Seneste indlæg
Kategorier

Vibrator æg guide: Sådan vælger og bruger du et trådløst vibrator æg

Guides

Det trådløse æg er en klassiker, når det gælder sexlegetøj til par. Der findes flere forskellige modeller, som alle ligner hinanden. Når du skal ud og investere i dit første trådløse æg, skal du holde øjnene åbne. Der er stor forskel på kvalitet, teknologi – og den nydelse, du får ud af dit æg.

Du kan bruge det med din partner i biografen, i bilen eller hos tante Oda. Det er kun fantasien der sætter grænserne. I kan også bruge det sammen under elskov, hvor ægget kan benyttes som klitoris vibrator. På den måde er det trådløse æg en rigtig god vibrator at vælge.

Hvad mange forhandlere af trådløse æg ikke fortæller dig er, at de fleste æg kører på samme frekvens. Jeg har oplevet at en række mænd kom ind i butikken, hvor jeg engang arbejdede. De var i deres syv sind, for de havde haft en fjernbetjening med til et trådløst æg. Jeg mener den ene havde konen med, som han for sjov ville fjernstyre under julefrokosten. Hvad han ikke vidste, var at med trykket på fjernbetjeningen – ja så fjernstyrede han ikke kun konen – men flere kvinder i restauranten. Chancen er lille for at det sker, men det kan ske. Det er en lille sjov historie.

Der findes flere forskellige designs af trådløse æg. Vi fører pt. flere forskellige æg i shoppen, som hver er gode til deres ”ting”. Med dit køb af et trådløst vibrator æg gælder det om, at du skal få en god oplevelse med din partner – en i husker, en oplevelse i begge er trygge ved. Et trådløst æg, er ikke bare et trådløst æg.

Et trådløst æg er som oftest fremstillet i ABS plastik. Plastikken kan virke hård, og det er derfor vigtigt at benytte en god glidecreme sammen med ægget. Har du købt et æg, med ergonomisk design – ja så er det kun et plus.

Er du mand og skal købe en gave til din kone, kan du vurdere ud af flere forskellige ting. Feminint design, antal programmer og rækkevidde. Er du kvinde – ja så vil du måske vælge ud fra noget helt andet, end hvis du var en mand.

Vælg det rigtige trådløse vibrator æg – Match dig selv herunder

Prisvindende vibrator æg med mobil-styring

Velegnet til: Kvinder
Magic motion Flamingo vibrator æg er betrukket med silkeblødt medicinsk silikone, der er fri for skadelige ftalater. Bruger du en god glidecreme som eks. Getmaxxx med ægget, vil det glide lige op på plads. Halen bruges til at sætte flamingo fast med udenpå hendes mis, så ægget ikke falder ud mens I langdistance-eksperimenterer. Udover at kunne styre flamingo på langdistance via WeChat, Skype og WhatsApp, kan du få ægget til at vibrere efter stemmestyring, musik, forudindstillede vibrationsmønstre, tilpassede vibrationsmønstre og ved bevægelse. Forestil dig de muligheder det eksempelvis giver i en dominans session, hvor slavinden har det trådløse vibrator æg flamingo oppe i missen under kontorarbejdet. Pludselig tænder den dominante for ægget og vupti – så letter slavinden let fra stolen. Et fantastisk æg der stimulerer alt, der skal stimuleres. Det er uden tvivl en af vores favoritter.

High tech vibrator æg

Velegnet til: Kvinder

Vibease smartphone fjernstyret vibrator – Verdens første vibrator, der lader dig bestemme over vibrationerne i det trådløse æg – uanset hvor du er. Du kan via Vibease appen styre pulseringer, vibrationsprogrammer og styrke for dem. Styrken på vibrationerne kan styres fra svag til ret kraftig. Så længe din partners vibease er forbundet med hendes mobil og Vibease appen, kan du med appen på din telefon kontrollere hendes Vibease. Let og enkelt.

