0
Seneste indlæg
Kategorier

Brug tisse kontrol i BDSM seancen – Hvor længe må et urin kateter sidde?

Brevkassen

Kære Michelle.

Er stor fan af din hjemmeside og din E-bog.

Min kone og jeg er begyndt at lege med stimulering af mit urinrør og med at lægge kateter på mig.

Vi vil gerne vide lidt om, hvor længe man kan lade et kateter ligge i blæren? Min kone vil gerne have mig til at gå med et kateter i 24 timer i træk og dermed kontrollere hvornår jeg må tisse.

Vi håber du kan svare os.

Mvh Mikael


Har du læst?

 Guide til leg med sounds og katetre


Kære Mikael

Jeg vil gerne sige jer begge tak for jeres ros. Den varmer meget. Hvor er det fedt, at I har valgt at kaste jer ud i endnu en dimension af legen med tissekontrollen. Det giver noget ekstra, når du ikke kan kontrollere en af kroppens mest basale funktioner. Og den magt overlader du til din kone. Det er smukt, at I har fået skabt et sådant tillidsbånd. Jeg starter lige ud med lidt basal viden, så vi er sikre på, at fundamentet er på plads:

 

Det skal du være opmærksom på, når du sætter et kateter i urinrøret

Det er vigtigt, når man starter op med at stimulere urinrøret, at man husker på, at urinrøret indeholder slimhinder. Slimhinderne producerer sekreter, der sørger for, at du ikke får en betændelsestilstand i urinrøret og omkring blæren. Du kan komme til at irritere en slimhinde, som så kan give dig udflåd og sviende fornemmelse fra urinrøret. Det er derfor vigtigt, at du altid husker at bruge sterile katetre og masser af vandbaseret glidecreme, for ikke at få ført bakterier ned i urinrøret. På den måde undgår du en infektion, hvilket kateterisation og leg med sounds øger risikoen for.

Urinrøret indeholder også en lukkemuskel for enden. Denne skal man også tage hensyn til, når man vælger at lege med urinrørsstimulering. Passér den stille og roligt – også når kateteret skal føres ud af urinrøret igen. Risikoen for at ødelægge lukkemusklen på urinrøret, vurderer jeg til at være mindre ved brug af katetre, end ved brug af urinrørsudvidende sounds og dilatorer. Men vær opmærksom. Jeg er overbevist om, at I ved at være opmærksomme, let undgår evt. gener.

Så – hvor længe må et kateter sidde i urinrøret?

Jeg vurderer at man, når man starter, vælger en kortere periode. Måske tyve minutter, og så fører kateteret ud. Det er samme tidsrum, som jeg er lært op i, man starter med, når det gælder sounds, for at vænne kroppen og urinrøret til, at man fører noget derned. Nogle vil også opleve en mærkelig snurrende fornemmelse, når kateteret bevæger sig ind i urinrøret. Jeg har faktisk oplevet en, der besvimede af det. Så det er en fornemmelse, nogle også skal vænne sig til.

Øg stille og roligt tidsperioden, men hold også pauser imens i øver. Leg maks med urinrøret hver 3. dag i begynderfasen og husk at tisse når evt. sound og kateter er ført ud af urinrøret. Så undgår du nemmest en infektion.

 

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

2 svar til “Brug tisse kontrol i BDSM seancen – Hvor længe må et urin kateter sidde?”

  1. Ivan siger:

    Hej Michelle…
    Ja, det er en skøn fornemmelse at lege med urinrøret – og JA man skal arbejde sig "langsomt frem" til det stadie man gerne vil opnå – Jeg er ikke nået til klimax endnu – om jeg når det nogensinde ved jeg ikke, for hver gang er en NY NYDELSE..

  2. KateterMisbruger siger:

    Har misbrugt urinkateter siden man var 20 og idag er jeg 48. Så jeg har en del år på bagen, der har skabt mine erfaringer omkring det få lagt kateter op. Har været sammen med M/K'er, hvor vi har brugt kateteroplægningen til gensidig seksuelt nydelse. Man finde hurtigt ud af hvor tabubelagt kaeteroplægningen i seksuelt øjemed egentligt er. Nogen af de partner jeg har haft været nysgerrige nok til selv lægge krop til et kateteroplægning. Men der er osse dem der lægger et kateter op i mit lem, som jeg bestemt ikke har noget imod. Mit lem er meget modtagelig for et kateter, og der er for det meste erektion med i kølevandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping