0
Seneste indlæg
Kategorier
Franks kone føler sig ikke altid helt sikker, når hun bliver fikseret. Også selvom hun faktisk godt kan lide fiksering

Min kone vil have helbredssikker fiksering – Hvordan gør jeg?

Brevkassen

Hej Michelle,

Min kone fantaserer om mild SM, og vi har leget lidt gennem årene – typisk med at jeg benytter lidt bondage, brystklemmer og leger lidt med pisk. Nogle gange er det fint og når hun er rigtigt med må det gerne være hårdere og mere – hvilket jeg også nyder. Andre gange er det hele bare helt forkert.

Vi har talt om hvad der holder hende tilbage, og en af tingene hun siger er, at hun er bekymret. Hvad nu hvis jeg nu fik det dårligt… Ikke at jeg har en sygdomshistorie og oven i købet helhjertet mener at jeg personligt ikke kunne få en bedre død 😉

Spøg til side – det er jo selvfølgelig reelt nok – og jeg er ikke i tvivl om hun mener det.

Hvordan sikrer vi en helbredssikker fiksering og at hun kan frigøre sig selv? Lige nu bruger vi slipstik hvor hun får ende af snoren i hånden. Det virker for så vidt, men kræver jo en anelse opmærksomhed på lige det – hvilket jo helst ikke skulle være nødvendigt. Er der ‘noget’ man kan bruge / gøre / forberede så fikseringen føles sikker for hende?

Med venlig Hilsen

Frank

 

Min kone føler sig usikker og vil have helbredssikker fiksering for at kunne give sig hen – Hvordan gør jeg?

Kære Frank (og din kone)

Det er et meget relevant spørgsmål I kommer med. Uanset hvor dejligt det kan føles nogle gange kan usikkerheden ramme. Ingen ønsker at lægge hjælpeløst fikseret hvis den anden part skulle få et hjertestop. Det er faktisk noget jeg tror rigtig mange I BDSM verdenen ikke helt tænker over kan ske i seancens hede. Vi skal alle herfra og heldigvis ved ingen hvornår eller hvordan. Måske det er den usikkerhed og det ubehag der rammer din kone, når alting er helt forkert. At hun netop, som hun giver udtryk for, ikke ville have det godt med ikke at kunne komme fri. Jeg forstår hende oprigtigt talt.

Der findes en løsning, som fungerer i praksis hvis din kone er lidt fingernem og samtidig er det også en løsning jeg oplever, ikke lader tanken kredse om at ”jeg kan komme fri når som helst jeg har lyst”. Jeg synes det helt klart det virker og det er det vi bruger herhjemme og det jeg anbefaler klienter bruge. Det er også det jeg oplever virker.

 

Det skal I skal bruge til helbredssikker fiksering:

 – 8 Karabinhager (Måske mere alt efter din kones højde)

 

 

 

 

Sengefikseringssæt fra SM Play – Sengefiksering (enten et sengefikseringssæt eller to stykker reb i laver til fiksering om sengebenene)

 

 

 

 

Sinvention Sinfully Soft er silkebløde manchetter til bindelege– Et sæt hånd- og fodmanchetter

 

 

 

 

Fikser sengefikseringen først, så der er en base at fiksere din kone til. Du kan også sagtens fiksere hende op ad døren. Herefter kan du give hende manchetter på hænder og fødder på en sensuel, dominant måde. Vær eventuelt lidt kreativ, så det føles som en del af legen og ikke blot som påklædning. Når hun skal på sengen, klikker du hende fast med karabinhagerne. Det er vigtigt, at det er dobbelt karabinhager og at du har forlænget med 2 karabinhager som minimum efter hinanden for at det fungerer.

Får din kone behov for at komme fri, vil hun kunne åbne karabinhagen, hive den ud af sengefikseringen og på den måde komme fri. Til sidst kan hun befri sine ben. Det kan være en god ide at hun øver at komme fri, så hun føler sig tryg ved løsningen. Så får du også lov til at fiksere hende og se hende mosle rundt for at komme fri.

Jeg håber denne løsning til helbredssikker fiksering i seancen fungerer for jer.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

 

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

2 svar til “Min kone vil have helbredssikker fiksering – Hvordan gør jeg?”

  1. Richard siger:

    Jeg vil anbefale at i lære at bruge reb ved håndleden da man altid kan lave knuder der meget let kan løses med et par finger eller læg det over til det anden hånd så er det endnu letter. En anden ting der kan hjælpe er at øve sig med at komme fri.

  2. Herr Bond siger:

    Vi bruger Michelles forslag. Men til langtids bondage kombinerer vi det med en plombe, f.eks. en unik sytråd, så den dominante kan se, om den submissive har haft bundet sig selv fri, og således misbrugt den dominantes tillid.
    Det giver på en gang en dejlig følelse af hjælpeløshed, kombineret med en sikkerhed for, at man kan komme fri i et nødstilfælde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping