Seneste indlæg
Kategorier

Guide: Smartphones i sengen – 5 BDSM Apps

Tips og Tricks

Sociale medier fylder efterhånden uhøfligt meget i vores hverdag. Nogle tager dem sågar med i seng. Så vi har fundet 5 apps, designet til BDSM-folket.

Hvor opmærksom er du i sengen? Ifølge en undersøgelse, lavet af det verdensomspændende kondom-firma Durex, er der 5% af den britiske befolkning der har gjort det PolicyMic omtaler som ”det utilgivelige”. I dette tilfælde består det utilgivelige i at ligge, indsvøbt i sin partners varme arme, midt i en hed omgang sex … Og så lige tjekke hvad der sker på facebook, in medias res.

Hver eneste gang vi opfinder noget nyt, der får global succes, er vi nødt til, individuelt, at tage stilling til det. Er denne maskine noget vi vil bruge, eller kan vi undvære den? Er denne online-tjeneste noget vi har behov for? Og vigtigst: Bliver dette fænomen så udbredt, at jeg bliver nødt til at bruge det, bare for ikke at komme håbløst bagud, eller ende som en social paria?

Det lyder måske voldsomt, men det er hvad jeg oplever. De ældste generationer, dem der knapt nok ved hvad internettet er, bliver gradvist mere forvirret over nyhedsdækningen på TV. Det sker fx flere gange per udsendelse, at der henvises til hjemmesider, hvor man kan ”læse mere”, og således bliver ældre og andre digitalt udfordrede konstant mindet om at der er ting de ikke forstår, hvilket igen gør dem mindre oplyste fordi de ikke kan ”læse mere.”

I mit eget tilfælde handler det om TV. Jeg har ikke et. Jeg gider ikke se det. De gange hvor jeg har arbejdet på kontorer, blandt ”normale” mennesker, har denne mangel været et ret stort socialt handicap, for hvis man ikke følger med i den og den serie, så finalen i curling, eller har set så meget Brødrene Price, at man kunne forfatte deres biografi i søvne, hvad taler man så om ved frokostbordet?

I udgangspunktet virker det dog grotesk at nogen – hver 20.! – er så uinteresseret i deres sexpartner, at de tjekker facebook undervejs i kønsakten. Men der følger ikke manualer i god opførsel med alle de teknologiske innovationer. Vi har endnu ikke besluttet hvor grænsen går for brug af sociale medier. Der er ikke skrevet en Emma Gad til Twitter … endnu.

Én ting kan vi dog være nogenlunde sikre på: For os BDSM’ere er det nok lidt nemmere at koncentrere sig om kroppen ved siden af os. Og det er svært at styre en smartphone mens man strammer rebene eller svinger en pisk. Som en artikel på videnskab.dk antyder er vi også mere harmoniske væsener, og mere udadvendte. Men skal vi helt droppe teknologien og de nye medier? Nej, naturligvis ikke. Vi har set på fem apps, der er udviklet til BDSM.

1: BDSM Master til Android

BDSM Master er en lidt rodet app, men den har et par sjove features. Den primære funktion er en ”tilfældig strafudmåler”, som en master kan fodre med informationer: Straffens karakter (fx, piskeslag), intervallet mellem hver straf, hvilken kropsdel det skal gå ud over, etc. Med disse informationer kan app’en generere tilfældige straffe. Ægte techno-fetishister og folk der tænder på afhumanisering, kan få app’en til at læse dommen højt med en mekanisk stemme. Dertil kommer en vibrator-funktion, hvis man ikke har noget imod at ens smartphone bliver lidt klistret. BDSM Master har også et leksikon med omkring 100 opslagsord om BDSM.

2: BDSM Slave Trainer Guide til Android

Slave Trainer er en ren tekst-app. Man kan vel kalde den en mere intuitiv udgave af wikipedia, hvor alle artiklerne handler om BDSM-sex. Ifølge udviklerne – Karya Technologies – er teksten målrettet den dominante, og indeholder både ordforklaringer og trin-for-trin-guides til alt fra lavementer til stokkeslag. Desværre har de ikke lagt et eksempel på en artikel online, så det er meget svært at bedømme kvaliteten af materialet.

3: BDSM Guide til iOS6 og senere systemer

Indtil videre findes denne app kun på tysk, men dem der kender, eller har lyst til at stifte bekendtskab med, den gigantiske tyske BDSM-scene, bør klart starte her. BDSM-Guiden virker som andre turist-guides, bare med SM-shops, fetish-klubber og sex-hoteller, i stedet for Michelin-restauranter og kunstmuseer. App’en kræver et mere end rudimentært kendskab til tysk, men er kendt for at være meget overskuelig og blive opdateret jævnligt.

4: Sexwürfel SM til Android

De kan noget med sex og moderne elektronik, de tyskere. Denne app er en videreudvikling af de klassiske novelty-terningspil, der pepper sexlivet op med lidt tilfældighed. I modsætning til fysiske terninger, giver Sexwürfel SM mulighed for at personalisere de forskellige parametre. På den måde kan man fortælle app’en hvilke rum der er i ens lejlighed, hvilke møbler der er i de forskellige rum, og hvilket sexlegetøj man har i sin samling. Derefter giver hvert klik på den store knap en tilfældigt genereret oplevelse man skal udføre – fx at slaven skal blindfoldes og piskes på benene, i tre minutter, hen over kummefryseren i køkkenet. App’en findes kun på tysk. Viel Spass!

5: Bdsm Quote til Android

Denne mærkværdige app er sikkert meget handy, hvis man lige sidder og mangler en idé til en facebook-update (som man altså ikke skriver mens man knalder kæresten – vent til bagefter). Bdsm Quote lever op til sit navn, for den indeholder simpelthen 262 citater om BDSM og fetishisme. For hvert klik dukker der et nyt guldkorn op, hentet tilfældigt fra arkivet.

I må ikke tro at vi foretrækker Android frem for andre systemer. Noget tyder bare på at de andre er lidt mere censur-hæmmede, og det er derfor at 4/5 af de nævnte apps er til Android.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.