0
Seneste indlæg
Kategorier

Tankerne om forlovedes tidligere sexliv fylder – Føler seksuelt mindreværd

Brevkassen

Hej Michelle

Jeg er en mand på 34 år, der med succes har modtaget din e-bog og set den igennem med min forlovede. Hun kender noget til universet og vil gerne domineres. Jeg bliver mere og mere fortrolig med rollen som den dominerende og nyder at være i seancen.
Mit problem er at jeg ikke altid kan slappe ordentligt af omkring sex i det hele taget.

Min forlovede og jeg mødte hinanden for et år siden og det var kærlighed ved første øjekast, hvis man tror på sådan noget. Vi taler meget om tingene, om alt! Bl.a. også om hinandens fortid. Ingen af os har haft den bedste opvækst, men vi trods alt kommet godt ud på den anden side og har fundet hinanden nu.
Jeg har ikke været den store Don Juan og har kun haft begrænsede seksuelle oplevelser.
Min forlovede derimod har levet det “vilde” single liv og haft en del sex partnere nogle som kærester andre som one-nights eller bollevenner. Kender ikke antallet af partnere og ved ikke rigtig om jeg vil vide det.
Hun ligger ikke skjul på, at der “har været gang i den”, men siger også at det har været for at opfylde et behov og at der tit har været en tom fornemmelse i kroppen dagen derpå. Hun har været en sexglad udadvendt kvinde.

Når vi har talt om tanker, følelser og fortid, så har hun altid lyttet og været forstående på min usikkerhed og sagt at vi skulle tage det stille og roligt, for der var ikke noget der hastede når hun nu havde fundet manden i sit, som hun vil slå sig ned med og have børn med og blive gammel med.
Jeg tror og stoler på hende og er stadig nyforelsket, hvilket hun også er! Men tankerne om hendes “vilde” fortid trænger sig på. Hun er kvinden, som jeg vil leve, lege med og elske til “døden os skiller”, men hvorfor kan jeg ikke slippe tankerne?
Er bange for at det vil ødelægge vores forhold, hvis jeg bliver ved med at “søge bekræftelse” for at jeg er god nok og jeg bliver ved med at rode i fortiden.
Jeg vil leve i nuet og nyde mit liv med min dejlige kæreste og skabe vores unikke univers inden for BDSM.
Men tankerne fylder og tynger. Hvordan skal jeg komme videre?!

Kh

Den fortvivlede

 


 Læs også….

BDSM Skolen – Din nye online BDSM skole


 

Kære Fortvivlede,

Jeg har læst dit åbne og ærlige brev. Tak fordi du åbner dig op for mig.

Du er langt fra alene, med at sidde tilbage med følelsen af ikke at være god nok. Jeg har selv mærket følelsen, både på den ene og den anden side af erfaringsspektret. Det gør ondt, det gør så forfærdelig ondt. Det kan få en til at føle de mest ubehalige ting, såsom jeg er ikke god nok, hun finder nok en anden. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om du mon har haft mindreværdsfølelser i din barndom også?

Det er rigtig godt at I snakker sammen og at hun støtter dig. Jeg tror bare, at lige netop denne her problemstilling, er du nødt til at håndtere indeni dig selv. Måske har du dårlig selvtillid? Prøv at overveje om det er tilfældet.
Hvad der hjalp for mig dengang, var at suge min partners bekræftelse til mig. Hvis i går i swingerklub eller lignende, vil jeg foreslå jer, at I lukker lidt ned for aktiviteterne en periode. Gør meget ud af romantiske aftener, plej jeres parforhold. Jeg tror på, at det er godt at I har BDSM sammen – du er i udvikling og du kan styre, hvordan legen skal være. Sug alle de succes oplevelser til dig, du kan. Og en lille sidebemærkning, så synes jeg at I skal stoppe med at snakke om fortidens erobringer og snakke om jer. Det er jer der er nutiden. Fortiden er minder, som I selvfølgelig også skal give hinanden plads til at dele, men når minderne er ved at splitte dig ad. Ja så synes jeg, ganske enkelt at I skal kigge indad på jeres eget forhold, jeres Herre & slavinde forhold og på at udvikle jer sammen.
Jo mere i knyttes til hinanden, jo mindre vil tankerne nok også komme til at fylde. Sådan har det været for mig. Det er vigtigt, at I plejer tilliden til hinanden, for når man har der som du, ja så kan den mindste brist i tilliden, hinanden imellem, virke forstærkende på din ”indre stemme”.

Når man føler mindreværd, hvilket du et eller andet sted nok gør i forhold til din partners ekskærester, ja så har man en tendens til at gribe fast i det selvbillede. Der er en grund til hun har valgt dig og ikke dem. Det er netop så der man skal huske på, at der faktisk også kan være noget fantastisk unikt som I kan have sammen fordi du ikke har haft flere partnere. Dit seksuelle fokus er på jer. Du har måske ikke haft det samme behov for at komme ud og snuse til dig. Det er også okay, som din kæreste også siger. Vi behøver ikke alle, fare ud og skabe os et helt liv af seksuelle oplevelser, for hvad er der så tilbage at opleve med den eneste ene? Prøv at vend den i hovedet, når de negative tanker kommer frem. Det kræver vilje at vende tankerne. Det kræver at du tør overbevise dig selv om, at du er god nok. At din kæreste har valgt dig, fordi hun ønsker sig. 100 seksuelle erfaringer kan ikke ændre på det sexliv i har sammen. Sex er noget man har med sin partner, og det skifter alt efter hvem man er sammen med.
Lad hende forkæle dig det næste stykke tid – forkæl hinanden.

Jeg håber på, du må få ændret dine tanker. Det kræver støtte og hårdt arbejde – og jeg ved du kan. Hvis jeg kan, kan du også.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping