0
Seneste indlæg
Kategorier
At blive efterladt og sidde alene efter hård BDSM leg er ikke særlig rart. Man føler sig nedgjort og ked af det.

Føler mig nedgjort, efter han haster hjem efter hård leg – Hjælp

Brevkassen

Hej Michelle

Tak for en god side med inspiration og vidensdeling.

Jeg er 56 år og enlig og har mit andet forhold som underkastet. Jeg er sammen med en mand som kan dominere mig og som tænder mig. Mit problem er at jeg har brug for mere samvær efter vores leg er slut. Han slår hårdt og derfor har jeg brug for at blive nurset om og få lidt bekræftelse. Det giver han sig ikke tid til men vil hurtigt hjem.

Når han er gået, bliver jeg ofte meget lille indeni, og føler mig nedgjort og ked af det.

Hvordan får jeg formidlet det til min dominante uden han oplever det som et krav?

I håb om at du kan hjælpe mig videre.
Mange hilsner den enlige underkastede

 


 

Kære Enlige underkastede,

Tak for din ros og for dit spørgsmål. Og jeg må altså sige, at jeg godt kan forstå, at du har behov for opmærksomhed efter hård leg. Den oplevelse ved jeg mange har, så du er altså ikke alene. Hård leg har det med at presse vores psyke til det yderste. Det er også derfor, kroppen giver subspace ved hård leg. Man manipulerer med den til at give skønne følelser. Og det er slet ikke forkert. Det føles rart når det sker. Når man så står alene efter og det hele er ovre. Når psyken stadig arbejder på højtryk og man kan mærke indeni at man stadig er lille og sårbar, selvom legen er slut. Så skal man reagere på sit behov for omsorg. Jeg kan lige så godt sige min mening lige ud. Er man stor nok til at lege med hård leg, ja så er man også stor nok til at drage omsorg for den, man leger med. Det er ikke fair, at man som underkastet står alene efter og føler sig nedgjort og lille.

Uden at gå for meget ind i jeres forhold, så vil jeg gerne lade dig vide, at man som underkastet også har et ansvar for legen. Et ansvar for at vælge til og fra, hvem man leger med og hvad man leger med. Det ansvar tager du nu, men ud fra dit spørgsmål, så virker det som om, du mener, at du ikke må stille krav. Og der er jeg altså ikke enig med dig. Du giver din dyrebare underkastelse, som er en gave. Så skal du også have lov til at stille krav til, hvordan det overordnede skal foregå. Selvfølgelig skal du ikke ”bestemme” i legen, men når det gælder efterpleje og alle de grundlæggende ting. Der har du altså også lov til at skulle have noget sagt. Jeg håber, du fra nu af vil stille som krav til din dominante, at han, hvis I skal lege hårdt, skal overnatte og drage omsorg for dig. Det er kun retfærdigt og det er at tage ansvar for dig selv. Det er at være ærlig.  Din krop fortæller dig, at du har et behov. Ligesom at blive tilfredsstillet seksuelt, er omsorg også et behov.

 

Så hvordan formulerer du, at du gerne vil have omsorg efter den hårde leg?

Jeg ville sige noget i stil med – eller måske skrive det som et brev, hvis du føler, du har svært ved at formulere det. ”Kære Herre. Når du smækker mig hårdt er det helt fantastisk. Jeg nyder vores leg sammen og din underkastelse. Vi har skabt en dominans relation, som jeg ikke vil være foruden. Når du har travlt med at komme ud af døren og glemmer, at min psyke har arbejdet hårdt for både din og min lyst, ja så reagerer jeg. Jeg føler mig lille og alene. Min psyke vender legen til noget negativt, og det gør rigtig ondt indeni. Min psyke og mit indre fortæller mig, at de gange, hvor vi skal lege hårdt og du vælger at smække hårdt, ja der er det vigtigt at du efter legen krammer, nusser og snakker med mig. At du kan vise mig omsorg. Jeg ønsker ikke at bestemme over legen, men når min krop fortæller mig, at den har et problem med det der foregår, ja så er jeg nødt til at udvise ansvar og fortælle dig det. Jeg håber, at vi stadig kan lege hårdt sammen og at du vil være der, vise min krop og min psyke omsorg.” Det er hvad jeg ville gøre.

Jeg sender dig et varmt knus, for jeg tror du har behov for det lige nu. Jeg håber, at I sammen må finde tilbage på den rette vej igen.

 

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Ét svar til “Føler mig nedgjort, efter han haster hjem efter hård leg – Hjælp”

  1. Jabber siger:

    Der er en stor forskel på, om man som underkastet stiller krav under selve legen, eller om man gør det når man ikke lige leger og taler om hvad der føles godt for begge parter. Som dominant har jeg et par gange stoppet legen fordi der blev stillet nye krav mens vi legede, selvom stopordet ikke blev sagt.

    Under legen kan den underdanige efter min mening ikke stille andre krav end at grænser og stopord overholdes.

    Men når der ikke leges er det vigtigt, at både den underdanige og den dominante har mulighed for åbent at tale om både hvad der tænder og eventuelle problemer. Ellers bliver det nærmest umuligt at få forholdet til at fungere.

    Og tiden bagefter legen. Her er det efter min mening vigtigt, at man er tæt. Snakker, hvis man vil, eller måske bare krammer. Det har jeg selv altid haft et stort behov for, uanset om jeg var den dominante eller den underdanige. For mig er den tid næsten lige så vigtig som selve legen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping