0
Seneste indlæg
Kategorier
Mettes mand knæler og vil gerne underkaste sig 24/7 dominans

Min mand vil underkaste sig i 24/7 dominans – hvordan gør jeg?

Nyheder

Hej Michelle

Jeg har mødt en submissiv mand, som ønsker at være i et submissivt forhold hele tiden og ikke bare som “rollespil” eller krydderi. Har du nogle gode råd, du kan give mig og/eller links til steder, hvor jeg kan læse mere om det?

Alt hvad jeg har læst indtil nu, er om forhold som bruger dom/sub rollespil som krydderi på deres forhold. Han har drømt om det i mange år men forsøgt at fortrænge det. Nu ønsker han at udleve det fuldstændigt. Han vil altså leve sammen med mig som den konstant dominerende og sig selv i en evig submissiv tilstand. Det har jeg sådan set ikke noget imod, synes tværtimod at det er spændende, men jeg vil gerne vide noget mere. Kan du hjælpe?

Med venlig hilsen

Mette

 

Kære Mette

Først og fremmest vil jeg ønske dig tillykke med den kæmpe tillidserklæring, din mand har vist dig. Det at han har fortalt dig om sin lyst er stort og derfor vil jeg også ønske ham tillykke.

Dit brevkassespørgsmål fortæller ikke noget om hvor erfaren du er som dominant. Det din mand har fortalt dig han ønsker, er det vi normalt kalder et 24/7 dominans forhold. Altså med BDSM som livsstil på fuld tid. Det er meget krævende for et parforhold at leve med BDSM på denne måde, fordi du og han, særligt i starten, skal opretholde magtforholdet. Denne type livsstil i et parforhold er altså ikke noget vi er opvokset med som mennesker i den moderne verden og det er derfor en udfordring. Dermed ikke sagt, at det ikke kan lykkedes. Det er desværre bare meget få, der får det til at lykkedes.

Når I nu har taget beslutningen om at leve et 24/7 fuldtids-BDSM forhold, er der en række ting, I skal tage stilling til først og fremmest. Fx

  1. Hvor meget skal familie og venner vide? – De kan jo ikke undgå, at se at noget ændrer sig
  2. Er der børn – hvordan håndterer i så fald spørgsmål og balancen mellem seksualitet og livsstil? Generelt er børn ”uskyldige” og bør selv danne deres seksualitet.

Der findes flere forskellige måder at bygge et 24/7 dominans forhold op på. Du skal være klar over, at det bliver krævende psykisk for dig at holde kontrollen, særligt til det bliver en ”vane”. Altså at du får det indarbejdet, til det kører helt af sig selv.

Inden I indgår i forholdet, kan det være en god ide at sætte jer ned og skrive reglerne for forholdet ned. Regler, som er vigtige I begge er ”ligeværdige” når de indgåes, så din mands grænser også får noget at skulle have sagt. Jeg er godt klar over, at han gerne vil kaste kontrollen helt fra sig, men han har også en psyke og for at jeres forhold skal fungere, vil jeg mene at det er en god ide, at du også hører ham i hans udfordringer. Jeres 24/7 overgang, skulle gerne blive en rejse i jeres forhold og det er derfor godt at I også kan snakke og dele. Måske du og din mand skulle deltage i et af de arrangementer der eksisterer i landets foreninger, hvor der er mulighed for erfaringsudveksling? Særligt rettet på 24/7. På den måde kan I gå hver for sig i hver jeres rolle, og få sparring og udvekslet erfaringer, så I ikke står helt på bar bund. Jeg ved at særligt den sorte fabrik ved Århus holder rundborde – såkaldte roundtables, med debatter for særlige roller.

 

At kende og skrive reglerne - og blive enige om dem - er vigtige ved indgåelse af et 24/7 forhold

 

Når nu I sidder med reglerne, så spørg jer selv

Husk at tænke på at det er en omlægning af hele din og jeres livsstil, da 24/7 altså kommer til også at fylde i hverdagen.

Når reglerne er skrevet, så prøv at efterleve dem i en mindre periode, så I har prøvet dem af og I begge kan mærke, om der er noget der skal være strengere, om noget mangler etc. For at dominansen ikke brydes, tror jeg det ville være bedst at din partner skriver en 24/7 dagbog omkring hans rejse ind i rollen som 24/7 slave. Her skal du så kunne tage dagbogen og læse om hans frustrationer og oplevelser – så han ikke skal sige dem til dig. Det giver dig mulighed for a få en bredere føling med din partner, som er vigtig for den omsorg, der altså også bør ydes.

Nu er reglerne helt klar og I er klar til at indgå i forholdet. Denne overgang kan I måske markere, så I fælles kan tænke tilbage på den – altså som en form for ceremoni. Der er mange dominante, der bruger halsbåndet og knytter en ceremoni hertil, når den underkastede har gjort sig fortjent til dette.

Når reglerne og 24/7 livsstilen er startet, skal stilen af din dominans lægges. Her er det godt at være konsekvent men stadig lydhør overfor din partner. Dermed sagt, at træder din partner ved siden af de faste regler, skal du notere det eller uddele adfærdskorrektionen med det samme, så du hjælper ham ind i rollen som 24/7. Se dig selv både som dominant og facilitator I hans livsstilsændring. Lidt som en diætist i et vægttabsforløb som er tilstede hele tiden. Du er nødt til at hjælpe ham, for har han aldrig været I et 24/7 forhold, ja så er han lige så meget på bar bund som du er.

24/7 livsstilen formes af jeres valg, jeres regler og din håndhævelse af disse. I og særligt du har selv muligheden for at bestemme, hvad 24/7 skal være for jer.  I kan dog ikke komme udenom, at 24/7 er en livsstils- og adfærdsændring, som er vigtig at I går igennem på en måde og i et tempo, så I begge kan følge med.

Jeg håber, at brevkassesvaret her har været en hjælp til jer. Ellers vil jeg anbefale, at I tjekker fetlife.com og begynder at kigge rundt efter grupper, hvor I kan erfaringsudveksle. Fetlife er et af verdens største, gratis foraer om BDSM og fetishisme.

God rejse ind i 24/7 til jer begge

 

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

 

 

Har du gode tips og råd til Mette, omkring det at starte et 24/7 BDSM forhold? – Så del dine holdninger i kommentarsporet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping