Seneste indlæg
Kategorier

Dominerende – er det noget man er og hvad betyder det

Seksualitet - hvad er det for noget?

 

Disciplin er D’et i BDSM, som jeg fortalte om i videobloggen Hvad er BDSM. I Danmark er vi gode til at skære S/M over i en kam og mene, at sadomasochisme er den eneste form for alternativ dominans leg der findes. I virkeligheden er familien bestående af fire forskellige typer leg, som tilsammen danner en helhed af alternative seksualiteter.

Dominans og psykisk leg

Dominans er, når man som person træder i karakter og leger et spil eller danner en livsstil, hvor man som person er den bestemmende. Smerte er ikke i centrum men den psykiske leg er vigtig. Det kan være rollespil i hverdagen hvor rollerne er tydeligt afmærkede. Den submissive skal tjene sin dominerende indenfor legens fastsatte rammer. Det kan være som tjener, som stuepige, som bord eller noget helt tredje.

Det vigtige er, at den dominerende kan aflæse og se på sin submissive at han eller hun nyder at afgive og tjene – at adlyde. Der kan være smerte inde over til adfærds afretning eller straf, f.eks. en endefuld over knæet, men smerten er langtfra centrum i legen. Det handler om at give og tage og at kunne aflæse hinandens signaler. At tænde på at gøre den anden glad og at dykke så langt ind i sig selv for at finde noget frem man har gemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.