Seneste indlæg
Kategorier

Tre sjove crowdfunding-projekter

Tips og Tricks

Crowdfunding er det nye sort inden for investering. Det gør det muligt for helt almindelige mennesker at få et produkt på markedet, ved hjælp af penge fra andre helt almindelige mennesker. Og nogle af projekterne er frækkere end andre … Her er tre sjove ting man kan smide penge efter, for til gengæld at få særlige produkter, hvis/når finansieringen er på plads.

1: Gigahoes på Kickstarter

I en ikke alt for fjern fremtid er sex-robotter blevet en fast del af forlystelsesindustrien. Escort-bureauet Artificial Intercourse knokler hver dag for at følge med den rivende udvikling og konkurrenternes bedre og billigere modeller. Gigahoes er en såkaldt mockumentary i 12 afsnit, som skal bruge penge til scenografi, PR, udstyr og alt det andet der er forbundet med en filmproduktion. Den er skrevet af komikeren Adam Lash, der blandt andet har skrevet for The Daily Show.

2: Sex U Pressure på Indiegogo

Sex U Pressure er en bog om seksuel akupressur. Akupressur er stimulation af prespunkter der findes rundt omkring på kroppen – centrale nervepunkter, der ved den rette påvirkning kan få dig til at slappe af. Eller, som i tilfældet med seksuel akupressur: Kan gøre dine følsomme steder endnu mere følsomme. Projektet er ikke særlig grundigt beskrevet, men ideen er god – især fordi den både henvender sig til mænd og kvinder. Som en særlig bonus doneres 1 ud af hver 10 dollars videre til organisationen Planned Parenthood, der forsvarer fri abort og prævention.

3: Autoblow 2 på Indiegogo

Indrømmet, jeg har skrevet hele artiklen for at nævne den her. Autoblow 2 bliver beskrevet som “A realistic robotic oral sex stimulator” i indledningen til den mest dybdegående crowdfunding-kampagne jeg nogensinde har set! Der er diagrammer over maskinens dele og funktioner, skemaer over hvordan den tilpasser sig forskellige pik-størrelser, foruden en overmåde underholdende demo-video – “this motor is rated to stroke you for 1000 hours … or until your dick falls off!” Autoblow 2 ligner faktisk et rigtig godt onani-produkt, om end førnævnte motor larmer en del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.