Tag den med i badet og brug den i løbet af dagen. Den aktive batteritid er 3 timer og den trådløse vibrator oplades nemt via USB. Det diskrete design gør, at slavinden kan bruge den på arbejdet – uden nogen ligger mærke til, at du altså kontrollerer hvad der sker i hendes trusser. Brugeren af den trådløse vibrator skal ikke frygte for sit helbred, da den er fremstillet af medicinsk silikone og abs plastik – blødt for huden og fri for skadelige ftalater.

Det ergonomisk korrekte trådløse vibrator æg Leyla

Velegnet til: Kvinder & mænd

LoversPremium Leya Trådløst Luksus Vibrator Æg-Lilla-0

LoversPremium Leyla er et af mine yndlings æg. Det kan række langt, jeg har oplevet at rækkevidden har været 25 meter, hvilket er rigtigt langt for et trådløst æg. Designet er ergonomisk og lækkert og  er betrukket med en silikone ”membran”, som sikrer, at ægget ikke er ubehageligt at bruge. Fjernbetjeningen er let at benytte for manden – med to tryk er I i gang. Antennen sidder i den fleksible silikone strop, som ikke knækker nemt – og som også sikrer, du kan få ægget ud igen. Fri for skadelige ftalater. Jeg har haft kunder, der synes ægget larmer en del. Min vurdering er, at det larmer stort set lige så meget som alle andre vibrator æg. Når først det kommer op, er det meget lydsvagt. Derudover skal det nævnes at ægget også er vandtæt og genopladeligt – to vigtige funktionaliteter, der sikrer at æggets levetid er lang.

Vibrator æg med ekstra mange vibrationsmønstre + det mest budgetvenlige valg

Velegnet til: Kvinder & mænd

Meow trådløst æg har 12 vibrationsmønstre. Det ideelle vibrator æg til dig, der ønsker en intens leg med din partner. Er du ikke teknisk ferm, er fjernbetjeningen enormt let at betjene, med kun en enkelt knap. Det blå lys på fjernbetjeningen illustrerer vibrationsprogrammet, så du let kan se, hvordan ægget vibrerer – hvilket er et stort plus, da det kan være svært at høre, når ægget først er oppe i kroppen.

Ægget er vandtæt og bruger normale AAA batterier. Rækkevidden er cirka 10 meter og er fremstillet af plast og blød lyserød silikone. Et virkelig godt begynder æg, da det tilmed er budgetvenligt.

Anal vibrator æg fra Master Series

Velegnet til: Kvinder & mænd

Anal vibrator æg til mænd og kvinder

Assimilator trådløst anal vibrator plug er godt nok ikke et decideret æg, men er nævneværdigt ifht. dets funktioner og fordi det er designet til anal leg. Og det giver mange dejlige fordele til din partner – om det så er en mand eller en kvinde. Assimilator har 10 forskellige vibrationshastigheder og kontrolleres let via den medfølgende fjernbetjening. Det er designet som et butt plug og holdes derfor let på plads og stimulerer ringmuskulaturen såvel som prostata (hos mænd). Hvis ægget skal bruges på en kvindelig partner, kan det såvel kombineres med et af de andre æg, der også kan bruges vaginalt – med andre ord; dobbelt op på nydelse!

Når du har valgt dit æg, er det bare at starte legen. Lær først ægget at kende, før du leger med det sammen med din partner. På den måde, kan du nemmere føle, du fjernbetjener ham eller hende. Husk at rengøre ægget med lunkent vand og mild, uparfumeret sæbe før brug. Vær særligt opmærksom på, om ægget kan tåle at blive sænket i vand, eller om det er stænktæt. Nu er du klar til at give ægget et par dråber god glidecreme og føre det op. Giv så fjernbetjeningen til din partner og i er klar til leg!

Når I er færdige med at lege med ægget, tager du det ud og vasker det igen. Opbevar det evt. i en stof pose, hvis det medfølger, ellers benyt en frost pose. Tag gerne batterierne ud – ellers kan du opleve at de aflader.

Batterier kan du altid købe her i shoppen. Har du spørgsmål til, hvilke batterier du skal bruge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.