Seneste indlæg
Kategorier
Finanskrisen trykker på pengepungen. Sådan sparer du ansvarligt penge på BDSM legetøj uden at gå på kompromis med sikkerheden

Finanskrise-BDSM – Guide til BDSM leg på lavt budget – Billigt igang

Tips og Tricks

Jeg fortsætter af det praktiske spor. I tråd med artiklen fra sidste uge – hvor jeg kom med forslag til hvordan man begrænser sig, rent pladsmæssigt, når man er nødt til at dyrke BDSM på et kollegieværelse – ser jeg nu på en anden begrænsning: penge. Finanskrisen er langt fra slut – vi lader bare som om. Jeg arbejder med kultur af mange arter, og kan skrive under på, at det første sted folk sparer i krisetider er det budgetpunkt der hedder ‘Fornøjelser’. Da sex forhåbentlig falder ind under fornøjelses-kategorien for de fleste virker det derfor relevant at tage emnet op.
Mange af de råd der gælder pladsbesparende tiltag kan tages i brug når man føler sig underbemidlet, og jeg vil derfor anbefale at man læser den tidligere artikel også. Det gælder om at at finde legetøj der har mange funktioner i én, så man ikke skal investere flere gange. Det samme princip kan bruges når man indretter soveværelset med møbler – jo flere features et møbel har des bedre.

Brug penge – spar penge

Det kan være at du tilhører gruppen af mennesker der synes små 500 kroner er lige i overkanten for et sæt lædermanchetter. Det synes jeg også, når jeg sidder og browser varer fra forskellige sider. Men det gælder om at vurdere om prisen skyldes sælgerens grådighed (og satsning på at kunderne er uvidende) eller om de er så dyre fordi der er en markant kvalitetsforskel. Et par gode manchetter holder længere end tre dårlige sæt til 300 kr/sættet. Du har lige sparet 400 kr. Strips er billige, men ikke så fleksible som manchetter – og man risikerer at løbe tør på ærgerlige tidspunkter. Reb bliver slidt, om det så er fra byggemarkedet eller særimporteret japansk bondagereb. Manchetter bliver ikke slidt på samme måde, hvis de er af god kvalitet. Dette princip kan anvendes på alt der hører til et aktivt BDSM-liv.

Kvinde, der dyrker håndværkersex

Håndværkersex – lav dit eget BDSM udstyr

Mange nylige undersøgelser påviser at der bliver færre og færre handymen og -kvinder, i takt med at vi allesammen får kontorjobs. Det kommer vel egentlig ikke bag på nogen, men måske vi burde forsøge at ændre den udvikling. Der er nemlig mange penge at spare på udstyr, hvis man bygger det selv. Og er man tilpas ferm kan man endda bygge udstyr der er indrettet helt efter ens egne ønsker – noget ingen detailhandler kan klare. To af mine klart foretrukne slaginstrumenter har jeg selv fremstillet, af materialer jeg alligevel havde liggende – læs: allerede havde betalt for. Slaginstrumenter er nemme og sjove at lave. Fiksering er lidt sværere, medmindre man har adgang til et meget veludrustet værksted. Det har jeg ikke, men det har en af mine venner …

Friends with benefits – Få hjælp af vennerne

… Hvilket bringer mig til Håndværkersex punkt to. Gør brug af dine venner og bekendte. Det vil helt sikkert virke frygteligt grænseoverskridende for mange, men hvis man alligevel er åben omkring sin seksualitet kan man lige så godt udnytte sit netværk. Jeg er i øjeblikket på udkig efter en måde hvorpå jeg kan hejse min kæreste og andre frivillige op under loftet i soveværelset. Jeg er handyman nok til selv at installere sådan et system, men jeg aner intet om udregninger af trækkraft, udveksling, maxbelastninger eller fordele og ulemper ved galvaniserede stålwirer. Det tog mig fem minutter at blive klogere, ved at spørge mine venner på facebook – og jeg behøvede ikke engang fortælle hvad jeg skulle bruge det til (ikke at jeg tror nogen er i tvivl). Jeg har helt klart sparet penge, for det trækspil jeg havde udvalgt var åbenbart voldsomt nok til at løfte en mindre husbåd. Jeg kan nøjes med en billigere model. En god håndværkerven kan spare dig for utroligt meget besvær, også uden at der skal sort arbejde til.

Billigt bdsm udstyr og grej

Alting behøver ikke være speciallavet til det formål man bruger det til. Naturligvis er det en fordel hvis det er – og rent æstetisk går man virkelig på kompromis når det kommer til sexlegetøj, der ikke er sexlegetøj. Omvendt kender jeg mange der synes det er frækt at bruge paletknive, grydeskeer, bælter, bøjler, bordtennisbats og andre forhåndenværende genstande til spanking. Der er simpelthen en fornøjelse i at bruge disse hverdagsobjekter til noget helt andet end hvad der oprindeligt var hensigten. Bambus-pinde (discount-spanskrør), halsbånd og hundesnore, gummihandsker, tøjklemmer og selv ridepiske, kan erhverves i de fleste byggemarkeder – men igen: Det er ikke æstetikken, men anvendelighed og holdbarhed der er disse produkters primære designfeature.

Men …

Der er dog nogen steder man aldrig må spare. Aldrig. Michelle og jeg har en skrækhistorie fra ‘gamle dage’, hvor et par billige håndjern gik i baglås på det helt forkerte tidspunkt. Af samme årsag fører butikken ikke billige håndjern. Heldigvis var der en boltsaks på stedet – en virkelig god investering, som jeg stadig har i værktøjsskabet, men som jeg, klog af skade, aldrig har haft brug for siden. Alt der er forsynet med låsemekanismer og kæder skal være af højeste kvalitet. Det samme gælder specialudstyr som gasmasker, elektro-legetøj, plugs, kirurgisk udstyr samt alt der indeholder blødt gummi. Hvis du ikke har råd til noget ordentligt, gennemtestet grej i disse kategorier, så vent med at købe til du har sparet op. Reb er en mellemvare i denne sammenhæng. Nogen kan godt lide når rebet brænder i huden og efterlader gode mærker. Andre foretrækker det modsatte. Det er blot vigtigt at tage hensyn til inden man beslutter sig for prislejet.

Brug kommentarsporet herunder eller vores facebook-gruppe, hvis du selv har gode sparetips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.