Seneste indlæg
Kategorier
Sanseleg og bdsm

Et rum af intensitet og pirring – Sanse leg – Videoblog

Guides

Kuldegysningerne, overraskelsen og kroppen, der varmes op som et andet kraftværk. En fantastisk skøn, nærværende og intim fornemmelse, som jeg kan onde alle jeg møder på min vej. Mit syn på sanserne og deres kraft ændredes på et split sekund i 2011, efter lang tids overtalelse af en god veninde. Lektien, jeg lærte af at udskyde mit eget møde med sansernes leg, har været at udbrede denne form for forspil, intim erotisk tilstedeværelse på et helt specielt plan.

Måske tænker du – Nu må du altså overdrive Michelle. Men nej, det gør jeg altså ikke, selvom jeg helt sikkert er klar over, at starten på den her blog, kan virke meget åndelig. Jeg har eksperimenteret og udforsket mine sanser, som alle andre ville gøre det. Som børn udforsker og leger vi og det er altså tid til at du overfører det, til der hvor du er nu.

Sanse leg eller sensation play, som det på engelsk kaldes, gør hverken ondt eller kræver mange remedier. Det vigtige er jer, jeres nærvær, tillid og respekt for hinanden. I kan krydre legen med sanserne med et par manchetter af enten satin eller læder samt et blindfold. Kombinationerne kan anbefales, da de får dig eller din partner til at slappe af og give slip på den kontrol, som vi som mennesker i en stresset dagligdag, ofte har svært ved at lægge fra os. Skal du gå skridtet længere, kan et par ørepropper også gøre lykke. Jo flere sanser du ”svækker”, jo kraftigere bliver følelsen og oplevelsen af kroppens andre sanser. Det kan være du blindfolder din partner, giver ham eller hende manchetter på, så vil hørelsen blive mere intensiv. Lukker du også af for hørelsen, er min oplevelse at føle sansen samt oplevelsen af dufte bliver mere intensiv.

Gå i køkkenskuffen, find en bagepensel, find en børste, noget sirup og noget der dufter rigtig skønt. Du kan også krydre med andre ting, på videoen herunder, fortæller jeg lidt om sanse leg og forskellige ting, jeg kan anbefale til formålet.

På videoen viser jeg Floggerella Intim Pisk, Yesforlov satin blindfold, Satin fjer, Klejnespore Pin wheel, Sansetromle, Kamasutra Stimulerende Gel med spearmint samt Hamp reb.

Ellers er det bare at holde øjnene åbne, når du er i Tiger, supermarkedet eller andre steder. Det kan være små, ubetydelige ting, som du kan udnytte til at stimulere sanserne med .Vær kreativ, legende og openminded. Det kan måske i tankerne virke skørt, at lige netop den ting kan stimulere, men mit tidligere arbejde som handicaphjælper, hvor vi brugte forskellige sjove, bløde og duftende ting til at udvikle den handicappedes sanseindtryk, har vist mig at de skøreste, sjoveste ting også kan virke meget godt.

”Jamen, hvordan hulan kommer jeg i gang og hvad er essensen i det her sanse stimulering?”

For at skabe et rum, som emmer af passion og intensitet, ja så kan man altså starte mange steder. Sanse leg, blandes oftest ind som en central del af BDSM, men sanseleg er lige så godt som forspil, mellemspil mellem elskov og bare generel råhygge og forførelse.

Du kan starte legen med en romantisk middag, men du kan også, når din partner ligger på sofaen, begynde at forføre og forkæle. Skal du også have erotisk dominans med i legen, kan du finde et tørklæde frem og binde det for din partners øjne, for derefter at tage hans eller hendes hånd og føre over til sengen. Start op med noget god musik, No Stress, Gregorian, eller hvad du nu synes passer samt en massage. Når stemningen er tilpas intens, kan du begynde at stryge med små børster, hviske i din partners øre, evt. også afbrænde noget æterisk olie i lokalet. Brug evt. den anden side af børsten til at skabe en følelsesmæssig kontrast. Tingene skal helst gå lidt i ”slow motion”, så der bliver tid til at din partner kan nå at føle og falde ind, i sit eget lille rum. Det personlige rum, som skabes i din partners indre er modtageligt for dine berøringer, kæl, nus og er stress frit. Du kan trække situationen videre til elskov, men vær forberedt på at din partner enten er meget afslappet eller i et intenst, meget pirret humør. Er han eller hun afslappet, så væk stille og roligt sindet igen. Ikke noget voldsomt, da det kan føles forstærket. Måske har du hørt om sub space, som er en slags skøn trance, man kan komme i, men har du ikke, ja så vil jeg senere forsøge at lave en videoblog om netop sub space. Det er ikke farligt, det er en fornemmelse af at svæve i sig selv på en helt fantastisk måde, hvor ens krop føles skøn og i balance. Jeg tror ikke man kan forklare det på andre måder, uden at skulle gå meget i dybden.


Er du klar – så er det nu du har chancen for at give din partner en på forkælelseskontoen!

 Læs også….

Grav ind i nærvær og intensitet med SM – Videoblog


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.