0
Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde kæmper mod sin naturlige dominans for at finde sin submissive side frem

Dominant til daglig – Kan jeg lære submissiv adfærd? Se svaret

Brevkassen

Hej Michelle

Jeg er på 8. år gift med en mand, der for et par måneder siden valgte at fortælle mig at han er til erotisk dominans med ham som den dominante. Siden da har jeg virkelig læst om sagerne og jeg abonnerer blandt andet på dinee- mails (og de er gode synes jeg). Jeg har aldrig “gjort” mig “i den slags’, jeg er meget åben men samtidig er det også en helt ny verden for mig. Jeg vil selvfølgelig min mand det bedste. Og her kommer så mit spørgsmål. Er du bekendt med at man kan opøve submissive færdigheder eller ved “man” bare de er der? Dele tænder mig, når jeg f. eks læser om det. Jeg har det ikke iboende, hvis du forstår, men jeg er åben og villig. Jeg vil gerne forsøge mig ud i det.

Snakken herhjemme går så på om det er muligt for mig at underkaste mig? Jeg mener det er muligt at lære over tid, og samtidig over tid udvide mine grænser. Han mener det næsten er umuligt (for mig) at indtage den submissive rolle, da jeg i livet er meget dominant, nej vil hellere sige handlekraftig…. Jeg håber det giver mening?

Kærlig hilsen

M.

Underkastet holder spanskrør for sin Herre"

Du kan sagtens udforske din submissive side, selvom du er hverdags-dominant

Kære M.

Først mange tak for din ros. Det er dejligt også at læse, at din mand har valgt at fortælle dig om denne del af hans seksuelle lyster. Du skriver at du er meget dominant af natur og du spørger mig om det er muligt, at indøve submissive, altså underkastende færdigheder. Det spørgsmål kan der være flere svar på og jeg vil prøve, at dykke lidt ned i det, for at hjælpe dig bedst muligt.

Det er ikke en skrøne, at mange af de som besidder meget krævende lederstillinger også er til erotisk dominans. Faktisk viser undersøgelser, at rigtig mange af dem er det. Du kan så gisne i, om det er for at koble af og slappe af eller om det er noget andet der gør, at de helt konkret dyrker BDSM men fakta er altså, at mange med topstillinger er til BDSM. Også som underkastede. Det at du er meget dominant i hverdagen er altså som sådan ikke en hindring for, om du kan ”indlære” underkastede færdigheder. Derimod er det for mig vigtigere at stille dig spørgsmålene: ”Kan du tænde på det? Kan du synes det er frækt? Og i hvilken udformning?”

Erotisk dominans er utroligt mange ting og intet dominans forhold er 100% ens; derfor er det heller ikke sikkert at den måde din mand ønsker at dominere dig på er ens med den måde, du forestiller dig det. Der findes ikke en samlebåndsunderkastet eller –dominant jeg lige kan svinge efter jer. Det er vigtigt for mig at gøre jer begge klart, at I skal for denne del af jer efter jeres egne seksuelle lyster, drømme og seksuelle personlighed.

Den måde du er i dit arbejds- og private liv behøver ikke nødvendigvis være den samme måde, som den måde din personlighed udformer sig når du er i dit intime liv. Eksempelvis kan du være meget dominerende af natur når du er i dit private eller arbejdsliv, men i dit intime liv kan du være fræk, kæk og lægge op til en endefuld. Du kan også være nysgerrig i dit erotiske liv, hvor du i dit arbejds- og private liv måske er mere tilbageholdende med at prøve nye ting. Personligheden er meget speciel; når først vi får skabt os et rum, hvor det er okay at udfolde os, sker der ting og sager.

Det tænder dig, at læse om erotisk dominans og derfor må din nysgerrighed også kunne lede dig til at udforske universet med din mand, hvis I sammen formår at skabe et trygt rum. Et rum hvor du kan smide din ”dominante kappe”, forstået på den måde at du skal kunne være sårbar. En af mine kollegaer, Kalyss Mercury sagde engang til mig, at mange dominante i hendes studie fortalte hende, at de tændte på hele omsorgsdelen af dominansen. Altså at få deres underkastede til at gennemgå et scenarie for deres skyld, for derefter at de måtte tage sig af dem. Blottede for ansvar og hverdagens problemer.

Jeg synes at jeres snak hjemme over aftensmaden i stedet skal gå på ”hvordan skaber vi et rum i vores parforhold, hvor det er muligt for mig som kvinde, at prøve det at være submissiv?” mere end om det er muligt. For selvfølgelig er det muligt, hvis du vil, hvis du har lyst og hvis du ikke føler imod det.

Før I går videre med erotisk dominans synes jeg I hver især skulle sætte jer ned og besvare en række spørgsmål på et stykke papir

Sæt jer så sammen og kig på svarene og forventningsafstem med hinanden. Hvordan i hver især tænker dominans kan være så forskellig, men skal I have det her til at fungere sammen, skal I have et eller andet fælles udgangspunkt – også selvom han skal bestemme og da særligt, hvis du skal kunne føle dig helt tryg. At underkaste sig er ikke at afgive ansvaret fuldstændig fra sit eget velbefindende, det er at lade en anden overtage styringen men også at tage ansvar for sig selv og den anden part. Prøv at snakke om grænser og lyster.

Det overrasker tit ægtefolk, jeg rådgiver, at de skal lære at kommunikere på en ny måde når de træder ind i dominansens verden. Det er fordi BDSM kræver en meget intim dialog og efter at I har dyrket dominans sammen vil I opleve at I bliver dygtigere til at give og modtage feedback, kommunikere og til at aflæse hinanden. Det er det som oftest sker.

Submissiv underkastet kvinde står klar til straf af sin herre

Af underkastet adfærd kan du starte med at lægge vægt på – og dermed øve – nogle småting som eks.

Vær kreativ, det er det der gør det frækt og inspirerende.
Jeg håber det hjælper.

Rigtig god fornøjelse.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping