Seneste indlæg
Kategorier
Magic Wand vibrator af mærket viberite

Magic Wand vibrator guide – Det skal du være opmærksom på

Produkt Anmeldelser

Har du problemer med at få orgasmer eller skal der kraftige vibrationer til? Den klassiske Magic Wand-vibrator, som nogle på dansk kalder for tryllestaven, er særligt velegnet til dig, der har problemer med at opnå orgasmer eller ønsker tvangsorgasmer eller meget kraftige orgasmer.

Junglen af Magic Wands er stor og man bliver let forvirret af det store udbud.  Læs denne guide og bliv lidt klogere på, hvad forskellene på de forskellige magic wands er.

Den originale Magic Wand fra den japanske producent Hitachi, blev oprindelig lanceret i 1968. Senere er den relanceret flere gange, senest i januar 2014. Der har dog altid været sådan, at den originale japanske Hitachi Magic Wand har importforbud udenfor Nordamerika. Hitachi har kun ønsket, at Magic Wand skulle lanceres på dette marked. Magic Wanden fra Hitachi er oprindelig produceret til massage af ømme muskler.

Wanden blev for alvor kendt, da den amerikanske orgasmeekspert, Betty Dodson, fortalte om dens virkning i forhold til at opnå orgasmer for de kvinder, som ikke hidtil havde kunnet opnå disse. Senere, i 2000’erne, havde TV3’s Sexskolen et program, hvor wanden indgik. Dette gjorde den eftertragtet i de danske sexbutikker.

Den originale Magic Wand har kun to hastigheder. Den første er med 5000 bevægelser i minuttet (rpm) og den anden har 6000. Vi har oplevet at efterspørgslen på den originale Magic Wand har været meget stor. Vi har ikke kunnet importere den på grund af importforbuddet, men i stedet har vi fundet magicwands fra andre fabrikanter, som har forskellige særpræg.

Ønsker du at opleve noget der minder om Hitachis produkt skal du altså kigge efter en wand der vibrerer med 5000 bevægelser i minuttet og den skal gå i dybden  – ikke i overfladen.

 

Vibrationer med din magic wand vibrator – i dybden eller i overfladen?

Før du går ud og undersøger markedet for magic wands, er det en god ide at finde ud af, om du er til de dybe vibrationer eller dem i overfladen. Overfladevibrationerne er ofte hidsige og de bedøver lettere huden end de, der går i dybden.

Har du investeret i en vibrator tidligere, så prøv at tænde for den. Hvordan virker den på dig? Har du oplevet at huden bliver bedøvet ved længere tids brug? Det er nemlig en af de risici, man løber ved at købe en magic wand. Man kan desværre gå hen og bedøve huden midlertidigt, fordi kroppen udsættes for en meget stor vibrationsfølelse. Netop derfor anbefaler nogle sexologer, at man kun bruger overfaldevibrerende wands til nødbrug eller engang imellem.

Du kan herunder se, de særlige kendetegn på de forskellige magic wand vibratorer vi fører i webshoppen

Magic Wand vibratorer med overfladevibrationer

 

Fairy Turbo Magic Wand Vibrator

Fairys kraftige vibrator med vibrationer på 12.500 rpm. Turbo er en af de vibratorer, der vil kunne give en midlertidig overfladebedøvelse af huden ved hyppig brug.

Fairy er en Japansk producent af magic wand-vibratorer af høj kvalitet. Deres originale vibrator, Fairy Magic Wand, er en af de vibratorer der går i overfladen. Du vil opleve vibrationer med medium styrke. Fælles for Fairy vibratorerne er, at der kan skrues op og ned for hastigheden – altså har brugeren ikke kun to hastigheder at vælge imellem.

 

Dybe vibrationer med magic wand vibratorer

 

Magic Wand vibrator af mærket viberiteViberite Magic Wand Vibrator

Viberite fra den amerikanske producent Kinklab er et godt bud på en vibrator, der ligner den originale fra Hitachi. Den er i sortimentet, da det er den eneste genopladelige, batteridrevne magic wand-vibrator, vi har oplevet kunne holde et godt niveau af vibrationer. Hovedet kan tages af og vaskes. Denne har 8 forskellige hastighedsindstillinger.

 

 

Wand Essentials magicwand vibrator

Ligner meget magic wanden fra Viberite, men denne skal tilsluttes stikkontakten, for at den vibrerer. Den giver også dybe vibrationer. Du kan justere imellem 7 forskellige vibrationshastigheder.

 

 

 

 

 

Gør din magic wand-vibrator til en dildo

Du kan bruge din magic wand-vibrator på klitoris eller rundt omkring på huden. Du kan også udvide den med forskellige tilkøbshoveder. Brug en god glidecreme med alle hovederne.

 

Magic wand som g-punktsvibrator med tillægshovedet, som sættes ovenpå din magic wand. Du vil kunne nyde vibrationer på både klitoris og mod g-punktet.

 

 

 

 

 

Lav din magic wand om til en g-punkts vibrator, der stimulerer g-punkt, skede, mellemkød og klitoris med det nubrede Double Agent-hoved.

 

 

 

 

 

Anale nydelser uden skede-stimuli får du med Deep Glider-hovedet fra Wand Essentials. Dette hoved til din magic wand er et af de større, så det er en god ide at du er øvet i anal leg. Brug en god glidecreme med Deep Glider og du vil få en god oplevelse.

 

 

 

 

Er du mand, kan du også nyde de kraftige vibrationer i en magic wand-vibrator. Ud over at hovedet kan lægges på penis strengen, vil du også kunne benytte den med onani-hoveder. Hammerhead er et onani-sleeve, som har en nubret overflade. Brug en god glidecreme,  fx Getmaxxx.

 

 

 

 

Min Magic Wand bliver varm – hvad skal jeg gøre?

Ved længere tids brug, vil du måske opleve at din magic wand bliver varm. Det kan være en god ide at holde pause med at bruge din magic wand, hvis du oplever at den bliver meget varm.  Sluk vibratoren når du ikke bruger den, så du undgår at den skaber unødvendig varme.

Jeg er blevet føleforstyrret af at bruge min magic wand vibrator – hvad skal jeg gøre?

De stærke vibrationer i din magic wand-vibrator kan gøre dig midlertidig følelsesløs, så der skal mere og mere til, for at du kan få en orgasme. Dette afhjælper du ved at holde pause med vibrationsstimuli og bruge en dildo eller almindelige fingre i en periode, så vil du få følelsen tilbage.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Ét svar til “Magic Wand vibrator guide – Det skal du være opmærksom på”

 1. Peter siger:

  Hej Michelle
  Jeg har fået din "butik" anbefalet af en (desværre) tidligere bekendt, så derfor vil jeg meget gerne have lov til at spørge dig om råd og vejledning.
  Jeg har tænkt på at købe en Wand og overraske min veninde med den og har båd brug for priser, råd og seriøs vejledning fra dig. Dom en moden (ældre) gentle Dom der vil glæde, overraske og opdrage min helt nye veninde uden megen erfaring til at opdage det hun tydeligvis er på en god og dejlig måde.
  Jeg har fået at vide af min tidligere bekendte at jeg måske bør kikke mest på en EURO Hitachi Wand, men er meget interesseret i DIN mening.
  Håber at høre fra dig.
  MVH
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.