0
Seneste indlæg
Kategorier
Danskerne fortæller: Sådan fandt vi ud af, vi er til SM

Sådan fandt vi ud af, at vi var til SM: Bryd tabuet

Erotiske historier

Sidder du med en klump i halsen, når du tænker på, at du er til SM- eller BDSM? Er du ramt af de typiske fordomme om en dårlig barndom eller seksuelt misbrug, som kan ramme, når du fortæller en ny kæreste om din SM-, BDSM eller dominans seksualitet? Læs med og lær, hvorfor du er ganske normal.

 

En undersøgelse viste engang at over 50% af klodens befolkning er kinky. Altså til andet end samleje og oralsex. Det er et godt stykketid siden jeg læste den undersøgelse i forbindelse med, at jeg skrev mit foredrag ”Hjælp jeg er kinky – Min kæreste ved det ikke”, som jeg bl.a. har afholdt på Erotic World. Tallet er helt sikkert vokset med filmatiseringen af bogbestselleren Fifty Shades Of Grey, der fik husmødre verden over til at krydre sexlivet med dominans, pisk og lænker.

Der kan være mange måder i livet at mærke seksualiteten dunke. Nogle mærker den tidligere end andre, nogle mærker nogle nuancer og facetter på et tidspunkt mens andre facetter og nuancer først dukker op senere. Seksualiteten udvikler sig løbende og er som en stor buffet, hvor du kan plukke det du ønsker og lade det være du ikke ønsker.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er til SM? Eller kan du mærke en nysgerrighed, men ved du ikke hvordan den skal udleves? Så kan du finde inspiration i de små historier om at springe ud i SM. De er autentiske, men hovedpersonen er anonymiseret.

Sådan fandt forskellige danskere ud af, at de er til SM

Kvinde i fyrrerne

Min første oplevelse med SM havde jeg efter 26 år, hvor jeg havde været i tre lange forhold. Det er fem år siden nu, at jeg blev single, og her mødte jeg den første dominerende mand i mit liv. Da vi havde datet i tre måneder og han havde introduceret mig til SM, følte jeg mig som verdensmester i at være underdanig.

Det var dog først et år senere, at jeg mødte en mand, der vrkelig fik mig med i SM-leg. Han tog mig med i swingerklub på første date, for at overskride mine grænser. Daten blev en succes; det var en fed oplevelse for os begge og derfor mødtes vi også nogle dage senere hos ham. Jeg vidste ikke, at han længe havde dyrket SM. Pludselig under vores andet møde stod jeg foran korset og modtog pisk. Det var helt nyt for mig, da jeg altid har afvist netop det. Resultatet blev at jeg otte timer senere havde fået mig en sort bagdel og utallige orgasmer. Jeg tænkte at min bagdel ville gøre ondt meget ondt i et par dage. Jeg havde ret og den forblev sort i tre uger. Uanset hvad jeg lavede i de tre uger, indtraf smerten i min bagdel og jeg fik den her svimlende fornemmelse i maven. Efter den oplevelse måtte jeg erkende at jeg var solgt.

Mand i fyrrerne

Jeg oplevede lysten til SM allerede da jeg var helt lille. Min opvækst har været super tryg og kærlig. Min familie boede i Vestsjælland og bestod af mine forældre og os to børn. Jeg har aldrig tvivlet på deres kærlighed og min opvækst har været meget normal.

Kvinde i halvtredserne

Jeg syntes sex var kedeligt og havde fået en tro på, at jeg var frigid. En af mine mandlige kollegaer havde et rapport-blad og i det fandt jeg 6 – 8 sider af O’s historie i tegneserieform. O’s Historie er en klassisk SM historie og jeg blev igennem tegneserien tændt som jeg aldrig havde været det med min mand. Der kunne jeg se for mig, hvad det var mine teenage-fantasier handlede om. Mine fantasier om SM startede nok allerede før mine teenageår.

Jeg bandt som ti-årig naboens lidt ældre dreng til en havestol og gav ham make-up på. Da jeg var 12 – 13 år drømte jeg om at blive pisket og voldtaget af en sheik. Sådan fandt jeg ud af, at jeg var til SM.

Mand, midt i fyrrerne

Jeg faldt over min fars “Ugens Rapport” og “Weekend Sex” i mine teenage-år. Dengang var der dog ikke meget BDSM i dem og min lyst til SM må derfor have kommet lidt af sig selv. Det var nok først, da jeg i 91 startede på universitetet og fik internet, at jeg faldt over noget i SM-verdenen, som tændte mig ganske meget. Nemlig Japansk bondage. Det var dengang man skulle abonnere på nyhedsgrupper. Her fandt jeg ud af, at jeg ikke var alene.

