0
Seneste indlæg
Kategorier

Min første oplevelse som swinger – Jonas fortæller og guider

Kink Comming Out Day

Mange har en masse fordomme omkring det at være swinger, men er der hold i dem? Eller er det bare postulater sagt af folk, der ikke selv har været i miljøet, og ikke selv aner hvad det vil sige at være swinger.

Lad mig tage udgangspunkt i mig selv. Jeg blev introduceret for swinger miljøet, engang tilbage i 2005. Dengang var jeg næsten lige blevet skilt, efter et ti års ægteskab, og var først lige begyndt at starte på mit ”nye sexliv”. Jeg havde mødt en pige, som gerne ville i swingerklub. Swingerklub tænkte jeg? Er det ikke bare et sted, hvor halvgamle overvægtige mænd tager hen, og så kan de måske være heldige, at der kommer en pige forbi engang hver anden måned, og så lever de højt på den de næste par måneder. Knalder alle ikke bare med alle, og mændene især, hvis nu ikke der lige er en kvinde?!

Men ja, nysgerrig var man, og efter at tanken havde fået lov til at bundfælde sig i et lille års tid, så var det alligevel spændende. Især fordi min veninde på det tidspunkt, stadig ikke havde lagt tanken fra sig.

Så jeg aftalte med mig selv, at jeg ville lave en surprise for min veninde. Jeg fik kigget i kalenderen, og set hvornår der var en par aften i klubben. Jeg tænkte på, at hvis man kom til en par aften, så ville noget af trykket blive taget fra mig af. Til dels, så ville jeg jo være nervøs over, hvorvidt min veninde ville blive fristet over evne af en rand af singlefyre. Desuden ville jeg vide, at der rent faktisk også ville være kvinder til stede, og at alle de mænd der ville være til stede – de havde faktisk deres egen date, og egen kvinde med.

På den måde, fik jeg elimineret en af de første issues jeg havde ved at tage i klub.

Men jeg fik spurgt min veninde om hun var ledig den og den dag, engang ude i fremtiden, og hvis hun var – om jeg så måtte arrangere en dag for hende. Jeg fortalte intet om hvad vi skulle, og jeg sørgede for at holde hende hen på de ting.

Så da dagen kom, så hentede jeg hende på bopælen, og fik hentydet at hun skulle have noget varmt tøj med, da vi nok skulle være lidt ude, og at hun bare skulle have tøj på, som hun følte sig godt tilpas i. For her er en af de andre fordomme omkring det at være swinger – Man kan kun komme i en swingerklub, hvis man er nøgen, eller er udklædt i lak, latex eller læder fra top til tå. Men det er heller ikke sandt. Man er som regel velkommen i en swingerklub, såfremt du har undertøj på, eller for pigernes vedkommende, lingeri, frække kostumer, catsuits, og i den dur. Der kan være dage, eller temaaftener hvor anden påklædning er krævet, men det fremgår oftest af de enkelte klubber.

Men vi kørte mod København, og Valby hvor Scor Loungen lå. Det var en swingerklub som Scor havde andel i, men som desværre nu er lukket. Vi ankom til Loungen kl. 18, perfekt timet med, at der nu ville være rundvisning i klubben for alle nye.  En rundvisning der foregik med tøj på, før at klubben åbnede. På den måde, kom vi rundt og se klubben, i fuld belysning uden at man skulle være pinlig og få en rundvisning mens klubben var fuld af gæster.

De fleste swingerklubber i dag, holder også rundvisninger, så man kan komme rundt og se klubben, uden at man nødvendigvis skal af med alt tøjet.

Efter rundvisningen, så tog vi ud og spise. Jeg havde jo ligesom ikke clearet med hende at vi skulle i klub, og vi havde slet ikke snakket om hvad vi skulle, og måtte og en hel masse andre ting. Så vi tog ud for at spise, og under middagen fik vi så de mest basale aftaler på plads.

Hvilke regler der virker for jer, hvis det er første gang i skal afsted, det må i aftale indbydes. Men for os, så var det vigtigt at få følgende på plads:

  1. Vi kommer sammen, ergo går vi også sammen. (Dette set i lyset af, at vi ikke var kærester, så i princippet var vi jo bare to singler der tog i klub. Men på en sådan dag, så var det bare vigtigt for os at få på plads, at vi i dag var et par)
  2. Hvis nogle spørger om vi ville være med,  så skulle vi begge samtykke, og hvis der var den mindste tvivl, så var det et nej.
  3. Hvis en af os ville hjem, så var det hjem – No questions asked.

Især punkt 2 var meget vigtigt, da det jo igen var en af de fordomme man havde, om at alle legede med hinanden på kryds og tværs, og vi vidste slet ikke hvad vi skulle forvente i den retning. Til orientering kan jeg sige, at vi på intet tidspunkt blev antastet, eller spurgt om vi ville være med eller deltage i andres leg. Måske fordi de fleste kunne mærke, at man var nye i miljøet.

Punkt 3 er en sole-klar regel, hvis den ene part ville hjem, jamen så var det hjem. Lige meget om man lige havde gang i den store flirt, trekant, firkant eller hvad pokker det end kunne være. Igen, når man swinger, så er tillid en meget væsentlig og stor faktor. Så det skal bare være i orden.

Med aftensmaden vel overstået, så var det tid til at tage tilbage til klubben. Nu var der så kommet mennesker – Mange endda. Vi startede med at komme ind, og fik anvist et sted at klæde om, og hvor vi kunne gøre af vores tøj. I dag har alle klubberne skabe, hvor du får udleveret en nøgle til, og så ligger du alt dit tøj der, og så afleverer du nøglen i baren. Dermed har du ikke alverdens ting du skal slæbe rundt på. Hvis du skal have noget at drikke, så oplyser man bare sit nummer, og så bliver det skrevet på regningen, som du så betaler når du går igen.

Til at starte med, så var man lidt bekvem ved at sidde oppe i baren, kun iført undertøj. Men efter fem minutter, så var det bare naturligt, for alle andre mennesker i huset – De var jo iført det samme som dig. Nå ja, og nogle vejede 50 kg, andre 50 kg for meget. I det hele taget vil jeg sige, at fordommene omkring det med at det var overvægtige mænd der tog i klub, den røg sig også hurtigt en tur. For der var et vidt udvalg af folk. Nogle var ikke lige nogle man tændte på, sådan er det jo alle steder, men lad mig bare sige – Der var også ret mange man tændte på. Hvad angår alderen, så vil jeg skyde den til at være lige omkring de 35-40 år. Det vil sige, at der har både været ældre, men i den grad også yngre. I dag er der endda swingerklubber der arrangerer fester for folk under 30. Young Swingers Night kalder de dem. Pendanten til den er – Adult swingers Night, hvor du så skal være over 30. Hvad angår par, så er det nok hvis bare den ene part opfylder kriterierne. Men der røg fordom nr. 2 også, for det var ikke bare gamle mænd der var til stede. Faktisk er der begyndt at komme flere og flere yngre par.

Så hvis du/I sidder derhjemme, med en lyst til at prøve at tage i swingerklub – Så kan jeg kun opfordre jer til det. De fleste fordomme og myter, det er netop hvad det er – Fordomme og myter, uden ret meget hold i virkeligheden. Det kan dog godt betale sig, at kigge på de enkelte klubbers hjemmesider, for at se hvad de tilbyder, og ikke mindst hvornår. Det er ikke rart, hvis du har fået hevet din generte partner med i klubben for første gang, og så er der gang bang tema aften. For med mindre din partner tænder ekstremt på det, så er der en chance for at skræmme han/hende væk for bestandigt. Det skulle jo gerne være en god oplevelse, for begge parter.

Før I tager afsted, så få aftalt de mest basale ting:

Er du swinger? Har du nogle gode tips og tricks til andre, der kunne tænke sig at starte med at swinge? Så del dem gerne i kommentar sporet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping