Seneste indlæg
Kategorier

Slip så kontrollen! Læg kontrollen fra dig i BDSM legen – Guide til SM lege

Guides

Både for den underkastede – men også med tips til den dominerende

Det er ferietid i det ganske danske land. Det er tid til, at vi som mennesker kan læne os tilbage, slappe af, og nyde at livet går sin helt egen gang – for en periode skal du ikke kontrollere tiden, kalenderen og arbejdet. Du kan nyde stilheden, roen og friheden. Men hvad pokker har det lige med en SM blog at gøre, Frk. Michelle?

Jo, ser du, jeg holder ferie fra i dag og frem til den 10/7 – og jeg er så forbandet – ja forbandet – dårlig til at slippe kontrollen, i mit liv på alle mulige måder. Sågar også i nærværet med min partner og vores intime liv. Du vil måske mene, at jeg er kontrol freak – ja tak – men det er, vi nu ufattelig mange kvinder der er. Vi ligger der, bedst som vi burde give os hen og bare nyde – og overvejer hvornår børnene skal hentes, hvad aftensmaden skal bestå af, og hvornår vi lige skal få kvalitetstid med vores partner også. Kan du følge mig? Sådan er det altså også i SM – men der kan det lige så nemt være den manglende tillid og tryghed, der spiller ind.

Er du også en af dem der hopper rundt på korset og/eller kommer med kommentarer, og aldrig rigtig slapper af under en seance?

Det handler så frygtelig meget om tillid. At kunne give slip og give sig hen kræver, at man tør stole på sin partner. Stole på at han eller hun, ønsker dig det allerbedste. At han eller hun varetager dine bedste interesser – og tør være der, hvis legen pludselig bliver intens, så intens, at i er nødt til at holde en pause eller stoppe. Når du ligger bundet, vil du føle dig så utroligt sårbar, fikseret og uden mulighed for at gøre noget som helst. Lige netop der, skal du kunne finde tilliden og trygheden frem fra posen. Det kræver en tryg base, hvor du udenfor legen også føler dig respekteret som menneske og tryg i din partners hænder. Lad dit indre “jeg” føle den omsorg dominansen og kærtegnene fra din partner.
– Føler du allerede omsorgen og kærtegnene, eller skal du have et lille skub?

Vejen til at slippe kontrollen kan være lang og med mange bump. Du og jeg er som mennesker opdraget til, at holde kontrollen – omend -det er meget sundt at slippe den engang imellem. Det har samfundet bare glemt at lære os. Det er derfor vigtigt, at du husker på, at al begyndelse er svær – du bliver ikke mester på en dag eller to.

For at slippe kontrollen skal du – helt generelt

– Have tillid til din partner
– Føle dig tryg
– Sørge for at rummet i leger i, ikke er for koldt eller for varmt. Det kan ødelægge din koncentration angående nydelsen, og kærtegnene. Faktisk kan det være direkte ødelæggende for din koncentration og et direkte turn-off
– Bruge legetøj, udstyr og redskaber i begge føler jer trygge ved – i en god kvalitet I kan stole på.
– Koncentrere dig om at mærke nydelsen, din partner forsøger at give dig. Der skal to til at danse tango, og kan du ikke modtage, har du også svært ved at give slip.

 

De bedste bud, til den dominerende, der vil støtte sin underkastede i at slippe kontrollen – til den dominerende

– Fortæller din underkastede dig, at du skal passe på, stoppe etc. Så føl efter – gør han eller hun det, fordi det er utryghed, eller fordi det er et stop? Er det utryghed, så hæv stemmen let, og marker, at du ved bedst – og at du passer på den underkastede – og om han eller hun ikke stoler på dig?
– Kan du mærke, der er utryghed i luften, så husk at brug dit kropssprog – også selvom den underkastede er blindfoldet og fikseret. Tryghed kommer også igennem omsorg, berøringer, åndedræt – alt der kan føles og fornemmes. Når man står der, kan man mærke og føle mere, end du tror.
– Vær også selv god til at åbne dialogen om legen, så det ikke bliver den underkastede, der åbner munden – det går begge veje.
– Leger i første gang, så hold hellere en mini seance end en for lang seance til at starte med. Det giver jer begge mulighed for at mærke efter, om der er kemi og tryghed, respekt og tillid imellem jer. Så får i et bedre udgangspunkt for, at få den underkastede part til at underkaste sig helt.
– Læg gerne udfordrende elementer i legen – det kan være, at i har leget let med breath control, at det er en usikker lyst. En lyst han eller hun er lidt usikker på, men gerne må udleves. Overrask med et nyt element. Prøv at virke støttende. Kan du mærke, det er tæt på at din underkastede slipper kontrollen helt, så bør du mærke efter. Er det mere udfordring eller en overraskelse – et nyt stykke legetøj eller noget helt tredje, der får ham eller hende på den tredje sky for underkastede?

At give slip er at lægge alle tanker om dagligdagen forsvinde, at lade dit indre falde til ro. Når du skal slippe kontrollen, så er det en forudsætning, at der er tillid imellem jer, at du føler dig tryg, og at du også føler, at din partner ikke ønsker, at gøre dig noget direkte ondt. Her taler vi om ting, som du ikke bryder dig om, som er direkte noget du ikke ønsker, og som kan skade dig. Har du svært ved at stole på personer. Har du svært ved, at snakke med andre om det du oplever, så vil du også kunne have svært ved at slippe kontrollen. Det smitter af på tillids- og tryghedskontoen i jeres forhold. Uanset om det er et lege- eller kærlighedsforhold. Hvis du står i den situation, så er du tvunget til at skabe tillid og tryghed i jeres forhold. Det handler om at kommunikere, at vise interesse og få vist interesse. Mangler dialogen omkring jeres lyster og fantasier, så kan du, inden i går i gang med at eksperimentere, hente og læse min gratis begynder SM e-bog, med arbejds- og samtale ark. Arkene vil hjælpe jer med at danne et fundament, som faktisk kan hjælpe jer med, at opbygge både tryghed og tillid. Når i når dertil, kan det være, at du har meget nemmere ved at give slip. Når reglerne er faste, når du har fået lov til at give udtryk for dine grænser, og ved hvad DU har lyst til – når du selvfølgelig har en partner der er lydhør, så føler man sig det mere elsket eller værdsat, og man har det det overskud, og den indstilling, der gør det meget nemmere, at stole på den man er i relation med.

 

Giv tilliden og trygheden en chance – få et fedt BDSM liv!

Rigtig god fornøjelse!

 


 Læs også….

Et rum af intensitet og pirring – Sanse leg – Videoblog


 

3 svar til “Slip så kontrollen! Læg kontrollen fra dig i BDSM legen – Guide til SM lege”

 1. Nick siger:

  Bliv ved!
  For mig er din verden ikke helt fremmed. Men den er været tabufyldt.
  Smagen af den forbuden frugt har været skøn og selv om jeg endelig har accepteret min noget 'bredere' smag, har de sidste par år føltes som en ørkenvandring. Der har været langt mellem elskerinder der haft smag for denne søde lyst.
  Din Blog har i løbet af de sidste par ført mig til SMiL. Et gigantisk spring, for mig 🙂
  Så…ja! Din blog har effekt.

  Tak

 2. Helle siger:

  Hej Michelle.
  Bliv endelig ved med at skrive,,, jeg er helt ny og læser med stor glæde alt der bliver skrevet på din blog 😉

  Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.