Da jeg var teenager og ikke vidste hvad SM var, legede jeg med mig selv på måder, som jeg ikke helt kunne finde ud af om var normale eller underlige. F. eks. er snørrebånd gode til at binde ens penis med.

Det var dog først i fyrrerne at jeg fandt en, at udleve min seksualitet med. SM er, efter jeg har udlevet det på flere forskellige måder, blevet en del af min seksualitet.

Kvinde sidst i trediverne

Jeg begyndte at chatte på internettet som 17-årig og på et online chat-forum tog de rigtig godt imod mig. Her begyndte jeg at skrive med et par, der senere tog mig under deres vinger og oplærte mig stille og roligt indenfor smerte og dominans.

Jeg var deres slavinde i fem år, hvor vi også dyrkede bindelege, bondage og tog frække fotos. Vi blev desværre splittet efter de fem, gode år. Senere fandt jeg en kæreste, som også var til SM. Sammen fik vi en masse frække SM oplevelser; jeg nyder særligt den varmende fornemmelse, når smerten giver mig den trance-lignende tilstand subspace. Her er jeg ”helt væk” i ren nydelse.

Kvinde sidst i trediverne

For 16 år siden havde jeg en kæreste, der var til SM. Det var der, jeg fandt ud af, at jeg også er til det. Idag er jeg 38 år gammel. Min første holdning, da han fortalte mig han var til SM, var ”at han skulle ikke slå mig”. Da han havde overtalt mig til at prøve SM, fandt jeg hurtigt ud af, at ”almindelig sex” er kedeligt i forhold til SM. Jeg nyder også særligt muligheden for at gå i lak-tøj, når jeg dyrker SM.

Hvordan fandt du ud af, at du er til SM?

Vi vil rigtig gerne dele din spring-ud  i SM historie. Du kan anonymt skrive den som kommentar her på indlægget, så skal vi bringe din historie anonymt, til glæde for andre, der er nysgerrige på SM.

Gå på opdagelse i bloggen og kom videre med dine SM-fantasier.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

3 svar til “Sådan fandt vi ud af, at vi var til SM: Bryd tabuet”

 1. Martin Jessen siger:

  Super spændende læsning! Godt skrevet Michelle

 2. Anna siger:

  Jeg er selv i gang med at udforske dette spændende univers i disse måneder og har skrevet om en af mine stærkeste sexoplevelser med bl.a. mindfuck og erotisk dominans. Min mand igennem 23 år og jeg bevæger os ud af dette spor og det gør mig simpelthen så opstemt og det giver mig nogle vilde orgasmer, som jeg sjældent har prøvet før.

  Jeg har læst med på din blog med stor interesse og har fundet mange gode artikler her, bl.a. om hvordan man passer på hinanden, hvis man bevæger sig ud af det lidt mere “ekstreme” med at blive bundet osv.

 3. Just9800 siger:

  Jeg er født og opvokset på landet, og allerede i skoletiden var jeg ham der holdt af når vi legede røvere og indianere, hvor jeg blev taget til fange og bundet til en af de store stolper i laden eller til blodbøgen der stod midt i haven.
  Da jeg blev lidt ældre var jeg ofte fræk overfor nogle af bonde drengene, der straffede mig ved flere gange at tage mig til fange når vi gik fra skole, og så blev jeg taget med hjem på en af gårdene og staldet op som hingst eller tyr, hvor de så satte malkemaskinen på min pik og malkede mig hårdt.
  Efter malkningen blev jeg befriet og i stedet bandt de mine hænder og håndled sammen på ryggen, og så smed de mig ind i svinestien til grisene og ornen hvor jeg så lå hjælpeløs natten over.
  Var jeg stadig næste morgen kæphøj, kunne de finde på at ligge en sadel på mig og så bruge mig som hest alt imens de sad på ryggen af mig og sparkede mig i mine riben.
  Nogle gange kom de mig også i en af de store kornsække som de bandt til, så jeg ikke kunne komme ud af sækken og så fik jeg lov til art sove i sækken.
  Da jeg flyttede hjemmefra kom nogle af de store fra gårdene og gav mig en sæk med reb, seletøj, selvbindergarn, bidsel og hovedtøj til hesten samt reb samt flere små og store sække som de sagde jeg skulle arve som evig minde om min tid på landet som byens slavedreng.
  Jeg har stadig gaven jeg fik da jeg flyttede og tænker ofte at der var så dejligt der ude på landet, hvor de store bonde drenge morede sig over at have mig som deres slavedreng.
  Ind imellem ser jeg nogle af de gamle, og de har flere gange tilbudt jeg kan få et ferie ophold hjemme på landet i en af de gamle stalde en tre ugers tid så jeg kan minde min skoletid og barndom der hvor jeg fandt ud af jeg var til SM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping