Seneste indlæg
Kategorier

En mindre intro til BDSM

Michelles Klumme

Når rollerne i soveværelset byttes

Når jeg kommer rundt og snakker med personer om seksualitet, bliver mange utroligt skræmte når BDSM kommer på banen. Fakta er, at et stigende antal par og singler har taget BDSM til sig i soveværelset, så hvorfor er vi egentlig så skræmte. Er det fordi det er tabu, fordi vi ikke vidste hvad BDSM indebar – eller fordi vi føler os sårbare.

Mange kvinder har fantasien om at blive taget hård, voldtaget og nogle mænd har fantasien om det samme. Når fantasier går hen og bliver praksis, og man prøver dem af i soveværelset med en person man har tillid, flytter man grænser. Fantasier er uskyldige, og når vi eksperimenterer i sengen med partneren er vi på opdagelsesrejse. I sengen kan vi være stik modsat, hvad vi er til daglig dag – vi kan skabe et rollespil, bytte status eller være uoplagte – det er helt op til os selv. Når den stille pige beslutter sig for, at være en hård dominerende for en aften bytter hun roller, måske fordi hun drømmer om, at være en frembrusende kvinde. Når vi ændrer vores adfærd fra hverdag og tager lingeriet på, går vi ind i nye roller.

BDSM handler om nærhed, tillid og kærlighed

Tilliden til, at den partner der er i den bestemmende rolle, kan varetage vores krop, og sørge for os. Vi er stadig sårbare og har stadig behov for kærlighed og nærvær, så den partneren skal være opmærksom på, hvor henne vi er i vores sind undervejs. Ved at dominere den anden, giver man muligheden for at kæresten kan træde ind i en ny rolle, give sig hen til nydelsen og bare mærke nærværet. Der er 100% fokus på den underdanige for aftenen. Som dominerende skal man vise kærlighed, omsorg, men også en portion kreativitet. 

Kommunikationen er vigtig, forud for BDSM. Når man som underdanig skal være ude af kontrol, er det vigtigt, at man giver udtryk for ens grænser. Man kan komme grueligt galt afsted, hvis man ikke siger fra, og ens partner vil forstå hvis kærligheden er der imellem jer. Også den dominerende part kan opfatte kropssignaler forkert, hvis ikke man har snakket om, hvor grænserne ligger. Nogle slaver er meget rapkæftede, andre utroligt stille, hvad man er hører til rollen man træder ind i. Når man er færdig kan nogle personer træde helt ud af rollen indtil næste gang, og nogle lever i rollerne til dagligdag.

Man skal ikke være bange for at prøve BDSM

Selvom nogle mener det er tabu, er der ikke nogen grund til at være bange. Kærligheden kan spire i BDSM leg, da fokus flyttes fra almindelig sex til kreativitet og fantasier. Et smæk i måsen, udløser endorfiner i kroppen, som er et naturligt stof der bevirker ved glæde og nydelse. Et let riv i håret aktiverer følsomheden ved hårrødderne, og man kan på en helt ny måde føle man er levende. Skal enden være hård eller blød, ovenpå en nat med det længste forspil. Pirren med forskelligt legetøj, afprøve nye fantasier, og være på. Kroppen bliver meget træt efter en hel nat, hvor den har været aktiv og taget imod. Selve samlejet kan være en afslutning, men kan også udelades, og man kan lade legen være en del af dagligdagen.

Jeg vil utroligt gerne sprede budskabet om BDSM, som en seksualitet som handler om kærlighed, nærvær og tryghed. Måden vi idag omtaler en seksualitet, som er utroligt bred og omhandler mange personer, er ikke altid sober. Men et klap i måsen, et riv i håret, eller et niv i brystvorterne, kan aktivere centre i kroppen der gør os mere følsomme, og vi kan samtidig eksperimentere og lade os inspirere, i søgen efter en ny, fræk nat med den vi holder af.

 

Har du læst…?

BDSM Guide: Sådan kommer du godt igang

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.