0
Seneste indlæg
Kategorier
Halm på en mark i morgengry

Der var så dejligt ude på landet – Erotisk BDSM novelle, anden del

Erotiske historier

Vores hovedperson er tvunget ned på knæ i den erotiske novelle “Det er så dejligt ude på landet”. Fik du ikke læst første del af den erotiske novelle? Læs den her.

 

2. DEL

For Jespers skyld. Hun måtte tåle det for Jespers skyld. Det var det eneste hun kunne tænke på, mens dildoen gled ind og ud ad hendes mund, og prikkede til hver eneste kvælningsrefleks undervejs. Hun lukkede øjnene hårdt i og forsøgte, med sin hårdt prøvede vilje, at tvinge sine spytkirtler ud i overproduktion.

Tanias ansigt svævede højt over hende. I et glimt mellem to stød, så hun hvordan Tanias øjne glødede af indestængt latter. Dildoen hamrede ind i hendes drøbel, og fik hende til at hoste gutturalt. Hendes hals trak sig krampagtigt sammen. Hun var ved at drukne i sit eget mundvand.

“Så må det vist også være nok,” mente Tania, og trak dildoen helt ud af hendes mund. Lange gyngende trevler af savl forbandt hendes læber med den sorte gummioverflade. Tania gik et par skridt baglæns før hun vendte sig om, og slentrede om bag Jesper.

Luft – vidunderlig, livgivende luft – strømmede ned i hendes lunger, men hun hostede det op igen. Det sortnede for hendes øjne, men ikke mere end at hun kunne opfatte hvad der skete.

“Så må vi håbe for lille Jesper, at du har været en dygtig pige,” hviskede Lars. Det gav et sæt i hende. Hun havde været så optaget af sutteriet – af sit forsøg på at reducere Jespers smerte – at hun næsten havde glemt at Lars stod lige bag hende. Han lagde en stor og meget varm hånd på hendes skulder. Klemte til, indtil lige før det gjorde ondt – en simpel, men effektiv magtdemonstration.

“Din tur til få udstyr på,” kundgjorde han, nu med læberne helt tæt op ad hendes øreflip. Et eller andet sted i hendes hjerne registrerede et dvælende instinkt, at han duftede godt. Den civiliserede del af hendes forstand kæmpede imod denne iagttagelse. Han drejede hende rundt. Hendes nøgne fodsåler var følelsesløse på de kolde gulv. Midt i smerten fra slagene, voldtægten og ydmygelsen, fandt hun overskud til også at føle sig snavset. Luften var fuld af funklende støvpartikler.

Las overrakte hende et seletøj magen til det Tania havde på. De havde nu ryggen til Lars’ hustru og den træbuk Jesper stod tøjret til. Men lydene alene sagde også alt. Alt for meget. Jesper brølede – en lang, dyrisk lyd, der gradvist ebbede ud og gled over i et opgivende støn. Træbukken begyndte at knirke en langsom rytme. Tania begyndte at messe: “Ja, ja, hvordan føles det, hva’? Kan du godt lide det? Føles det godt at blive gennemboret, hva’?”

Jesper svarede ikke. Hun forestillede sig at han enten skreg lydløst eller bed sine læber til blods. Igen kæmpede forskellige dele af hendes sind om, hvordan hun skulle fortolke disse indtryk. Noget i hende nød tanken om den afskyelige scene, der udspillede sig bag hende. Og dette “noget” måtte for alt i verden ikke overtage.

Hun spændte selen om maven. Lars rakte hende en dildo, større og bredere end den Tania brugte. Hun satte den fast og forbandt selen mellem benene. Lars betragtede hende. Det var første gang i dagens lange løb, hvor de stod over for hinanden, tilnærmelsesvis som lige individer. Tanken om flugt lå hende dog fjernt. Det ville gå ud over Jesper. Og hun var ikke sikker på hun kunne løbe med påspændingsdildoen. Men der var alligevel en mærkelig anerkendelse i Lars’ vurderende blik. Han tog hendes hånd og vendte håndfladen opad. Fra lommen i hans morgenkåbe fremdrog han en lille tube, og pressede glidecreme ud i hånden på hende.

“Tid til lidt gengæld,” smilede han. Uden at han behøvede at bede hende om det, begyndte hun at smøre dildoen mellem hendes ben ind i cremen. Vinklen var ny og spændende. Hun havde en idé om hvad der skulle ske nu.

Blidt – nærmest høfligt, som var han hendes kavaler på en fin restaurant – førte Lars hende ind i nabobåsen, hvor bukken og de andre befandt sig. Hun kunne ikke se Jespers ansigt. Hans hoved hang helt nede ved gulvet. Han stønnede og klynkede, knurrede og mumlede. Var han ude af sig selv? Eller nød han, blot en lille del af den nedværdigende behandling? Lars stillede hende op bag Tania. Han rakte rundt om livet på hende, og førte dildoen fremefter.

“Buk dig, Tania,” sagde han. Tania lystrede øjeblikkeligt og bukkede sig ind over Jesper, uden at holde op med at kneppe ham. Den nye angrebsvinkel fik Jesper til at vånde sig. Noget i bukkens konstruktion gav sig med et tørt smæld.

Hun spredte Tanias baller, som var det den naturligste ting i verden. Det var som om hun så ting fra Lars’ synspunkt lige pludselig. Som befandt hun sig bag ved sig selv, en tredjepersonbeskuer til den tortur hun blev udsat for. Bag påspændingsdildoens fod kunne hun mærke at hun blev våd. I fællesskab trængte de ind i Tanias røv. Langsommere og langt mere nænsomt end det overgreb Jesper blev udsat for.

“Åååårh, ja!” spandt Tania. Hun skød ryg som en kat, så hendes røv hævede sig – parat til at tage imod hele dildoens korpus.

“Spred dine ben.” Lars’ stemme lød morfinbedøvet. Hun kunne høre låget til glidecremen klikke. Uden at tøve spredte hun sine ben og stillede sig på tæer. Hans pik testede området omkring hendes røvhul, forsigtigt nu, underligt kærligt. Det var anden gang på meget kort tid hun skulle udsættes for denne behandling. Som noget helt nyt så hun lidt frem til det. Hun kopierede Tanias bevægelser. Lars åndede tungt ud da han trængte den første centimeter ind.

“Mere!” Hun anede ikke hvor ordet kom fra. Hendes sind var på en rutsjebanetur mellem Himmel og Helvede. Det ene sekund steg kvalmen – ved den blotte tanke om hvad der foregik – op i halsen på hende, det næste havde hun lyst til at give sig hen til alt hvad de to forbrydere kunne finde på.

“Mere?” Lars’ stemme var lun – ligesom hans ånde mod hendes nakke.

“Dybere!” tiggede hun. Han pressede sig dybere ind i hende.

Verden forsvandt. Staldens kolde gulv gik i opløsning, væggene smuldrede, loftet, himlen og solen fordampede og efterlod hende i et tomrum af skamfuld nydelse – af ufrivilligt, vidunderligt begær. Hendes legeme blev holdt oppe af de to kroppe omkring hende. Hendes bevidstheds grænser blev trukket ved de prustende, salvelsesfulde, forpinte lyde fra de tre andre mennesker i intetheden.

Hun befandt sig i denne tilstand i et sekund, eller måske i et døgn. Tiden forsvandt. Alt forsvandt. Og pludselig vendte alting tilbage igen. Skiftet var brutalt, som en kniv i ryggen. Lars trak sig ud af hende, og flåede hende ud af Tania. Han brugte sit momentum til at kyle hende ud til siden. Hendes ben eksede og hun stødte ind i båsens rå trævæg med et brag. Ud af øjenkrogen så hun Tania trække sig ud af Jesper med samme komplette mangel på nåde.

Hun kunne ikke nå at reagere. Hun sank om på gulvet og kunne blot se til mens Tania og Lars samlede de forskellige remedier i båsen op, og derefter forlod den. Døren lukkede og en lås blev sat på et sted. I et stykke tid skete der ingenting. Hun sad blot på jorden med sitrende, overanstrengte muskler og hulkede sin utilfredsstillede lyst ud i rummet. Jesper stod stadig lænket til bukken, og han hulkede også. Muligvis af helt andre grunde – det var ikke til at se.

Hendes røv brændte, både fra slag og pik, men Jespers krop var i en værre forfatning, så hun nu. De havde pisket ham, og tynde, rubinrøde striber dækkede hans ryg, baller og lår. Han skælvede, men bukken holdt ham fast. Solide hængelåse og svære jern om ankler og håndled. Hun ville aldrig få ham fri selv.

Hun trak sig selv på benene ved at støtte sig op ad bræddevæggen og tog et haltende skridt hen imod sin mand. Hans tvangsspredte ben afslørede alt. Hans pik var mere end halvt erigeret. Hun tog et skridt mere. Hendes fod ramte noget i halvmørket. Tuben med glidecreme raslede hen over gulvet. Den eneste anden lyd var Jesper der fnysende trak vejret gennem næsen.

Hun samlede tuben op og tog de sidste par skridt hen til bukken i en ny form for trance. Jesper kunne ikke røre sig da hun stak hånden ind mellem bukkens ben og tog hans pik i hånden. Den var varm og begyndte med det samme at dunke, på vej mod en ny rejsning. Hun trak huden frem og derefter tilbage og Jesper gryntede.

“Du … Du kan lide det?”

Jesper svarede ikke med det samme. Hans ansigt var rødmosset af at vende nedad på den måde. Hun strammede grebet om pikken og trak igen huden frem og tilbage.

“Fortæl mig om du kan lide det.” Det var ikke et forhørsspørgsmål, sådan som hun havde villet det. Det lød mere som en bøn. En bøn om ikke at være den eneste.

Jesper nikkede. “Gør det igen,” sagde han hæst og hult.

Hun slap ham og forsynede mekanisk dildoen i selen med et nyt lag glidecreme. Hun havde haft surrealistiske feberdrømme der forekom mere virkelige end denne situation. Med et fast greb i hans piskeflåede flanker gjorde hun sig klar til at penetrere ham. Hun stirrede, pludseligt mystificeret, på den strittende fallos der voksede ud fra hendes underliv. Det var altså sådan det var.

Hun tog sin mand med vold. Hun tog ham med en iver der forbløffende hende, og en stigende instinktiv glæde. Hendes robotagtige bevægelser blev hurtigt mere flydende, mere organiske. Hans lyde blev højere da hun ramte det helt rigtige sted. Hun forstsatte fra samme position indtil han kom. Sæden flød ud på gulvet under bukken, og han skreg som et såret dyr. Hun satte neglene i hans stribede kød og han skreg endnu højere. En manisk latter boblede ud af ham. Hun opdagede at hun selv lo, mindst lige så hysterisk.

Da latteren fortog sig trak hun sig ud. Hans krop slappede af. Et øjeblik stod hun forvildet og så sig rundt, som om stedet var nyt for hende. Men hun havde også rykket sig, på en måde, til et helt andet sted.

En lem i døren gled til side og et sæt nøgler kom flyvende ind i lokalet.

Læs sidste del af den erotiske novelle her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping