Seneste indlæg
Kategorier
blank

Klinik Erotica – En fræk klinik fortælling del 1

Erotiske historier

Patienten kunne mærke rillerne mellem fliserne. Hver gang kørestolen klaprede hen over en fuge, sendte det rystelser gennem sædet. En vag duft af kemikalier hang i luften. Den var ikke anmasende eller ubehagelig. Bare fremmedartet. Klinisk. Begyndelsen til et nys drillede i hendes næsebor. Hun rynkede på næsen, og satte således de tætsluttende, uigennemsigtige læder-goggles i bevægelse. Det strakte i huden omkring øjnene. Små sprækker af diffust lys blev lukket ind i hendes private mørke, men kun nok til at blænde hende yderligere.

Uden dog at ane præcist hvor hun var, kunne patienten regne ud at hun var på vej gennem en lang korridor. Det var et stykke tid siden hun var blevet trillet ned ad varevognens aluminiumssliske – fem-ti minutter. Først var hun blevet raslet rundt i kørestolen, hver gang den skulle over et dørtrin, men den ubrudte, vibrerende fornemmelse af fliserne havde varet længe nu. Kombineret med mørket var følelsen næsten søvndyssende. Men mest af alt var det pirrende. Hvert lille bump blev sendt op i skødet på patienten, hver passeret flise var et tegn på at hun nærmede sig, hvad det end var for et sted hun var på vej hen.

De bløde manchetter der holdt hendes arme og ben fastlåst til stolen knirkede. Der var noget trygt og hjemligt over den lyd. Var det noget hun bildte sig ind, eller kunne hun lige netop opfange den umiskendelige lugt af garvet læder, der blandede sig med den kliniske duft? Hendes lugtesans og hørelse var kommet på overarbejde efter mørket havde sænket sig. Hun kunne opfange den støvede, men rare, lugt af nyvasket bomuld fra den dragt eller pyjamas hun var blevet iført. Hun kunne høre lægens skidt bag sig. De bragede som kanonslag, syntes hun. Kørestolen skramlen var et kaotisk bliktrommeorkester, der dog ikke formåede at overdøve hendes tanker. Eller hendes forventninger. Hun kunne endda dufte sine egne safter, der så småt begyndte at flyde til.

Lægen standsede kørestolen, og patienten kunne høre at han åbnede en dør. Så blev stolen skubbet hen over endnu et dørtrin. Den rungende tomhed i korridoren blev afløst af en fortættet lydfattig atmosfære i det usynlige rum.

”Åh, godaften Doktor, De kommer jo lige til tiden.”

En fremmed stemme tilhørende en fremmed mand. Det gav et sæt i patienten. Hvem var han? Hvad skulle han her?

”Godaften Jimmy. Er det hele klar til undersøgelsen?”

”Nøjagtigt som De bad om, Doktor.”

”Glimrende. Hjælp mig lige med at anbringe patienten.”

”Gerne. Men … Er det virkelig nødvendigt at hun er fikseret?”

De to mænd begyndte at løsne hende. Manchetterne blev siddende omkring håndled og ankler, men det der forbandt dem til stolen blev spændt op. Et kort sekund blussede hendes overlevelsesinstinkt op, og hun overvejede at flygte, men opgav hurtigt. Hun anede ikke hvor hun var. Hun vidste ikke om hun kunne få de mærkelige læderbriller af. Og så var hun nysgerrig. Doktoren og assistenten greb hende fra hver sin side, og løftede hende uden problemer op fra stolen. De bar hende nogle meter, og så mærkede hun igen et leje under sig. Med et blidt puf sørgede en af mændene for at hun lagde sig ned, men det var nervepirrende når hun ikke vidste hvad hun lå på, eller hvor det sluttede og det bratte fald mod gulvet begyndte.

”Det er en forholdsregel, Jimmy. De undersøgelser vi skal lave kan få patienten til at … spjætte af refleks. Det er faktisk for hendes eget bedste,” svarede lægen. De gav sig til spænde hendes hænder fast til rammen på det der måtte være en briks. Derefter løftede de hendes fødder og spredte hendes ben langt ud fra hinanden. Hun følte koldt metal under fodsålerne, da fædderne gled på plads i hver sin bøjle. Et par høje klik fortalte hende at hendes ben nu også var tøjret godt fast. Hjertet krympede sig i hendes bryst.

”Hvad med hovedregionen?” spurgte Jimmy.

”Godt set. Værsgod, den her burde passe fint.”

Lyden af metalspænde der slog mod hinanden, som små bjælder. Patientens baghoved blev trykket ned i en polstret genstand. Jimmy lagde en varm hånd på hendes pande. Den blev hurtigt skiftet ud med køligt foer, da assistenten strammede remmen. Hendes hoved var låst fast.

”Overkroppen?”

”Naturligvis,” svarede doktoren.

Endnu en rem blev spændt ind, denne gang lige under brysterne. Hun var totalfikseret nu, og kunne knap bevæge en eneste kropsdel, uden at skulle kæmpe den uretfærdige kamp imod det kraftige, duftende læder der bandt hende.

”Klipper du ikke lige op, mens jeg gør det sidste klar?” ansporede lægen.

”Med fornøjelse!” Fornøjelsen var tydeligt ægte. Jimmys stemme var lys og lystig. Patienten mærkede hvordan der blev trukket ud i åbningen af hendes bukseben. En brutal lyd kundgjorde at Jimmy var i gang med at klippe bukserne op med en stor saks. Et par gange følte hun det iskolde stål strejfe huden – som et forvarsel om hvad hun havde i vente. Jimmy gik i lag med det andet ben. Han arbejde hurtigt og målrettet, med en drenget iver, der ikke lod sig skjule. Da han havde klippet hvert ben op til skridtet, fortsatte han op og klippede livet op. Elastikken sprang. Patienten fik kuldegysninger da lokalets kølige luft lagde sig over hendes underliv. Med to hurtige klip fjernede assistenten hendes trusser. Briksens overflade klæbede til hendes nøgne hud.

I mørket gik situationen nu for alvor op for patienten. Hun lå udstillet og ubevægelig, med sit allerhelligste blottet. Hendes kusse var stillet til skue og hun kunne hverken værge for sig eller dække sig til. Hun var helt og holdent i de to mænds magt. I baggrunden begyndte lægen at rumstere. En underlig skinger lyd lød et par gange. Den skiftede i frekvens. En metalskål med vand der blev slået på?

”Før undersøgelsen kan starte, må vi hellere sørge for at vi kan komme til,” mumlede lægen, åbenbart mest henvendt til sig selv. Noget skrabede mod gulvet – en stol eller taburet måske? Pludselig mærkede patienten noget røre ved hendes inderlår. Det var en blid berøring. Lægens fingre. Men de var iklædt ru gummi, der stred mod den bløde hud. Patienten spændte musklerne automatisk, men det hjalp ingenting. Hun sad ubehjælpeligt fast. Hun gispede højt da lunkent vand begyndte at løbe ned over hendes kusse. En fugtig klud blev brugt til at tørre det op med. Lægen var i gang med, systematisk at fugte hele hendes underliv.

Patienten gav sig i sit tøjr mens lægen begyndte at nynne en tonløs melodi. Fornemmelsen af noget fedtet og alligevel luftigt opstod mellem hendes ben. Lægens erfarne fingre masserede den cremeagtige substans grundigt ind. Jimmy var stadig til stede, som et kropsløst åndedræt et par meter til højre for hende.

”Se godt efter Jimmy. Det gælder nu, for patienten, om at ligge helt stille.”

Hun følte noget hårdt og koldt hvile mod det allerøverste af inderlåret. Det blev ført nedefter med en blid bevægelse. Noget meget skarpt. Lægen var ved at barbere hende. Hun forsøgte at slappe så meget af som muligt. Trak vejret roligt og taktfast, mens hun bed sig i underlæben. Doktoren arbejde videre. Han var grundig og forsigtig. Førte barberskraberen med stor omhu, mens han strøg for strøg fjernede hendes kønsbehåring. Da han nåede til de ydre kønslæber måtte hun knytte sine hænder for ikke at klynke af nervøsitet, men han havde fuldstændigt styr på hvad han lavede. Igen mærkede hun kluden, der denne gang var vredet op i varmt vand. Det føltes næsten skoldende mod det nybarberede skind.

”Sådan. Nu kan vi bedre komme til.” Han holdt en pause. ”Nå … Skal vi se om du har hørt efter? Ræk mig spekulummet … Tak. Fint … Ved du hvad man kalder det vi skal i gang med nu?”

”Øh … En undersøgelse?” forsøgte Jimmy.

”Tja … det er hvad lægmænd kalder det. I fagsprog hedder det en Vaginal Eksploration. Jeg synes personligt det er et skønt udtryk. Eksploration! Der ligger noget eventyrligt i det. Et løfte om mødet med det ukendte, det eksotiske. Meget bedre end en kedelig undersøgelse!”

Patienten lyttede til lægens ord. De skræmte hende og pirrede hende ustyrligt på samme tid. De to mænd ville underkaste hende deres undersøgelse … Deres eksploration … Og der var intet hun kunne stille op imod det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.