Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde, der er blevet ydmyget af sin Herre og nu føler sig lille

Ydmygelse i legen – Sådan ydmyger du (sikkert) i dominans

Guides

Når den psykiske dominans skal et niveau op, kan du tage ydmygelsen i brug som en del af legen. Jeg er blevet spurgt, om ikke jeg vil skrive noget om ydmygelse i sex leg – for hvorfor, hvordan og hvornår bruger man ydmygelse i dominans lege?..

Du kender det måske. Man ligger der og har godt gang i legen. Du tænker: ”Kan vi gøre det her mere intenst?…” Du får måske en ide, hvor du er i tvivl om, hvor vidt det vil ramme din partner på psyken. Du lader være – men tænker at det faktisk måske var en rigtig god ide.

De færreste bryder sig om, at blive ydmyget i deres dagligdag. Man vil gerne gøre det så godt som muligt; på arbejdet, derhjemme og blandt venner. Det kan ikke undgås at man engang imellem støder ind i situationer, man måske vil føle nedladende eller ydmygende. I sådan en situation vil du reagere, du vil måske sige fra eller du vil føle at du bliver helt lille og bare vil forsvinde. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man reagerer på ydmygelse i sin hverdag. Ligeså er der rigtig stor forskel på, hvordan man reagerer på ydmygelsen, når den bliver trukket som et aktivt kort i kampen om underkastelsen. Naturligvis i din og din partners dominans, hjemme i sengen.

Inden vi går videre, vil jeg lige huske dig på, at ydmygelse kan være en del af din partners hårde grænser, altså seksuelle grænser, som ikke skal rykkes ved. Undersøg din partners grænser omkring psykisk dominans, før du går videre med tanken. Psykisk dominans kan være hårdt og intenst.

Ydmygelse som en del af psykisk dominans

Når du vil eksperimentere med ydmygelse i din dominans, hører den under den psykiske genre, dvs. at den hører under bogstavet d i BDSM. Den psykiske dominans har fokus på alt det, du kan gøre, for at underkaste din partners psyke. Smerten er ikke i centrum, i stedet er psyken rykket frem og smerte er nu kun et redskab i dominansen. Jeg vælger at fremhæve det faktum, at psykisk dominans godt kan stå alene i en dominans sex leg, fordi smerten kan bruges som redskab. Altså behøver psykisk dominans ikke at udelukke brugen af smerte.

Ydmygelse er alle de handlinger, opgaver og alt det du kan sige, som får din partner til at føle sig ydmyget. Hvornår der er tale om succesfuld ydmygelse afhænger af, hvordan din partners psyke reagerer på de nedladende handlinger, du udsætter ham eller hende for. De psykiske grænser har også noget at skulle have sagt. Når du bruger ydmygelse i legen, går du ind og arbejder med den psykiske underkastelse. Denne del af dominansen er en kunst at mestre, fordi det kræver meget tid, tålmodighed og nok også opfindsomhed, at kunne dominere med fokus på psyken. Hvor krævende psykisk dominans er for den dominante, kommer både an på dennes opfindsomhed og erfaring samt den underkastedes psyke. Hvis du f.eks. skal dominere din partner med fokus på psykisk dominans og han eller hun har en meget stærk psyke, så vil det altså kræve mere af dig, at kunne nå derhen hvor du ønsker. Nemlig at din partner underkaster sig.

Ydmygelse er også en leg og et arbejde med at frembringe en følelse. Det at føle sig ydmyget, vil mange nok koble sammen med en arbejdssituation, hvor de har tabt ansigt. Når man føler sig ydmyget, kan man føle sig lille, man kan føle at man er mindre værd end den man er sammen med og nogle vil også opleve, at de vil få en anden følelse af underkastelse frem. På den måde, er ydmygelsen enormt kraftfuld, fordi den giver den underkastede mulighed for, at føle sig endnu mere underkastet. Særligt, hvis man har svært ved at slippe kontrollen, kan man måske føle, at ydmygelsen er en god vej til målet.

Jeg vil betegne ydmygelsen som en af de hårdere former for psykisk dominans. Det gør jeg fordi, det kan føles meget hårdt at blive ydmyget foran andre eller foran sin partner. Hårdere end hvis man skulle tage 10 smæk i røven eller opvasken i køkkenet.

I en gabestok sad fangerne til frit skue

Gabestokken er et klassisk, historisk eksempel på ydmygelse.
I middelalderen blev gabestokken brugt til at fremvise fangen, før evt. domsfældelse eller som en del af en straf. 

Rent praktisk – Sådan kan du ydmyge din partner

Når du ydmyger din partner, skal du være meget opmærksom. Særligt på om din partner træder ud af sin rolle og reagerer negativt. Er det tilfældet, er det vigtigt at du stopper og overvejer om der er en bedre måde, at ydmyge ham eller hende på. Når du leger med BDSM, arbejder du med hele kroppen; følelser, psyke og krop. Du kan godt opleve, at din partner reagerer på noget, som ingen af jer havde troet, han eller hun ville reagere negativt på. Det kan ske, hvis man har traumer, ubearbejdet materiale eller har været ude for hændelser i ens liv, som har lagret sig. Oftest er det negative hændelser.

Nogle af de mere klassiske måder at ydmyge på er:

Der er rigtig mange muligheder for ydmygelse, men når du skal tænke den ind i legen, skal du være kreativ. Ydmygelsen er rigtig god til at få din partner til at bevæge sig over klimaks, hvis han eller hun tænder på det. Du kan både starte seancen som ydmygelse, du kan slutte den med det – eller lægge det ind i legen alt efter behov.

Skulle jeg lave en seance med ydmygelse for en ny partner, ville jeg starte ud let. Det ville være en opgave med at dokumentere, at min partner spiste af hundeskål, uden brug af hænderne, med halsbånd på. Det skulle foregå på gulvet. På den måde, har jeg begyndt at bearbejde min partners sind på en let måde, idet jeg oplever, at det er de færreste der reagerer virkelig negativt på det. Senere vil jeg øge ydmygelsen og først når jeg føler mig 100% sikker på, at min partner kan holde til det, vil jeg introducere øgenavne og udstilling. At udstille sin partner kan virke som en meget ”let psykisk opgave” når man tænker over det. Der er mange der glemmer, at en del mennesker er blufærdige, særligt hvis der er tale om personer, som ikke bevæger sig i et åbent swinger og BDSM miljø. Prøv dig frem og mærk efter hele tiden.

Følg op på ydmygelsen under opfølgningen når I har leget. Læg fokus på, at det er vigtigt for dig at vide, hvordan din partner har med det der foregår. Uden hans eller hendes feedback, kan du ikke lære af legen og blive en endnu dygtigere dominant. Siger din partner, at det ikke er nødvendigt at snakke om det og at alt er fint, så vær stædig og spørg ind. Hvad fungerede, hvad fungerede ikke? Har din partner haft en dårlig oplevelse, kan du nemmere fange den og sørge for at give omsorg og opmærksomhed, så din partner ikke vil huske en dårlig oplevelse.

Illustration: Sådan ser det ud, når man står i gabestok

Sådan kan det se ud, når man står i gabestok.
Måske skal du have en gabestok hjem? Der findes rigtig mange modeller, både uden fødder og med.

Godt legetøj til ydmygelse

Du kan ydmyge din partner med eller uden legetøj. Det kommer helt an på din partners lyst, psyke og jeres leg. Jeg giver dig et par gode forslag til legetøj, der kan virke ydmygende.

Lyserødt pikbur

Ydmyg slaven med et tøsefarvet pikbur, der giver dig ultimativ kontrol over hans lem. Med pikburet kan han hverken få erektion eller tilfredsstille sig selv uden din tilladelse. Låses nemt med tilhørende nøgle.

Se det lyserøde pikbur her

Anal Plug Med Grisehale-0

Grisehale til grisebassen

Fuldfør legen med en grisehale til din slave eller slavinde, der skal ydmyges ved at have en grisehale siddende i numsen. Det bliver sjældent mere ydmygende.

Se grisehale plug

Urin tragt til dig, der vil ydmyge din partner med væsker

Lad din partner drikke dit tis. Det kan føles meget nedværdigende, specielt hvis du mikser det med nedsættende tale.

Se Urintragt


En anden dimension af ydmygelse med din partners egen urin

Urinal kit hvor din slave kan forsyne sig selv med sine egne væsker – kan også bruges med en tørstig slave som modtager og mand som giver.

Se Recycler urinal sæt

Gabestok – Udstil din partner i stuen eller klubben

Smart multi gabestok. Brug den til at udstille din partner og få ham eller hende til at underkaste sig med en dildo, der kan bruges analt eller vaginalt.

Se Mobil gabestok


Har du haft en speciel oplevelse med ydmygelse eller har du nogle tricks du gerne vil dele?
Du er velkommen til at skrive dem i kommentarsporet og du må gerne være anonym.

6 svar til “Ydmygelse i legen – Sådan ydmyger du (sikkert) i dominans”

 1. Jesper siger:

  Jeg er låst i kyskhedsbælte af min kæreste, hun ejer min pik, mine kugler og mine udløsninger.
  Hun nyder magten og ydmygelsen.
  Når vores husven, eller hvad man kalder ham, er på besøg. Så bliver jeg bundet eller bare beordret til at sidde ved siden af, så skal jeg kigge på mens de knepper. Når de har hygget sig lidt med hinanden, bliver det min tur til at være i centrum. De afstraffer mig gerne sammen og han udnytte mig mens hun kigger på.

 2. Michael Nielsen siger:

  Hej Michelle 🙂

  Tak for din fine artikel om ydmygelse og hvor dejlig det kan være. Det fungerer fint for mig og min kæreste, Kim, som også er min Herre. Han kan godt lide at ydmyge mig og jeg kan godt lide at blive ydmyget, for jeg ved altid, at jeg er i hans trygge hænder imens. Når vi leger er jeg altid nøgen og har hans halsbånd på. Men det dejligste og allermest ydmygende, var da vi sprang ud som Herre og slave, og havde en halsbåndsceremoni, hvor alle vores venner og familie så på mens han gjorde mig til sin slave, og hvor jeg lovede at jeg altid vil adlyde ham. Jeg har aldrig før oplevet en så dejlig og stor ydmygelse, hvor jeg blev brændende varm over hele kroppen, som da jeg nøgen lå på knæ foran ham og han gav mig halsbåndet på og han låste det. Jeg elsker ham rigtig meget. Senere den nat tog han mig præcis som en Herre skal tage sin ejendom i besiddelse, og bagefter sov jeg trygt ind i hans arme. Kim er både så blød og følsom, men også bestemt, og jeg ved at han har mig som sin slave, fordi han elsker mig. Vi viser kærligheden til hinanden ved at jeg har overgivet mig til ham og han har accepteret at være min elsker, kæreste og Herre <3

  Vh

  Michael

 3. Just siger:

  Jeg ydmyges som slave ved at blive presset ind i et hundebur hvor jeg får hovedet bundet fast i den ene ende af buret og mine ankler og håndled bindes fast i loftet af buret, som så vendes så mit røvhul er til fri afbenyttelse og så får jeg en dildo sat op i enden, mens min kæreste hygger sig i sengen med en god ven, alt imens jeg ligger udstiller og udspilet i buret ved siden af sengen.
  Begynder jeg at stønne får jeg en gagg i munden og en sort sæk lægges over buret, så jeg ikke kan se dem mens de hygger sig i sengen.

 4. Christian54 siger:

  Jeg bor sammen med min kæreste på et gammelt husmandssted, hvor vi i stalden har indrettet en grisesti og hesteboks, hvor min kæreste gerne bruger mig som hendes lydige fyr.

  I grisestien er der halm på gulvet, og maden serveres i 2 spande, den ene med vand og den anden med grisefoder. Når jeg skal straffes bindes mine håndled og ankler sammen og jeg lukkes så inde i grisestien, hvor jeg ikke ved hvornår jeg kommer fri. Jeg får normmalt ørepropper og en sort sæk over hovedet, så jeg ikke kan høre eller se noget og jeg mister således tidsfornemmelsen, hvilket er virkelig nederne ondt.

  I hesteboksen bliver mine ankler og håndled låst fast til ringe i gulvet, så jeg står på alle 4, og halsen spændes fast i en stålhals krave, ca en meter oppe i boksen, så jeg ikke hverken kan ligge mig ned eller rejse mig op, og også i hesteboksen har jeg ørepropperne og den sorte sæk over hovedet, så jeg ikke kan se noget.

  Nogle gange inviterer min kæreste venner til fest, hvor jeg opstaldes nøgen i hesteboksen, og hvor gæsterne så må bruge min krop som det passer dem, det sker typisk med følgnede nedværdigende fornøjelser.

  Der åbnes en lynlås i sækken jeg har over hovedet ved min mund, så gæsterne kan komme deres pik, eller andet i munden på mig, ligesom de kan made mig med hvad det passser dem at fodre mig med eller hvad de syntes skal drikke – eksempelvis deres urin eller hvad de nu finder på.
  Mit røvhul og pik kan også frit benyttes af gæsterne, enten ved at ting føres ind i enden eller ved tortur af pik og nosserne – alt efter hvad de syntes jeg fortjener.
  Endelig bruger de også gerne ridepisken, et reb eller læderrem til at slå mig med så min krop holdes varm.

  Det eneste der ikke må ske er at sækken over mit hoved fjernes, så jeg kan se hvem der bruger mig, og jeg nyder at være med til festen som deres opstaldede hingst, uden at vide hvornår jeg kommer fri, og da jeg hverken kan se eller høre noget, så ved jeg ikke hvor mange der har glæde af min krop.

  Jeg kommer først fri efter gæsterne er taget hjem, og så plejer min kæreste og jeg at få en god snak om festlighederne i stalden inden vi begge går trætte i seng.

  Vi er begge 2 glade for vores lege i stalden, og det er både en straf og en gave når min kæreste befaler mig ud i stalden.

 5. Piah siger:

  Just hvad sker der hvis du får krampe i kroppen, eller skal på toilettet når du ligger i buret, hvorlænge kan du ligge i buret uden at komme fri, får du noget at drikke og spise når du er i buret, og hvordan er det at ligge i mørke med en sæk over buret og ikke vide hvad din kæreste laver i sengen – og har du et stopord når du ikke kan holde til mere som fange i buret. Jeg glæder mig til at høre fra dig, da jeg har en ven som jeg drømmer om giver en tur som dig som fange mens jeg hygger mig med nogle af mine venner fra byen.

 6. Micro siger:

  Rigtig god artikel 🙂
  Jeg tænder meget på verbal ydmygelse og til alt held vil min kone gerne prøve at “lege med” og ydmyge mig seksuelt, men problemet er at hun ikke ved hvad hun kan sige osv.
  Jeg har prøvet at give hende nogle forslag til hvad hun kan sige, men som hun siger, så skal det jo ikke sige de ting jeg fortæller hende, så er der en eller flere som kan hjælpe med links eller forslag til hvad der kan siges?
  Jeg holder meget af at iføre mig kvindeundertøj og tænder også på det, min kone tænder også på at jeg har det på og der har jeg prøvet at sige til hende at hun kan f.eks. kalde mig en “luder tøs”, “En tøs med en lille p*k” osv. osv.
  Men som hun siger så er hun helt tom for ideer til hvad hun kan sige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.