Seneste indlæg
Kategorier
Kvinde venter på dominant dirty talk fra Herre

Dirty talk og tale i dominans – Fra mundlam dominant til talende

Guides

Dirty Talk og tale i dominans – aaaah?! Du har måske oplevet, at den fysiske del af dominansen kører perfekt. Du udvikler dig og du synes det hele er perfekt. Der er dog kun en ting, du føler går lidt galt af sporet. Det er, når du skal irettesætte eller give din partner opgaver. Eller når du som underkastet, skal svare din dominante med din talte stemme.

Du har først overvundet en grænse. Du har krydset en bro, der får dig fra det ene bjerg til det andet. Du har taget initiativ til at springe ud i dine BDSM fantasier. Alligevel synes du, at så snart det kommer til dirty talk og tale, så er det som om, du simpelthen har præstationsangst.

Nogle af de årsager, der blokerer for dirty talk og tale i dominans

Jeg oplever netop de tre som gengangere for, at du holder inde med stemmen, talen og dirty talk. Du får simpelthen ikke taget skridtet og budskabet ud på den anden side til din partner. Det er synd og skam, for det verbale kan være med til at give det ekstra i en BDSM-dominans leg. Det talte sprog kaldes også det verbale. Uden det verbale kan du ikke sætte din partner på opgaver og du kan ikke irettesætte. Det er lidt som at køre på cykel uden et styr. Du mangler retning.
Stemmen virker for den underkastede ved, at den beroliger og den understøtter det din krop gør. Forestil dig, at du danser med din partner. Du fortæller hende at du er så god til at danse og I fungerer bare sammen, mens du danser modstridende af hende. Virker det troværdigt?

At have dirty talk og talen med i dominans og underkastelsen får sessionen til at virke troværdig. Det kan ikke nytte noget, at du står og er mundlam og smækker løs, hvis ikke du kan binde sessionen sammen med din stemme.

Altså ser regnestykket for en god session sådan her ud:

Verbal + Nonverbal = God session

Du skal støtte det du gør med det du siger. Det lyder så pære let, men det er det ikke altid.

Kom videre med dirty talk og tale i dominans

Da jeg selv startede ud som dominant, føltes det meget mærkeligt at skulle kommandere med min partner. Nogle ting, jeg synes man skulle sige føltes kliché-agtige og jeg tog faktisk også mig selv i ikke at kunne få ordene sagt. Anderledes var det, da jeg skulle starte som underkastet, hvor ordene kom mere naturligt til mig. Jeg skulle som ny dominant ud af min komfort zone og arbejde med mig selv.  Jeg følte mig helt sikkert på glat is.

Måden jeg kom videre var at finde mig selv som dominant. Du skal prøve at mærke efter indeni. Finde ud af om du er en kommanderende eller irettesættende type. Om din stemme skal lyde meget hård eller mere selvsikker. Din stemme viser en del af din identitet og det er ikke unormalt at blive usikker, når man skal finde sig selv i en helt ny identitet.

Din verbale talende dominans-profil kunne f.eks. være:

Skal du bruge kommandoer, kan det måske være en hjælp at tænke igennem inden seancen, og lave en brainstorm af ”opgaver”, du kan sætte din partner til under dominansen. Så kan du på den måde tænke igennem, hvad du ønsker at sige undervejs.

Det skulle gerne blive sådan, at den verbale dirty talk bliver en naturlig del af din dominante identitet. Har du problemer med at tale i forsamlinger udenfor sengen, vil du måske også have en tendens til at blive usikker på din tale i sengen. Er det tilfældet, er du måske mere usikker på dig selv og din egen person, end du går og tror. Jeg anbefaler i så fald, at du finder vejen til mere selvsikkerhed.

Øvelser, til dig der vil have mere dirty talk og tale

Øvelser til dirty talk - dreng øver sig på at tale
Spejl-øvelsen der hjælper nogle
Det er absolut ikke alle, der får gavn af at tage et spejl frem, sidde foran det og snakke. Iagttage sig selv og se, at det ikke er farligt, at tale strengt eller kommanderende. Prøver du spejløvelsen, vil du kunne se din egen ansigtsmimik, imens du taler. Måske kan det hjælpe dig at få set, at du ikke ser tåbelig eller dum ud, når du selvsikkert får din partner til at underkaste sig dig.

Du tager ganske simpelt et spejl frem og stiller det foran dig. Kig ind i spejlet, mens du siger den kommando eller den sætning, du ønsker at formidle. Iagttag dig selv og din mimik.

Sæt farten ned, når usikkerheden rammer
Står du midt i seancen og skal have noget sagt? Kan du mærke, at du får en klump i halsen – og måske også maven? Du ryster indeni. Tag det roligt. Træk vejret dybt ned i maven. Mærk frygten og lad den råbe så højt den vil. På et eller andet tidspunkt vil den brænde ud og du vil kunne udnytte energien til noget positivt. Du vil skinne  – og det vil smitte af på jeres leg sammen.

Prøv at bruge en af øvelserne eller dem begge. Brug dem når du har mærket efter, hvilken type dominant du er. Strukturer dominansen, så du får sværere ved at blive usikker.

Du kan blive endnu bedre til dirty talk, dominans identitet og at have helheden med i din dominans, ved at deltage i et for dominante, der ønsker at være selvsikre.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Ét svar til “Dirty talk og tale i dominans – Fra mundlam dominant til talende”

  1. anne siger:

    Uuuh ja. Lær spillet at kende. Hvis man gerne vil lære det til perfektion vil jeg anbefale at man læser "Direktørens sekretærer" af N. Johansson!! Dominansen og hvordan man gør det med dirty talk er i højsædet!! Jeg lover man bliver våd og liderlig som man aldrig nogensinde har været det før:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.