og pisse i sækken så han oplever at være i en lortesæk.
   Han både pissede og sked i plastiksækken som han havde på som gummibukser.

   5. Kan jeg komme hele hans krop og hoved ned i sækken, eller skal hovedet være udenfor så han kan få luft og se hvad jeg laver? Svar: Hvis du er mild så lad ham have hovedet udenfor sækken, men er han fræk og ulydig så pres hele kroppen og hovedet ned i sækken, så skal der nok blive ro på ham.
   Vi log og kælede flere gange for ham i løbet af lørdagen og søndagen mens han lå dejlig i sækken.

   6. Jeg kan forstå at når man er bundet i sækken med reb og læderremme om sækken, så er det så hårdt at han skriger for at komme fri – skal jeg lade ham komme fri når han beder om det – eller kan han tåle at få munden lukket med en gagg eller tape så jeg og mine naboer ikke kan høre hans bønner og klynk?: Kom bare en gagg i kæften på ham så du og naboerne får fred.
   Den oplustelige gag gjorde han var meget tavs. Lørdag aften smed vi ham ned på gulvet ved siden af sengen mens jeg havde en dejlig nat med min gæst der var på besøg, og vi spiste morgenmad sammen både lørdag og søndag hvor vi talte højt om den dejlig mad alt imens min ven lå og fastede i sækken

   7. Hvor længe kan han ligge i sækken? Svar: Se ovenfor men en uge kan han sagtens klare, slå evt. gerne lidt på sækken så han føler smerte i sækken, det er jo ikke et ferie hotel han er på når han er fanget i sækken.
   Min ven var meget glad for weekendn i sækken, og min gæst og jeg har derfor aftalt vi i påsken alle 3 skal i sommerhus sammen, hvor min ven proppes i en sæk når vi tager hjemmefra med hovedet udenfor sækken og så smides han i bagagerummet og køres til sommerhuset hvor han får lov at holde påske i sækken i hele påsken.
   Vi har aftalt en påskefrokost hvor flere kommer på besøg i sommerhuset og de vil få lov til at se hvordan min ven holder ferie i sækken. Han får bind for øjnene så han ikke får set hvem der besøger os. og har nogle lyst til eksempelvis at bruge hans mund til det ene eller andet så må han finde sig i det, og er han ikke lydig og klar til at gøre alt så må han jo helt ned i sækken, så han lærer det. Håbeer vi får en dejlig påske, og du skal have tak for hjælpen Christian – hva skal du lave i påsken? mvh Pia

 8. Pia siger:

  Hej Pia
  Yak for dit svar, og undskyld der er gået nogen tid, men jeg har lige skrevet lidt ind til dig.
  Svar: Dejligt at du overraskede ham, og en weekend var jo en god start kan jeg forstå på dig.

  Kære Christian, tak for dit svar, jeg har i sidste weekend leget med min ven i en sæk. Jeg overraskede ham da han kom hjem og da vi havde spist, aftalte vi at jeg måtte prøve at binde ham fast til vores nye seng. Da han havde lagt sig nøgen på sengen med benene bundet sammen og hænderne bundet sammen til hovedgærdet fortalte jeg ham, at jeg ville lege med ham hele weekenden, jeg spurgte om det var OK – han sagde ja og så kom jeg en oppustelig gagg i munden på ham som jeg pustede op så han ikke kunne sige et ord, og så sagde jeg at nu begyndte legen. Jeg havde planlagt det hele efter din opskrift, så jeg har skrevet ind hvad jeg gjorde, håber du glæder dig over at dine svar virkede og at vi havde en god weekend med min ven i sækken, og en af min venner kom på besøg og sad og så hele legen alt imens han grinede.

  1. Hvad sæk skal det være skal det være en sort affaldssæk i plastik eller en papir affaldssæk, eller er en stofsæk bedst at bruge? Svar: Brug endelig en god stærk stofsæk, prøv evt. på landet at købe en stor kornsæk til 100 kg. den er god og dejlig for der er god plads til ham der i.
  Jeg havde købt en plastiksæk som jeg gav ham på som ble bukser, spå når han sked og pissede blev det i sækken, og da han havde fået den på trak jeg hans ben op og bandt dem fast til en læderrem han havde om taljen, inden jeg løsnede rebet ved sengegærdet og bandt det i stedet fast til hans ankler. Da det var gjort løftede min gæst og jeg min ven og pressede ham i en dejlig gammel kornsæk.
  Svar: Håber du kom hele hvalpens krop ned i kornsækken….. det virker bedst.

  2. Skal jeg binde hans arme og ben inden jeg kommer ham i sækken? Svar ja det er en god ting at binde håndled og ankler sammen, så han ikke leger med sig selv i sækken.

  3. Hvor længe kan han ligge i sækken uden at han får krampe? Svar: Det bestemmer du jeg har været i en sæk en hel uge af min ferie uden at komme ud af sækken.
  Han skreg lidt da han fik krampe men jeg sagde hådt hold kæft du kommer ikke ud af sækken før søndag aften ved midnat til mandag.
  Svar. En anden gang så kom en gagg i munden på skrige hvalpen, i skal ikke finde i jer han forstyrrer jer med hans skrigeri.

  4. Hvad gør jeg hvis han skal tisse eller skide mens han er i sækken? Svar: Giv ham en ble på, eller lad ham skide og pisse i sækken så han oplever at være i en lortesæk.
  Han både pissede og sked i plastiksækken som han havde på som gummibukser.
  Svar: Sikke en lorte hvalp, var han min ville han blive sat til at slikke sækken ren for hans pis og lort når han kom fri.

  5. Kan jeg komme hele hans krop og hoved ned i sækken, eller skal hovedet være udenfor så han kan få luft og se hvad jeg laver? Svar: Hvis du er mild så lad ham have hovedet udenfor sækken, men er han fræk og ulydig så pres hele kroppen og hovedet ned i sækken, så skal der nok blive ro på ham.
  Vi log og kælede flere gange for ham i løbet af lørdagen og søndagen mens han lå dejlig i sækken.
  Svar: Lidt pisk ville være godt for ham, gerne med et reb eller en ridepisk så han holder varmen i sækken.

  6. Jeg kan forstå at når man er bundet i sækken med reb og læderremme om sækken, så er det så hårdt at han skriger for at komme fri – skal jeg lade ham komme fri når han beder om det – eller kan han tåle at få munden lukket med en gagg eller tape så jeg og mine naboer ikke kan høre hans bønner og klynk?: Kom bare en gagg i kæften på ham så du og naboerne får fred.
  Den oplustelige gag gjorde han var meget tavs. Lørdag aften smed vi ham ned på gulvet ved siden af sengen mens jeg havde en dejlig nat med min gæst der var på besøg, og vi spiste morgenmad sammen både lørdag og søndag hvor vi talte højt om den dejlig mad alt imens min ven lå og fastede i sækken
  Svar. Godt du lukkede kæften på ham, og selvfølgelig skulle han ikke have mad i foder sækken.

  7. Hvor længe kan han ligge i sækken? Svar: Se ovenfor men en uge kan han sagtens klare, slå evt. gerne lidt på sækken så han føler smerte i sækken, det er jo ikke et ferie hotel han er på når han er fanget i sækken.
  Min ven var meget glad for weekendn i sækken, og min gæst og jeg har derfor aftalt vi i påsken alle 3 skal i sommerhus sammen, hvor min ven proppes i en sæk når vi tager hjemmefra med hovedet udenfor sækken og så smides han i bagagerummet og køres til sommerhuset hvor han får lov at holde påske i sækken i hele påsken.
  Vi har aftalt en påskefrokost hvor flere kommer på besøg i sommerhuset og de vil få lov til at se hvordan min ven holder ferie i sækken. Han får bind for øjnene så han ikke får set hvem der besøger os. og har nogle lyst til eksempelvis at bruge hans mund til det ene eller andet så må han finde sig i det, og er han ikke lydig og klar til at gøre alt så må han jo helt ned i sækken, så han lærer det. Håber vi får en dejlig påske, og du skal have tak for hjælpen Christian – hva skal du lave i påsken? mvh Pia

  Svar min påske var helt fin, håber a høre hvordan jeres gik, og håber din ven havde en god hård påske i sækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping