0
Seneste indlæg
Kategorier

Foråret er kommet – Erotisk novelle

Erotiske historier

De sidste femhundrede meter tilbagelægger jeg til fods. Jeg har efterladt bilen nede ved hovedvejen, og lister op ad den bælgmørke indkørsel. Træerne hvisker i vinden – de udveksler profetisk sladder om den forbrydelse der skal til at ske. Som jeg skal til at begå.

Skoven dufter af støvet forår. Natfugle hilser på hinanden i mørket. Mine skridt er lange og målrettede. Tasken i min hånd, kniven i min lomme, håndjernene i mit bælte, forventningerne  i min mave – alt synes at være små perfekte bestanddele af et perfekt hele. Jeg smiler mens jeg sniger mig op til huset.

Varmt lys i vinduerne. Et natteblindt sommerhus. Beboerne kan ikke se ud på grund af spejlingerne af lys i rudernes glas. Uden en lyd bevæger jeg mig helt tæt på ydermuren og skotter ind i en stue fyldt med normalitet. To mennesker ved et bord. Stearinlys, selvom det elektriske lys er tændt. Rødvin i buttede bourgogne-glas. Overdådig mad, serveret på fade, selvom der ikke er gæster – udover mig, naturligvis. En romantisk middag. Måske feriens højdepunkt. Et minde de kan varme sig ved, når livet bliver koldt. Jeg føler allerede hvordan min pik bliver hårdere. Mindeværdigt skal det nok blive!

Jeg kigger på klokken, og ser manden gøre det samme. Han er en helt almindelig mand. Hvis han blev efterlyst ville politiet beskrive ham som almindelig af bygning, med kort mørkt hår og uden særlige kendetegn. Kvinden, der nu læner sig frem over bordet og kysser ham, er en husmoderlig skønhed. Hun har lagt ungpigeformen bag sig og er vokset til på alle de rigtige steder. I anledning af den romantiske aften har hun taget make-up på, der fremhæver hendes bedste træk: Øjnene der er grønne og matcher foråret, og kinderne der har en helt særlig runding.

Manden rejser sig op. Lægger en hånd på hendes skulder, konspiratorisk selvom de er alene, og hvisker noget i hendes øre. Hun bryder ud i en latter som jeg ikke kan høre, men sagtnes kan føle gennem ruden. Han går ud af stuen. Mere lys tændes dybere inde i huset, og en entré kommer til syne. Manden forsvinder ud på et toilet og lukker døren bag sig.

Kvinden rejser sig. En lille smule usikker, mildt rundtosset af vinen. Hun fordeler det sidste af flaskens indhold i glassene, som hun derefter tager med. Jeg følger hende, fra vindue til vindue, til hun ankommer til soveværelset. Min pik bliver ikke  mindre hård af, at hun straks sætter glassene fra sig og begynder at klæde sig af. Det er hurtigt overstået, men der er noget  uimodståeligt over hendes hastværk. Den korte kjole forsvinder ned om hendes ankler. Hun træder ud af den, stadig iført sine højhælede sko. Intet har hun sparet på denne aften. Dyrt undertøj med blonder. Hvide netstrømper. En perlekæde om halsen.

Selve huset er der heller ikke sparet på. En anonym dør, i samme nøddetræsfarve som væggen, fører ind til et lille badeværelse. Hun går derud, og begynder at se sig selv an i spejlet. Døren glider halvvejs i af sig selv. Jeg tager det som en opfordring.

Et af vinduerne står på klem. Jeg fører kniven ind under haspen og løfter den af. Det rasler da haspen slår mod karmen, men åbenbart ikke nok til at hun reagerer. Jeg tager en dyb indånding. Ved at alt står og falder med de næste sekunders succes. Hele min krop er spændt som en fjeder. En fjeder som jeg udløser i det øjeblik døren til badeværelset går op.

I én samlet bevægelse flår jeg vinduet op og sætter af fra jorden. Jeg kaster mig ind i soveværelset og kommer straks på benene uden at standse. Kvinden når kun at begynde sit skrig før jeg kvæler det med hånden. Chokket har lammet hende. Mit momentum er ikke brugt op endnu, og jeg bruger min kropsvægt til at smide hende fra mig på sengen. Hun har lyst til at skrige igen – jeg kan se det lydløse skrig i hendes øjne – men hun har ingen luft. Hun hoster i forsøget på at hyle op og trække vejret ind samtidig.

Jeg er over hende før hun har hostet færdig. Hun spjætter med arme og ben, men jeg er stærkere end hun er. Og overraskelsen har slået hende helt omkuld. Panik lyser i hendes øjne da jeg lukker stålmekanismen om hendes håndled med de velkendte kliklyde. Hun får kontrol over sin stemme. Skriger igen, men jeg stikker hende en lussing der giver genlyd, og hendes skrig bliver til at vræl. Jeg rammer hendes anden kind med baghånden, og vrælet bliver til tavshed. Jeg lukker den anden del af håndjernene, og hun er nu fæstnet til sengegavlen.

Hendes ben er begyndt at sprælle, men det er jeg forberedt på. “Thomas!” skriger hun pludselig, mens jeg er ved at binde hendes højre ben fast til sengestolpen. “Thomas!” Jeg slår hende igen, men denne gang hjælper det ikke. Hun skriger videre, mens hun stirrer på døren ind til stuen og mit maskerede ansigt på skift. Jeg tøjrer hendes andet ben og lader hende larme videre indtil jeg er færdig. Da jeg er helt sikker på at hun ikke kan komme fri, går jeg tilbage til vinduet. Det står stadig helt åbent og jeg betragter natten udenfor. Vi er flere kilometer fra den nærmeste nabo. Skoven opsluger hendes rædselsslagne lyde. Jeg rækker ned efter min taske og lukker vinduet efter mig. Ingen grund til at forstyrre dyrene.

Hendes skrigeri begynder at blive irriterende. Jeg finder min kniv på gulvet, hvor jeg har smidt den da jeg sprang gennem vinduet. Hun holder øjeblikkeligt kæft da hun ser det blanke blad glitre i lyset fra loftslampen. Jeg nærmer mig langsomt, mens jeg nyder alle de små spændinger og spjæt hendes ansigt gør. Hendes grønne øjne spærres op til fuldmånestørrelse. Jeg rækker ud og lægger den flade side af det kolde knivblad mod hendes mave. Hun ligger helt stille, hver en fiber i hendes krop forbereder sig på et dolkestik. Jeg lader hende blive i troen på at stikket kommer i nogle minutter, hvor jeg fører odden rundt på hendes hud. Vage, næsten utydelige røde mønstre tegner sig hvor kniven kommer frem.

Da jeg når til den tynde hud øverst på inderlåret kan selv ikke truslen fra kniven holde hende stille mere. Hun rykker sig, og jeg fjerner spidsen da en ensom lille blodsdråbe løber ned ad hendes lår. Hun klynker, men tier igen da jeg skærer hendes trusser af. Jeg flår dem ud under hende og krøller dem sammen til en lille kugle. Mens jeg drukner i de grønne øjne tvinger jeg hendes mund op og propper kuglen derind. Ikke mere larm fra hende.

Hun forsøger at spytte sine trusser ud, men kan ikke. De suger al mundhulens spyt til sig og vokser til en stor klump som sidder fast. Hun er tvunget til at trække vejret gennem næsen. Jeg skærer hendes BH op, der hvor de to skåle samles på brystet. Skålene falder ud til hver sin side og løslader hendes bryster. Fyldige, uden at være for store. Jeg smækker det ene med hånden et par gange, mest for at sikre mig at hendes skrig ikke kommer ud gennem trussebolden.

Jeg stiller mig i fodenden og kigger ned på hende. Hjælpeløs og udspændt ligger hun for mine fødder. Jeg åbner mine bukser og lader min pik komme ud. Den er stenhård. Jeg troede ikke hendes øjne kunne spærre sig mere op, men jeg tog fejl. En tåre løber ned ad hendes kind, der stadig rødmer efter lussingerne, mens hun stirrer på min pik.

Jeg går på knæ mellem hendes ben og skubber mine lår ind under hendes, for bedre at kunne komme til. Jeg fisker tuben med glidecreme op fra tasken og smører pikken grundigt ind, før jeg støder den op i hende. Til roden i første hug. Hun præsterer at skrige ud gennem næsen. Hendes kusse klemmer sammen om mig. En panikreaktion der skal skubbe mit uønskede lem ud, men som – i denne situation, hvor hun ikke kan stikke af – har den modsatte effekt. Hendes ufrivillige kussespasmer føles som deliktat massage. Jeg knepper hende mekanisk. Ind, ud, ind, ud. Hun er blot en stimulerende maskine jeg stikker pikken i.

Mens jeg knepper går døren til stuen op bag mig. Jeg ser at hun hører det, men min krop dækker for hendes udsyn. Jeg lytter til hendes mand der nærmer sig bagfra. Imellem de formumlede, savlende hulk der kommer ud gennem trusserne og hendes tænder, registrerer jeg ordet “Thomas!” Ingenting sker.

Thomas stiller sig ved siden af sengen, på god afstand, så han får det hele med. Jeg knepper videre. Læner mig forover og lægger en hånd på hendes bryst. Thomas’ mine er en blanding af triumf, liderlighed og en smule generthed. Kvindens blik flakker, da hendes mand ikke gør noget som helst for at stoppe mig. Det er som om glasset i hendes øjne knuses. Livet forlader dem for en kort bemærkning. Det holder jeg ikke til. Jeg trækker mig ud af hende og sender en ladning sperm ud over hende. Jeg har holdt det tilbage så længe at trykket sender det helt op i ansigtet på hende.

Thomas, der holdt øje med sit ur og havde husket at sætte vinduet i sovevæelset på klem, sætter sig til rette mellem sin kones ben, efter jeg har flyttet mig. Jeg rækker ham glidecremen og snart er han godt i gang. Han har stået og underholdt sig selv mens han så på os, så han er mere end kampklar. Jeg betragter dem mens han trænger ind i hende. Jeg ser skiftesvis på hendes tårevædede ansigt og hans pik der glider ind og ud af hende. Thomas, der gik på toilettet og sendte konen ind på soveværelset, er ikke til at styre. Han knepper hende, som gjaldt det livet. Det er min tur til at se på og lege med mig selv. Efter et stykke tid er jeg hård igen. Thomas trækker sig ud og lader hvid sæd sprøjte ud over hendes bryster og hals.

Vi tager en tur mere hver. Hendes automatiske muskelsammentrækninger er holdt op. Stenalderhjernen har endelig forstået at flugt ikke er muligt. At det gælder om at slappe af, så der sker så lidt skade som muligt. Men hun er stadig stram. Da jeg har taget hende til hun bider sig i læben af indestængt lede, giver jeg hende en ordentlig én på siden af hovedet. Det får hendes krop til at spændes – alle steder. Igen masserer hun mig mod sin vilje, og igen kommer jeg – denne gang dekorerer jeg hendes ophovnede ansigt. Thomas udser sig igen hendes bryster som destination for sine safter.

Udmattede sætter vi os på sengen. Kvinden vånder sig, men vi ignorerer hende. Thomas rækker mig et af de to glas med rødvin og tager det andet selv. Vi skåler og smiler til hinanden før vi drikker. Mellem os ligger hun, som en bunke dirrende kød, indsmurt i sperm og spyt.

Da vi har sundet os lidt siger jeg: “Hun skal vaskes.”

Det er de første ord jeg har sagt, og hun lukker øjnene. Koncentrerer sig sikkert om at genkende min stemme. Men det kan hun ikke. Thomas nikker. Jeg finder kniven frem igen og prikker til hende med den. Hun åbner øjnene igen.

“Jeg løsner dig nu. Du har ikke tænkt dig at stikke af, har du vel?”

Hun ryster på hovedet uden at tøve. Jeg låser håndjernene op mens Thomas løsner rebene der holder hendes ben. Vi tager hende i armene og løfter hende op at stå. Hun har svært ved at støtte på benene. Duften af kvindesved sitrer i mine næsebor. Langsomt får vi bakset hende ud på badeværelset og sat hende ned i brusekabinen. Vi har endnu ikke taget trusserne ud af munden på hende. Hun gør virkelig ingenting for at stikke af – og det ville da også være omsonst hvis hun forsøgte – men for en sikkerheds skyld lænker jeg hendes arme til blandingsbatteriet. Hun glor op på os, som et dyr glor på jægeren der har fanget det.

“Tid til at komme i bad,” siger jeg. Jeg retter min halvstive pik imod hende og lader mit pis løbe frit. Thomas stiller sig op ved siden af mig og gør det samme. Vi griner og river vittigheder af os mens det gyldne pis løber ud over hans kone. Vi sprøjter det i ansigtet på hende, og får det til at løbe ned over hendes bryster. Jeg rammer hende i panden, så der står pis ud ud i hele brusekabinen. Hun klemmer øjnene hårdt i og begynder at ryste ukontrolleret. Opløst sminke gør hendes ansigt grumset. Da vi ikke har mere pis i os, er hun næsten skyllet ren for sperm.

Jeg ryster de sidste dråber af mig og henter min taske i soveværelset. Det er nu vi sætter trumf på. Nu vi folder os ud. Da jeg kommer ud på badeværeslet igen er Thomas ved tvinge hende op på knæ i hundestilling. Det er ikke nemt for hende, når hendes arme er lænket fast, men med et par motiverende lussinger går det.

Han giver hende besked på at sprede sine ben. Ethvert spor af generthed er blæst bort. Hans ansigt er stålsat. Jeg sætter mig på knæ bag hende og finder mine remedier frem fra tasken. Nænsomt og tålmodigt smører jeg dem ind i glidecreme mens Thomas ser på. Først anal-kuglerne, der ender i en lille fod. Kuglerne er hule og i hver af dem ligger en metalbold. Jeg spreder hendes baller og fører dem ind i hendes røvhul. Hun klynker igen, men klynkene har antaget en anden karakter nu. Det er mere end blot frygt i dem.

Jeg finder vibratoren frem og forsyner den med creme. Hendes kusse er stadig rødglødende efter den hårde behandling vi gav hende i sengen, men vibratoren synker alligevel ind, næsten af sig selv. Jeg prøver mig frem med forskellige mønstre af bevægelser. Lidt op, lidt ned, lidt til hver side, indtil hun reagerer rigtigt.

“Sæt spejlet foran hende.”

Thomas tager spejlet over vasken ned og gør hvad jeg beder om. Jeg kan se hendes ansigt nu, og ved at hun kan se mit. Vores øjne mødes. Hendes bærer præg af nederlag. Af ydmygelse der næsten ikke kan blive værre. Næsten.

Jeg tænder vibratoren på det laveste program og begynder at føre den taktfast ind og ud af hende. Hendes lår skælver allerede. Hun nedstirrer mig i spejlet. Langsomt arbejder jeg mig op gennem programmerne. Vibrationerne bliver gradvist mere voldsomme, mere umulige at ignorere, sjovere for mig at iagtage effekten af. Hun knurrer nu, mens hun først lukker øjnene og derefter stirrer trodsigt ind i mine. Hun nægter. Hun vil ikke. Jeg smiler til hende i spejlet og foretager en minimal drejning med hånden, så klitoris-stimulatoren rammer sit mål, som et lyn fra en klar himmel. Jeg kan mærke metalkuglerne i anal-plugget banke rundt og vibrere i takt med resten af hendes underliv. Hendes trodsige blik begynder at sejle, for derefter at forsvinde i en tornado af hår da hun ryster voldsomt på hovedet. Men hun kan ikke holde orgasmen tilbage.

Uterlig lyst blander sig med selvbevidst skam i hendes pisglinsende ansigt. Men hun kommer så meget desto hårdere på grund af sin ydmygelse. Hun hviner og stønner, og gør vilde kast med hovedet i lange sekunder inden hun til sidst falder sammen i kabinen, udmattet og misbrugt.

Endnu mens hun ligger der rejser jeg mig op. Jeg lægger mit værktøj tilbage i tasken – hun sukker da jeg trækker dem ud – drikker vinen i mit glas ud og rækker Thomas hånden.

“En fornøjelse,” siger jeg, oprigtigt.

Thomas nikker. Han puffer til kvinden med sin skosnude. “Hvad siger man så?”

Hun siger ingenting. Thomas puffer lidt hårdere, så hun vælter om på siden.

“Hvad siger man så?” gentager han.

Et ord der kan tolkes som “tak” undslipper hendes udblokkede mund.

Jeg nikker. “Det var så lidt.”

Da jeg forlader huset bruger jeg hoveddøren. Træerne hvisker til hinanden om lyssky gerninger. Jeg lytter til dem mens jeg nynner. Foråret er kommet.

 

Lyst til at se nærmere på varerne i historien? Her er links til håndjern, reb og glidecreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping