Seneste indlæg
Kategorier

Dogging Guide – Tør du have sex i det fri med tilskuere?

Tips og Tricks

Dogging er et britisk slangudtryk for sex i det fri og på offentlige steder, og er ved at vinde indpas i det danske sprog. Begrebet stammer fra 1970’erne, hvor det oprindeligt var slang for to mænd, der så på andre have sex. Nogle gange deltog de senere selv i løjerne. I dag er dogging noget helt andet. Begrebet har bevæget sig fra den homoseksuelle verden til at være en eksperimenterede sexform på tværs af seksualiteter.

En undersøgelse fra datingportalen C-date viser, at danskerne i højere grad søger sex i det fri. Sex i det fri er dog ikke helt det samme som begrebet dogging. Der er tale om dogging, hvis man ønsker at blive set eller se andre, og sex i det fri, hvis man ønsker at nyde sin elskede under åben himmel. Dogging foregår ofte på rastepladser langs motorvejen.

Sex i det fri har længe været en afholdt aktivitet i Danmark – selvfølgelig mest om sommeren. Sex på rastepladser, i skoven eller andre offentlige steder, giver et sug i maven. Frygten for at blive opdaget giver sexlegen et pift. Eller det må man gå ud fra, når der på nettet bliver debatteret gode steder at ”dogge” – altså have sex,  hvor du risikerer at blive opdaget af andre.

Man kan enten deltage i sex-akten eller kigge på – og antallet af deltagere, skal naturligvis blot overstige to, for at der er tale om dogging. Der skal være to udøvende – for ellers er der jo intet at kigge på. Måske sidder du nu og tænker – det kunne jeg da egentlig godt tænke mig. I så fald arrangeres der faktisk møder for udøvere af sex i det fri, hvor man mødes og dogger – altså kigger på eller selv har sex. Du kan samtidig også finde et kort, hvor der er indtegnet nogle af brugernes egne yndlingssteder at dogge. Sexidetfri.dk giver dig muligheden for at opsøge dogging events, hvor du kan få stillet nysgerrigheden eller selv deltage.

Du er måske voyeristen, der nyder at kigge på andre have sex. Ekshibitionisten, er den, der nyder at dyrke sex foran tilskuere. Måske er du endda en blanding. Så er dogging måske noget for dig? Uanset hvad, er sex i det fri frækt, og pirrende – for man ved ikke hvem, der pludselig står rundt om hjørnet.

Sex i det fri kan dyrkes på mange måder. Det kan være en god idé at starte her, inden du går over til decideret dogging. Det at have tilskuere under den seksuelle akt, kan virke grænseoverskridende, mærkeligt og måske kan det endda være med til at pifte luften af ballonen. – Altså at intimiteten og alt det frække ryger. Du kan derfor med fordel tage din partner i hånden og cykle ud i skoven, hvor der er en minimal chance for, at I bliver fundet. Start der, før du begiver dig ud i noget, du ikke er helt sikker på.

Sådan får du en god dogging oplevelse

Når du er klar til at tage skridtet ud i dit første dogging-eksperiment, er det vigtigt at du lige husker at lytte til din mavefornemmelse inden. Hvor går dine grænser? Overvej det nøje, inden du planlægger selve begivenheden – og tænk igen grænserne igennem, inden du kører ud og realiserer din lyst. Det er nemlig  sådan at grænser godt kan betegnes som dynamiske – de kan blive mindre eller større i løbet af livet. De tilpasser sig ikke vores erfaring – men hvor vi er i livet her og nu. Få gerne telefonnummeret på de mennesker, du skal mødes med inden. Det kan være en god idé at ringe dem op og lige høre, at de nu også er dem de udgiver sig for at være.

Pak en taske med kondomer, glidecreme, håndsprit (ja man ved jo aldrig hvad man kan komme ud for) og husk en helt opladet mobil. Sker der noget, er det vigtigt som ved andre møder, hvor du ikke kender de mennesker, du skal hilse på, at du kan tilkalde hjælp eller komme væk derfra. Det er vigtigt at du føler dig helt tryg, når du tager afsted. Og det gælder altså uanset, om du ønsker at deltage i sex-akten eller om du blot kigger på.

Måske er du en af dem, der synes at det er pirrende og frækt, at dogging er lidt ”farligt”. At du ikke kan føle dig helt tryg, for du ved ikke hvem du møder. Husk på, at det er bedre at være sikker end usikker – når du har prøvet at lege med dogging, vil du måske også føle dig mere tryg ved langsomt at slippe sikkerhedslinerne. Det handler også om din mentale sikkerhed.

Danmark – Lovgivning og dogging

I forhold til andre lande har Danmark en langt friere lovgivning til sex udenfor. Du bor derfor i et af de lande i verden, hvor du risikerer den laveste straf, hvis sexakten opdages. Tilkaldes politiet, skal det vurderes om der skal rejses tiltale for, paragraf 292, blufærdighedskrænkelse, og her er der et par faktorer der spiller ind. Har du sex på stranden i Rømø, mens flere børnefamilier kigger på, vil du blive sigtet efter paragrafferne for blufærdighedskrænkelse – højest sandsynligt af strengere karakter og dermed også straf. Når det gælder blotteri, er strafferammen for blufærdighedskrænkelse fra bødestraf til fængsel under en måned. Man straffes ikke, hvis alle tilskuere er over 18 år og har givet samtykke til de uterlige gerninger, ifølge et tillæg til lovgivningen.

Eksperimenterer du med dogging i storbritanien, kan du straffes efter loven om Offentlig orden, hvis du har sex på steder, hvor andre har adgang. Det gælder dog ikke, hvis du arrangerer et sex-træf i en privat bolig. Efter ”dogging bølgen” ramte det internationale samfund, har man ændret taktik og er blevet mere afslappede med straf. Det gælder naturligvis ikke, hvis du vil nyde lidt sex i det fri på ferien i Dubai. Her er lovgivningen meget strammere.

Et godt sted til dogging

Bunkerruten på Rømø ligger i skøn natur. Her fotograferet en sommeraften.
Foto: Michelle Corydon 

Selvom det er sjovest, at have tilskuere, er det bedst hvis tilskuerne selv vælger at de vil kigge på. Det er derfor en god ide at holde sig fra steder, hvor der kan komme mange børnefamilier forbi. Så undgår du problemer med vrede forældre eller børn, der er ved at tabe kæben af bare forbavselse.

Rømø’s bunkerrute indeholder rigtig mange små stier og øde steder. Her kan du aftale med dem du vil dogge med, at mødes ved en speciel bunker. Det er nemlig så smart, at skov og naturstyrelsen har kort over alle bunkerne, så de er nemme at finde. Jeg besøgte stedet med min daværende svigerfamilie en sommer, og selvom der var mange mennesker på ruten, var der stadig små steder, man kunne være uden at blive set.

Du kan se meget mere om Rømø, naturen og bunkerruten på Naturstyrelsens hjemmeside

Har du en god dogging oplevelse, eller et godt sted at dyrke sex i det fri, så del gerne med andre i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.