0
Seneste indlæg
Kategorier

Vokslys og stearin leg – Guide til pirrende leg med lys

Guides

Er du blevet nysgerrig på, hvordan man bruger vokslys og stearin som en del af en erotisk BDSM seance? Her har vi samlet nogle af de vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, før du kaster dig ud i legen med de varme temperaturer.

Det kan være super frækt og intens at opleve den hede voks på sin krop, men det er utroligt vigtigt at begge parter har afstemt, hvordan det skal foregå så det føles trygt og godt. Hvis man gør det forkert, kan det forårsage forbrændinger på huden og give dårlige oplevelser.

Sådan starter du sikkert ud med voks og stearin leg

Kommunikation er nøgleordet for enhver BDSM seance og legen med tempereret voks eller stearin er ingen undtagelse. Tal om smertetolerance og utrygheder omkring emnet før I går i gang. Hvor på kroppen skal voksen dryppes og hvor ligger grænsen temperaturmæssigt? En god tommelfingerregel er, at starte ud med at dryppe et par dråber på sig selv før man gør det på sin partner. På den måde har du en god føling med, hvilken afstand du vil dryppe på huden.

Dernæst er det en god idé at have et førstehjælps kit klar, hvis noget skulle gå galt. Dette er bestemt ikke for at afskrække nogen, men der kan ske uheld for selv den bedste og derfor er det godt at være vel forberedt.

Hvor på kroppen skal voksen/stearinen dryppes?

Før I begynder bør den submissive lægge sig på et stykke plastik eller en voksdug for at undgå beskadigelse af lagner mm. Tænd lyset og lad det varme op i et par minutter inden I går i gang. Imens I venter kan I passende lægge ud med en god omgang massage med olie, så voksen/stearinen lettere kan fjernes igen efter legen.

Et godt område at starte ud med er på skuldre eller ryg. Derefter kan man langsomt bevæge sig ned mod mave, balder og lår, hvor det er ekstra følsomt.

Vær opmærksom på at holde god afstand fra huden til at starte med og roligt intensivere smerten ved at bevæge sig tættere på. Det er også vigtigt at holde afstand fra ansigt (øjne og hår), brystvorter, kønsdele og navlen før I er erfarne med legen. Tænk også over at voksen/stearinen kan plaske ved god afstand – så hold den væk fra ansigtet.

Gør det til en pirrende og sanselig oplevelse

En god måde at gøre oplevelsen endnu mere intens er at blindfolde den submissive. På denne måde virker alle de hede dryp spontane og pirrende. Gå også gerne skridtet videre med bondagereb og andet udstyr, der kan gøre oplevelsen endnu mere unik.

Erogene zoner er altid skønne områder at lege med – og det gælder bestemt også med voks og stearin. Men husk at armhuler, håndled, fodsåler mm. er enormt følsomme overfor temperaturer, så hold jer fra disse områder før I er fortrolige med drypperiet og temperaturerne.


Har du erfaring med vokslys og stearin leg i forbindelse med BDSM? Så er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser i kommentarsporet herunder. Du er velkommen til at skrive anonymt.


  • Japanske vokslys 3 stk.
    DKK 99,00
  • Sensuel hot vokslys i flere farver
    DKK 79,00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping