Seneste indlæg
Kategorier
blank

Gags og mundknebler – Ro blev der sagt – Guide til gag junglen

Produkt Anmeldelser

Når du vil begrænse din elskedes talegaver eller skabe fri adgang til munden, vil du højest sandsynligt have glæde af et såkaldt gag. På dansk ville gag’et måske også kunne kaldes et mundknebel

Der findes flere forskellige typer gags, som fungerer til hvert sit formål indenfor BDSM. Du vil ret groft kunne opstille dem i to grupper; en gruppe gags stopper talen og mumlen (fx ball gag) og en anden gruppe gags sikrer, at du har fri passage til munden. Du kan enten vælge et simpelt et af slagsen eller et advanceret et med hovedtøj, et såkaldt harness.

En gag fungerer rigtig godt til at ydmyge din partner, f.eks. ved at der med mange gags opstår en savlen. Gag’et virker både psykisk for din partner, men også visuelt for dig. Du kan med egne øjne mærke og se underkastelsen.

Peter,  en nyhedsbrevslæser fortæller om sit gag:

Jeg nyder at gaggen bliver holdt op foran mig. Ser på den røde kugle og åbner munden. Den glider ind på plads i munden og jeg fyldes med ro imens remmen bliver spændt fast. Nu er jeg helt klar. Smerten kan bare komme an, Gaggen er her for at hjælpe mig. Den opsuger mine skrig og råb og jeg nyder det. Nyder at høre mig selv mumle.. Savlet fra gaggen der drypper ned.. Elsker min gag.

Du kan som oftest vælge imellem disse typer gags

blank
Ball gag eller gag ball
Klassisk kugleformet gag der ses i mange BDSM film. Kuglen skal helst være i silikone. Giver en følelse af at have munden fyldt ud samt en savlen. Oftest til letøvede eller øvede.
Silikone bidsel gag

Bidsel
Mundstykket på et bidsel er lige, oftest af gummi. Det bedste valg for dig, der skal prøve en gag for første gang. Bidslet virker langt mindre voldsomt og du vil ikke så nemt gå i panik.

Oppusteligt gag

Oppusteligt gag
Kan være formet som en sommerfugl eller en lille ballon. Typen giver selv en lille person, som ikke vil kunne passe et ball gag, en mulighed for at have munden helt fyldt. Gag’et pumpes med en pumpe og er fremstillet af latex.

Ring gag

Ring gag
Klassisk gag med et hul i midten, der oftest er betrukket med gummi eller læder. Betrækket virker som beskyttelse for tænderne. Fordelen ved et ring gag er, at det holder munden åben på en behagelig måde. Som oftest kan hans pik ikke komme igennem hullet – jeg advarer bare.

Spider gag - Smukt og æstetisk

Spider Gag
Set i bl.a. Insex BDSM porno film. Gag’et holder munden åben, og det siges at kløerne skulle være med til at holde en form for balance i gag’et. Om det er rigtigt, ja det er jeg ikke helt sikker på, men kløerne giver i hvert fald en flot visuel effekt.

Jennings dental gag til åbning af mund

Dental gag
Det ultimative gag, hvis du vil holde munden godt åben. Du kan let justere, hvor meget munden er åben og du har langt mere frihed, end du har med et ring gag. For begynderen kan et dental gag dog virke meget voldsomt, da det kan være svært at indstille i starten.

Størrelser, pasform og noget at stoppe i munden – Hvabehar?

Ingen gags er ens og derfor kræver det også lidt, at finde vej i junglen. Jeg har lavet en guide om gags til dig, som du kan læse og blive klogere på de forskellige typer. Der gælder en hovedregel, når du skal finde størrelsen på din gag.

Åben mund for at kunne måle gag størrelse

Åbn munden som på billedet. Lad være med at over-åbne munden, så kæberne udfordres for meget. Mål afstanden mellem tænderne. Så har du millimeter størrelsen på det maksimale, du skal starte med at have ind i munden.

Og hvorfor ikke noget større? Jo fordi, hvis du over-gaber kan du få krampe i kæberne og det kan være så ubehageligt, at du er nødt til at afbryde legen. Og det kan vi ikke have – vel ?

Sådan bruger du et gag

Når du har valgt og indkøbt dit gag, skal det i brug første gang. Det kan være lidt af en udfordring at få det til at sidde helt rigtigt.

Skal du sætte et ball gag eller et bidsel på din partner, så få han eller hende til at gabe op. Før langsomt mundstykket ind i munden på din partner og få så din partner til at gabe sammen og stille og roligt hvile tænderne på gag’et. Luk og spænd remmen, når du kan se din partner slapper af i ansigtet. Det samme gælder faktisk for dental gags.

Skal du have et spider gag eller et ring gag i munden på din partner, skal du føre det liggende horisontalt i munden og så vippe det vertikalt op, så det sidder bag tænderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.