Seneste indlæg
Kategorier
blank

Sub-mand: Tag dig sammen

SM Kultur

Underdanige mænd opfører sig ikke altid underdanigt nok! Martin griber om nældens rod i denne personlige kronik.

Da jeg, med denne kronik, risikerer at fornærme en stor del af vores kundekreds, vil jeg gerne indskærpe at den repræsenterer min holdning – ikke butikkens, eller Unique Lady-universets. Ikke desto mindre vil jeg omtale et problem der gennemsyrer hele vores miljø, og som det er vigtigt at kaste lys over. Det gælder vores alle sammens fornøjelse og anseelse. Men husk, det er min personlige oplevelse af fænomenet og ikke generelle betragtninger, som vi oftest præsenterer, der er tale om.

Det handler om mandlige subs. Slaver, underdanige og pain sluts af hankøn er der masser af. Faktisk er min erfaring, at der er en næsten grotesk overvægt af dem, i forhold til antallet af dominerende kvinder. Der er aldrig lavet statistik på det – ikke en jeg har kunnet finde i hvert fald. Jeg baserer udelukkende min påstand på, hvad jeg oplever på danske og udenlandske internetfora, facebook-grupper og min egen omgangskreds. Jeg har dog en idé om at de fleste erfarne BDSM’ere, der blot er den mindste smule sociale, vil nikke genkendende til problemet: Der er ikke dominaer nok.

Manglen på dominaer har resulteret i et yderst betændt hjørne af BDSM-miljøet, hvor kvinder der erkender deres dominerende side offentligt, jævligt bliver bestormet af smerte- og ydmygelseshungrende mænd. Hvor smigrende det end kan forekomme, er det primært et problem, for mænd har åbenbart svært ved at udtrykke sig og for den sags skyld udvise empati. Jeg har ikke tal på hvor mange gange mine dominerende veninder har modtaget særdeles upassende og uønskede mails, beskeder, selv tilbud på klubber, der udelukkende har handlet om én ting:

Umiddelbar behovstilfredsstillelse. Rigtig mange af de ensomme sub-mænd betragter åbenbart dominaer som en slags sex-automater. Det er ikke usædvanligt at en domina modtager en kort besked fra en sub-mand, formuleret mere som et krav end en forespørgsel, endsige en høflig indgangsreplik til en længere samtale. Kravet er ofte tilknyttet en alenlang liste over tjenester sub-manden gerne vil udføre, og hvilken form for mishandling der tænder ham. Uden hensyn til hvad dominaen har lyst til. Disse beskeder virker desperate – til tider grinagtige, til andre tider desværre decideret truende.

Typen af beskeder afslører en total mangel på respekt, der ikke alene virker uhøflig og menneskesky, men også direkte sarkastisk når man tænker over det dybere indhold. Disse mænd topper fra bunden, som man kalder det, før samtalen overhovedet er gået i gang. “Jeg kan godt lige smæk og ydmygelse – giv mig det. Nu!” virker til at være præmissen for disse sub-mænds tilgang til romantik. Romantikken er blevet glemt, overskygget af et begær man som voksent menneske burde kunne tøjle, eller i det mindste skjule bedre.

Mændene med de uopfyldte ønsker forstår enten ikke hvordan dating virker, eller hvordan internettet virker, eller begge dele. Det er de samme mænd der spammer facebook-grupper med generiske kontaktannoncer imod de andre medlemmers ønsker. Sikkert den samme type som blandt Vanilla-befolkningen, er dem der forventer et blowjob hvis de køber en pige en cocktail i byen, men iøvrigt ikke gider at snakke med hende.

Jeg behandler mine subs (m/k) med mere respekt end disse mænd behandler dem de håber vil dominere dem! Jeg kan kun formode at de helt inde i deres psykologiske kerne, har svært ved at leve dobbeltrollen som mand og sub. At de har en primitiv opfattelse af begrebet maskulinitet, der er uforeneligt med deres lyst til at underkaste sig en kvinde. Der er ikke plads til begge dele i deres personlighed, og de reagerer ved at blande delene sammen på en uskøn og umådeligt ucharmerende facon. Dette går ud over sub-mænd der ved hvordan man opfører sig ordentligt. Det sætter hele miljøet i et dårligt lys.

Så kære understimulerede sub-mand: Prøv at forstå din modpart lidt bedre. Lad vær med øjeblikkeligt at udbasunere alle dine mest beskidte fantasier. Prøv at finde ud af hvad det er for en slags menneske du kommunikerer med, før du kræver (!) at blive spændt op og lemlæstet. Du har ikke krav på dette. Du har ikke engang ret til dette. Du har lyst til det, og du kan fortjene det. Det er sådan BDSM, og i øvrigt alle andre former for sex, virker. Jeg har aldrig hørt om et tilfælde hvor din tilgang har givet positive resultater – og jeg har hørt en del.

Kære sub-mand, der ved hvordan man gebærder sig: Tak! Bliv ved med det! Og spred budskabet. Fortæl om dine skønne oplevelser, som kun blev til noget, fordi du opfyldte din rolle som sub (og som almindeligt dannet menneske), til fuldkommenhed. Der er for få ligesom dig, og det skulle vi gerne have rettet op på!

Kære Domina, der drukner i pseudo-truende fanmail: Prøv at brokke dig mere, men uden at hænge enkeltindivider ud. Lad ikke de dårlige sub-mænd leve i synden, men fortæl din historie et sted hvor du ved de vil læse den. Lad sandheden synke ind i hovederne på dem. Og ros de mænd der gør det rigtigt – så kan det være andre tager ved lære.

Som sagt er denne tekst baseret på mine personlige erfaringer. Har du erfaringer, gode som dårlige, sjove eller sørgelige, så del dem med os andre. Brug kommentarfeltet eller vores facebook-gruppe, eller send en mail til brevkasse@uniquelady.dk – måske vi kan samle en hel lille liste af historier til et blogindlæg.

4 svar til “Sub-mand: Tag dig sammen”

 1. blank Lady Killa siger:

  Jeg kan sagtens genkende det der bliver skrevet om. Jeg har fået utallige henvendelser af den slags, og det på trods af at der på alle mine profiler står – skåret ud i pap – at jeg kun leger med kvinder og ikke vil have noget med mænd at gøre. Jeg har sågar haft henvendelser fra mænd der påstod at den eneste grund til jeg ikke ville lege med mænd, var fordi jeg aldrig har oplevet en ordentlig sub-mand, uden at vedkommende har vidst om jeg har leget med mænd eller ej.

  Jeg oplever også at man som Domina ikke kan komme i ret mange klubber uden at blive kontaktet af mænd der er af den opfattelse at når man som Domina kan give sub-kvinder smæk, så står man klar til at overfuse en hver underdanig der beder om det mens man er i klubben. Det er virkelig irriterende og ødelægger lysten til at lege i klub når sådan noget bliver ved med at ske.

 2. blank pleaser siger:

  Som Sub Q modtager jeg også mails fra "underdanige" mænd der desperat søger en dominerende kvinde. Det har virkelig undret mig, da min profil ret åbenlyst fortæller og viser jeg er underdanig tøs i både tekst og billeder.

  Det undre mig også at dominerende mænd, tror at det at det "fact" at jeg er sub. giver fri adgang til at starte ud med ordre og regler. Deres skemaer om hvad jeg er villig til og ikke villig til, skal læses og besvares. Men en typisk reaktion, på spørgsmålet om hvad de mener de kan og vil byde ind med/ lidt om deres liv/ person, er gerne i retningen af "jeg vil ikke fortælle noget som helst om mig som person, før jeg er sikker på du er en rigtig tøs" Og så er jeg bare ikke længere interesseret.Jeg vil kende den mand jeg underkaster mig. Skulle jo gerne være enig i hans synspunkter og livsstil, så jeg kan være stolt af at være "ejet" af netop ham.

 3. blank Gudinden siger:

  Det er også sådan jeg oplever det. Nu kommer jeg ikke i klubber, af personlige grunde. Men på de fora hvor jeg har min færden, samt andre steder, der bliver det ofte taget som en selvfølge fra sub-manden at jeg er til rådighed med det samme. Altid parat til som minimum verbalt at misbruge dem. Og det er en selvfølge i deres verden at jeg deltager i alt inden for bdsm. Derfor bliver det også ofte taget meget ilde op, når jeg så oplyser at jeg elsker denne livsstil, men jeg ikke sexer på nogen som helst måde med min slaver. Det er forbeholdt min kæreste. Dog vil jeg sige, at jeg så også har mødt nogle som virkelig forstår at holde på etiketten. Og SÅ blir det en fornøjelse…

 4. blank velklædt slave siger:

  Bliver flov på mit køns vegne.
  Jeg har noteret mig overfloden af mandlige subs her, der og allevegne.
  Da jeg læste selve artiklen, og tænkte tilbage på nogle reaktionsmønstre på feks superchat.dk: Kunne det være, at det "bare" er nogle liderlige overtændte mænd, som har lyst til et put, uanset hvad det så har af omkostninger (fysisk såvel som mentalt)?
  Jeg mener med ovenstående ikke at dominante kvinder er nemmere, men de mænd, som kommer på feks chat-fora tænker jo ofte med deres lem, og skal/vil/må bare have noget intimitet her og nu, og har måske set et enkelt feminint navn, for straks derefter at logge sig på. "Ja og om hun så har nok så meget lyst til at binde og straffe mig, så vil jeg bare gerne have en udløsning i hendes mund" lader til at være tankesættet bag..

  Er jeg mon hel galt afmarcheret?

  De ærbødigste tanker
  velklædt slave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.