Seneste indlæg
Kategorier
Par switcher i dominansen under en dans tango

Jeg er switch – hvad er du?

Michelles Klumme

Udforsker man dominansen i det seksuelle spektrum, vælger man ofte en side. Dominerende eller underdanig. Nogle holder fast ved denne rolle, så længe de leger og udforsker dominansen. Der er også de, der senere opdager en nysgerrighed for den anden rolle – og som stadig kan tænde på begge roller.

Nogle kalder os forvirrede, nogle forundres over vores kunnen, til efter situationen og følelsen at gå fra den ene rolle til den anden. Velkommen til switchenes paradis, stedet hvor lysten og kemien bestemmer, om man svinger pisken eller mærker dens kælende tag over balderne.

Som mennesker ændrer vi os gennem livet

Vi møder nye indtryk, nye mennesker og oplevelser, vi eksperimenterer og leger. Vi danner os en form for identitet seksuelt, som nogle fastholder igennem resten af deres liv. Nogle udfordrer denne og opdager, at de måske føler sig tilpas med at bestride begge roller, selvom det kan virke modstriddende. Vi definerer, og danner selv vores roller – selvom man er til det hårde som dominerende, kan man godt samtidig være til det bløde som underdanig.

Man lærer at føle og opleve sine lyster fra begge sider af pisken, og det kan på nogle måder være en fordel, hvis man vil prøve nye ting af. Jeg synes, at når følelsen har været på egen krop, har man en anden ide om, hvordan ens partner vil opleve følelsen – selvom vi mennesker er forskellige, giver det mig faktisk en vis tryghed.

Dominerende eller underdanig? Føl dig frem

Er du dominerende eller underdanig og vil du gerne prøve af om den modsatte rolle er noget for dig? Så kan du gå i tænketank. Udfyld en legeliste, over den nye rolle. Hvad vil du eksperimentere med, hvad vil du absolut ikke berøre? Føl dig frem i maven. Tag hellere et skridt af gangen, end fem på en gang – det er bedre at føle sig tryg i processen end at forhaste sig.

Jeg skulle selv kastes ud i det af en tidligere kæreste, som udfordrede mig – fordi jeg altid havde gået og leget med tanken om, om den anden side også var en del af mig som menneske. Går man fra underdanig til dominerende, kan springet være stort. Planlægningen af nye seancer og kendskab til redskaber, kan være en stor mundfuld at tage.

Bliv inspireret af noveller og guides

Har man engelskkundskaberne i orden, er kinkacademy.com en rigtig fin side med videoer om brugen af forskelligt legetøj, man kan også tage erotiske noveller på forskellige internet sites i brug i jagten på inspiration, og man kan følge med her i bloggen og stille spørgsmål til vores anonyme brevkasse. Går man fra dominerende til slave, kan springet faktisk være lige så stort.

At føle så intense følelser i sit sind og på sin egen krop kan være en stor omvæltning. Det handler om at finde dybt ind i sig selv, så vil man opdage at sindet kan meget mere end man lige er klar over. Efter en seance vil man opleve, at man måske kan relatere til sine oplevelser på den anden side. Det kan faktisk være rigtig nyttigt, når og hvis man skal eksperimentere med nyt legetøj, nye mennesker og andre elementer, indenfor det seksuelle spektrum.

Kald det omstillingsparat. Vi snakker altid om, at vi på arbejdsmarkedet skal være omstillingsparate – men skal vi ikke også være det seksuelt? Når vi eksperimenterer, og finder nye sider af os selv, finder vi nye lyster, som vi kan dele med en potentiel partner.

Vi gør os klar til at finde sider, vi kan dele sammen. De sider vi ikke deler, sætter vi til siden, og vi finder måske nogle nye frem, som vi som partnere deler. Måske går der en rum tid, før de lyster som blev lagt på hylden, bliver bragt på banen igen. Og så er vi måske på dette tidspunkt mere parate til at eksperimentere sammen om lysterne, fordi vi bedre kender hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.