Seneste indlæg
Kategorier
En domina har fået dårlige oplevelser og er derfor usikker.

Ny Domina – med ar på sjælen – hvor går grænsen?

Brevkassen

Mange tak for din blog!!

Jeg er ny domina, og du har været min guide… sammen med min slave, som er meget lydig og god!! Jeg har gået med den tro at det nok var mig der skulle domineres, men har haft en kæreste der har “voldtaget mig” både psykisk og fysisk.. nok mest psykisk, tæt på at jeg tog mit eget liv for hans skyld hvilket egentligt har givet mig en dyb dyb angst for at det sker igen.

Derfor blev jeg betaget/euforisk af at der pludselig var én der ville gøre hvad jeg gerne ville. Jeg elsker sex.. blødt hårdt , vådt og meget meget direkte. Jeg er derfor nok en meget “blød” domina… men der er så sundt for mig… kan jeg mærke. Men jeg vil så gerne beholde ham…. men er bange for jeg ikke er hård nok for ham? at han syntes jeg er kedelig? Føler det er ved at ske?

Så jeg vil gerne vide .. kan jeg være for hård? (verbalt) har du tips til hvad jeg kan kalde ham… og sige til ham han siger jo mere beskidt og krævende jeg er, jo mere liderlig bliver han.. men vil ikke gøre det samme ved ham som jeg selv har været udsat for…

Jeg er en “pæn” pige… mit udseende gør at der er mange der gerne vil domineres af mig.. men jeg er tro mod min køter. Respekterer ham…og kan ikke lade være med at tænke… er det normalt at man har flere slaver på en gang som domina… tænder det slaven? Er bange for at spørge ham , om han vil have en “under-slave” og han løber væk?

Er der noget jeg IKKE må gøre…

Håber at høre fra dig
Kærligst
A.

Hej A,

Mange tak for din ros!

For det første vil jeg sige, at du ikke sidder alene. Der findes nogle mennesker, som forstår at kunne twiste en, selvom man havde lovet sig selv at det aldrig ville ske. Det er dejligt at høre, at du ikke nåede helt derud, hvor du tog livet af dig selv. Det ville simpelthen give ham en sejr. At komme videre og slikke sårene, lade dem hele og få arene, ja så må man finde en vej at komme videre. Velkommen som domina.

Sender han dig nogle signaler, der får dig til at synes at du ikke er hård nok? Det er vigtigt at huske dine personlige grænser her – de vil muligvis kunne flytte sig langsomt, men det er vigtigt at du selv, personligt kan følge med når det sker. Går det for stærkt, kan man pludselig kigge tilbage og tænke – ”det der er altså bare ikke mig”. Jeg kan slet ikke pointere hvor vigtigt det er at tage den i sit tempo – og elsker han dig, må han acceptere dine ar på sjælen og følges med dig i dit tempo. Det gør han også gerne er jeg sikker på, hvis han ved at gevinsten er en glad, spirende domina som elsker det i laver sammen.

Verbal dominans, som det kaldes, er noget en del tænder på. Det er lidt som dirty talk i blød sex – man bliver helt høj af at høre at ens partner vil en. Jeres SM lege er en ting – og jeres hverdag en anden. Så længe i opstiller de ”vægge” kan du kalde ham rigtig meget uden at gå forkert i byen. Hvor går din helt egen personlige grænse? Ord som tæve, so, legetøj er jo meget normalt brugt. Leger i med gammeldags disciplin kunne det være tjener mm.

Nogle har underslaver, nogle har ikke. Det lyder for mig som om, at i først og fremmest skal koncentrere jer om at få jeres leg til helt at fungere og få dig trygt med. Men det er klart en mulighed, det der med at få en ekstra med. Det kan give noget, f.eks. kan du sætte dem til at lege sammen, pudse dine sko sammen og lave mad. Når man har to, er der nogle ting der bliver på en anden måde. Når i har haft nogle lege sammen hvor du har følt at det bare fungere og du er helt med. Så sæt jer ned med et glas rødvin og i første omgang snak om, hvordan det ville være at have en ekstra partner med. Skal det være en kvinde, en mand. Er det over nogle af jeres grænser?

Har i husket at lave playlisten? Jeg tror den vil kunne hjælpe dig.

Kærlig Hilsen Michelle

Går du selv rundt med nogle spørgsmål? Så kan du sende en email til os – så tager jeg dem op – kontakt mig her. Husk at du er anonym.

3 svar til “Ny Domina – med ar på sjælen – hvor går grænsen?”

 1. Dan siger:

  Lige et par bemærkninger fra en gammel rotte. Michelle har helt ret i de råd hun har givet. Du er i starten af din udvikling som Dom, og din frygt og usikkerhed er helt normal. Vi har alle været 'små' engang. Det er en kunst at kunne læse sine m'ere – at se deres ægte grænser og deres nydelse i smerten. Playlisten er et rigtigt godt sted at starte – ikke som opskrift, mere som inspiration. Husk at al leg skal foregå efter SSC – så er du på sikker grund. Stopordet (CIRKUS) skal anvendes med alle partnere man ikke har et godt kendskab til. Og usikkerhed dæmpes, hvis du bruger 'GUL' og 'RØD' – som hhv. pausesignal og 'ikke mere af det – find på noget andet'. Eftersnakken er også vigtig, det vil give jer begge tryghed og udvikle jer i jeres roller. Til sidst – allier dig evt med en erfaren og få en mentor med i jeres leg nogle gange – det giver inspiration og erfaring. Velkommen i klubben – kast dig ud i det. 😉

 2. Miss Tanja siger:

  Hej A….Du mangler noget selvtillid, jeg "ser" tydeligt, at du ikke helt tror på, at du er Domina…Mit råd til dig er, at sætte dig ned alene en aften og læse div. sider om Dominans….De er ikke alle lige gode, men der dukker mange gode råd og fif op….Jeg fandt et BDSM – leksikon på en side og det var meget udførligt og forklarende…Tror jeg har det liggende, hvis du er interesseret…?..Men vigtist er at du følger dine fornemmelser og holder øje med parnerens reaktion, når du gør forskellige ting ved ham/ Tiltaler ham på forskellige måder….Hvis han er den rette for dig udvikler I jer jo sammen osse sexuelt og Tør´mere og mere….Held og Lykke…Jeg er sikker på, at du finder troen på, at det du gør er det rigtige…Knus Miss Tanja…

 3. Morten siger:

  Kære A .. Hvis du stadig er derude !?, – jeg vil meget gerne tale med dig !, – jeg ønsker måske* en lærer som du !, – men på et punkt vil jeg gerne være 'din' lærer … , – Det er vigtig at du lærer pkt. 1. – At trække Vejret, – pkt. 2. ; prøver at slappe af !; – kunne være at gå en tur i skoven og lade naturen berolige dig, – eller en tur i svømmehallen, – evt incl sauna og koldt brus, – Ps. valgfrit*.
  Hmm .. Du ved bedst selv hvordan du slapper af A ..
  – kunne også være at se din yndlings tv serie, – og lade dig opsluge af historien !. Sådan Kan du bruge 'værktøjer som er lige foran dig !.
  Som Sommerfugle fra Solen .. til Dig !.

  Kærlig hilsen Morten

  Psst, – husk at trække vejret .. og slappe af 😉 –

  Der står en panter ved din side og passer på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.