Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde sidder i badekarret med sin lyserøde skraber og er igang med at intimbarbere sig

Glat intim barbering med et smil – sådan

Guides

Har du også tendens til røde knopper og hudirritation med evt. kløen, som bare ikke vil gå væk efter intimbarbering. Det er trælst og man kan føle, at man ikke er helt tilpas med at vise sig frem. Hvor vigtigt intimbarbering er for en er forskelligt fra person til person, men vi kan nok alle blive enige om at hudirritation ikke er specielt kønt. Lad mig give dig mine fif og tips til en god og sund intimbarbering.

Har du også prøvet de kendte brands?

Du har måske købt dig en ladyshaver, en måske såkaldt Venus Skraber fra Gillette og noget dertilhørende barberskum fra Venus-serien. Jeg har aldrig haft så træls hud, som da jeg brugte Gillettes kvinde produkter til barbering. Det gav mig tør hud, irritation, kløe og trælse små knopper. De var slet ikke var til at slippe af med, før jeg faktisk droppede barberskum og Gillette-skraberen for en god rum tid.

Der er et eller andet i barberskummen, som fik min hud til at reagere og selve skraberen barberede slet ikke tæt nok. Man skulle bruge alt for mange strøg og en vis person, der havde fundet tricks’ene til barbering, fortalte mig engang, at jo flere strøg du bruger på at barbere dig, jo mere irritation. Det lyder jo faktisk rigtigt, når man tænker på at man bevæger et barberblad over huden i flere strøg.

Intimbarbering uden tør og irriteret hud

Mange piger bruger silikone glidecreme til at komme i spidserne af håret for at bevare dets naturlige refleks, men til dels også for at bevare sundheden i håret og spidserne. En to tre og så skulle glidecreme også bruges som hudpleje – med forbløffende lækkert resultat. Glidecreme er utroligt fugtighedsgivende og derfor meget velegnet til tør hud og til udsatte områder. Det bedste resultat ved intimbarbering er at bruge en Gillette Mach 3 skraber sammen med en glidecreme.

Mach 3 har flere blade end en ladyshaver, og du vil derfor få en finere barbering, hvor du oplever slet ikke at skulle bruge nær så mange strøg som ellers. Brug glidecremen som barberskum – dvs. smør den på den hud der skal barberes og skrab.

Husk at holde huden i stræk, så undgår du nemmere små rifter i huden og porerne som kan give et indgroet hår i en hårsæk eller kløe. Du kommer til at bruge en små 250 – 300 kr. men i første omgang er det et køb, der er givet rigtig godt ud. Skraberen og glidecremen holder længe, og du vil opleve at du bliver langt mere tilfreds med resultatet.

Ét svar til “Glat intim barbering med et smil – sådan”

  1. Peter siger:

    Super godt tips… 🙂
    Når jeg har haft meget hår omk min pik. har jeg først brugt en maskine (Trimmer) til at fjerne det lange hår med og bagefter har jeg så bruge gillette fusion.. den kan jeg anbefale at benytte. det bliver rigtigt lækkert og dejligt blødt bagefter.. 😉
    Vi er jo ikke vilde med at få hår i munden 😀
    Knus herfra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.