0
Seneste indlæg
Kategorier

Hjælp – Min Mand Kan Ikke Give Slip På Sit Arbejdsliv Og Blive Dominant

Brevkassen

Hej

Jeg leder og leder på nettet, men kan ikke rigtig finde det helt store brugbare materiale på nettet.

Efter at min mand og jeg har haft en god samtal omkring vores sexliv (som desværre til min MEGET store frustration er gået næsten i stå) er blevet lidt kloger på hinandens lyster og forventninger.

Min mand syntes at jeg tager styringen i sengen, og som han siger, at jeg knepper hans pik, så han kommer for tidligt :-s Så jeg har forslået min mand, at jeg rigtig gerne vil ha’ at vi prøver at gøre det i noget erotisk dominans, ham som den dominerende og mig som tøsen. Da jeg tænder meget på at manden dominere i sengen, men det kraver jo at han tager styringen.

Min udfordring består så i, at får ham mentalt ud af sit meget travle arbejdsliv ( både fysisk men og psykisk) give ham blod på tanden for at skal dominere mig. Dette er et helt nyt område for ham, så han skal sparkes igang, på en eller anden måde. Syns bare ikke jeg kan finde det helt store materiale, hverken iform af bøger eller på nettet, men det kan jo være jeg ikke har søgt de rigtige steder.

Kan du hjælpe os, for jeg trænger virkelig til at min indre tøs bliver holdt og sat på plads 😉

Venlig hilsen

Den lille tøs.


 Læs også….

Ny I SM Miljøet – Hvor Skal Jeg Starte?


Kære den lille tøs

Det er et rigtig godt spørgsmål du stiller mig. Hvordan smider man arbejdslivet og træder ind i en rolle, som man måske ikke har prøvet før?

Jeg kender det fra jeg startede min egen dominante side op. Jeg er switch og vidste jeg havde en dominant side – men hvordan hulan jeg lige fik hul til den, se det anede jeg ikke. Det var som om, jeg skulle svømme over Nilen uden at kunne svømme – det føltes så svært og grænseoverskridende, at skulle forsøge noget, som jeg aldrig havde forsøgt før. Det var som når man lærer at cykle – man vælter en del undervejs.

Der findes sparsomme mængder litteratur på engelsk. Der findes bogen, The Loving Dominant af John Warren, som jeg har set andre anbefale online. Ellers vil jeg anbefale jer, at sætte jer ned og få snakket igennem. Hvad tænder i på hver især – og specielt i forhold til dominansen? Hvor går jeres grænser? Har i haft dårlige oplevelser med dominans før?

Så får i belyst:

  1. Hvad tænder i på – Det hjælper den dominante til at finde ud af, hvad legen kan indeholde
  2. Grænser – De er dælendytme vigtige – træder du over grænserne, ja så kan du risikere at få den psykiske reaktion, at du ikke længere kan mærke dem – eller hvad du har lyst til. Grænser er vigtig grobund for tillid
  3. De dårlige oplevelser – At snakke dem igennem gør, at I nemmere kan se dem i øjnene og sørge for, de ikke bliver centrum i jeres dominans

Når i har snakket det igennem, vil du måske også opdage, at din mand kan have nemmere ved at tage skridtet. Dominans kan jo udvikle sig til en leg, som umiddelbart kan føles grænseoverskridende. Hvis ikke din mand er dominant i dagligdagen, ved han måske ikke, hvordan han skal starte ud. Han har ikke lært det. Hvordan skal han få dig til at føle sig under hans dominans – og samtidig give dig kærlighed. Det er en balancegang, man som dominant skal finde. Man kan kun finde den, når man forsøger sig. Husk – fortæller du ham hvad han skal gøre, vil han følge dine råd. Det vil måske ikke give jer det, i ønsker af dominansen.

Snak med andre, eller bliv medlem af et netværk

Den gode måde at starte ud for mig, har været at snakke med andre omkring min motivation. Jeg har fået styr på teknikken gennem øvelse og mentorer. Jeg har fordybet mig i psyken igennem mit Psykologi fag på HF. Jeg har set film på Kink Academy, som er en engelsk online skole med film, hvor man kan lære om SM og fetishisme. Mit netværk har givet mig rigtig meget. Min måde at starte ud på, er måske også meget anderledes end jeres – fordi I måske starter ud med dominansen uden et netværk. Jeg vil helt klart anbefale jer at melde jer ind på Kink Academy, hvis i er gode til engelsk. Du kan evt. give din mand et medlemsskab af online skolen i Valentines gave.

Sidder i fast, kan i også booke mig til SM rådgivningssessioner via telefonen – her kan jeg guide din mand i, hvordan han starter ud med dominans. Han kan fortælle mig, hvad problematikker han står med, og jeg kan hjælpe ham med at tage skridtet til glæde for jer begge.

Et par gode tips til din mand, så han kan komme ud af døren og give dominansen et par forsøg

Du kan altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender guides til forskellige discipliner inden for livet med BDSM til din inbox.

Husk stopordet og som man på engelsk siger “Safe, Sane And Consensual”

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Ét svar til “Hjælp – Min Mand Kan Ikke Give Slip På Sit Arbejdsliv Og Blive Dominant”

  1. ulrik madsen siger:

    hej Michelle Nielsen
    hvor finder man kvinde med en pik der ned,da søger den slaks sex..mhv ulrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping