Seneste indlæg
Kategorier
Kyskhed for kvinder og mænd

Buret inde i et kyskhedsbælte af lyst

Guides

Kyskhed er nok et ord mange i dagens Danmark ikke opfatter som noget seksuelt opstemmende. Tilbage i historien har kyskhed været en dyd før ægteskabet, man skulle leve seksuelt afholdende for at vente på den eneste ene. Katolske præster skal i deres præsteskab, afholde sig fra alle former for seksuel aktivitet. Som ung i dagens Danmark er der meget få, som rent faktisk synes seksuelt afholdenhed er noget særligt trendy begreb; når vi som unge i dag nyder vores seksuelle frisind, og udlever vores lyster – det er der heller intet dårligt ved. I denne blog dykker jeg ned i en verden, hvor nogle vælger seksuel afholdenhed og kyskhed, frem for seksuel aktivitet – netop som en del af det seksuelle rollespil.

Kyskhedsbælte – hvad snakker du om?

Kyskhedsbæltet blev første gang nævnt sidst i det 14. århundrede, som et bælte, som skulle sørge for at bæreren undgik voldtægter. I dag benyttes kyskhedsbælter i erotiske rollespil som et element i en leg, mellem to voksne mennesker. En leg, hvor den ene har kontrol over den andens seksuelle drifter, og hvor man underligger sig kontrol. Et pirrende, erotisk rollespil som er så utroligt intenst. Netop fordi handling har konsekvenser, og fordi man, når kyskhedsbæltet er fastspændt, er på i legen på fuld tid.

Nøglebæreren, eller keyholder som det så fint kaldes på engelsk, er den person som er i kontrol. Når man er i kontrol, har man nøglen til partnerens kyskhedsbælte, og kan frit pirre partneren, som ikke kan få udløsning. Det er faktisk ikke muligt at onanere med et kyskhedsbælte, hvis man vælger en ordentlig type. Pirring kan være onani foran partneren i kyskhed, dirty talk, små frække sms’er med mere. Når du er ”in charge”, kan du nyde din partners fulde opmærksomhed, for han eller hun slipper ikke sin begæring for dig. Mellem benene, vil personen i kyskhed, altid bære et minde om jeres leg. Når kønsdelene er låst inde, vil hver lille kløe, kilden eller anden kropslig følelse give et kick – for man kan ikke selv afhjælpe den, eller stimulere. Du bestemmer hvornår der må komme en orgasme til din partner, eller hvornår personen skal slippes ud af kyskhed igen.

 

Buret inde – en seksuel livsstil…

 Nogle fyre lever som hanrej i et cockold forhold. Her er det kvinden der har nøglen i forholdet, og som bestemmer over mandens orgasmer. En del af rollespillet og den pirrende del er, at kvinden har sex med andre mænd foran sin partner i kyskhed. Nogle gange er han en del af legen aktivt, men uden at bruge sin pik til noget. Andre gange er han bare observatør; han kan være bundet eller på anden måde sidde og kigge på.

Netop kyskhed er et seksuelt element som jeg oplever flere og flere er interesserede i, og tænder på. Det være sig både for længere og kortere tids brug. Men kyskhed er i Danmark noget, man skubber under tæppet. Det er en del af det seksuelle frisind, som vi ynder at praktisere, og det er en del af et erotisk rollespil. Om man kobler S/M på eller ej; det bestemmer man helt selv. Kyskhed behøver ikke være hårdt, det kan også være mildt alt efter hvem der praktiserer det og det kan praktiseres af både mænd og kvinder.

 

Hvilket kyskhedsbælte skal jeg vælge?

Jeg vil gennemgå nogle af de mest populære kyskhedsbælter / pikbure her – hvis du vil se vores fulde udvalg kan du se vores fulde udvalg af kyskhedsbælte og pikbur her.

Der findes kyskhedsbælter i både stål, plastik og det nyeste af det nye silikone. Stål er et utroligt smukt materiale, det er nemt at sterilisere og rengøre og samtidig – ja så kan man få utroligt mange forskellige kyskhedsbælter i stål, både til mænd og kvinder. Fælles for plastik og silikone kyskhedsbælter er også, at de er hygiejniske, kan steriliseres og fås i forskellige udformninger. Men silikonen er den nyeste på markedet, og bryster sig af at have en fordel – en lidt blødere overflade. Det handler om, hvad man individuelt bedst kan lide.  Til mænd fås kyskhedsbælter som et egentligt bælte med remme, og som pik versionen, hvor man får et ”bur” til pikken, og nogle ringe som går rundt om pungen og fastgøres til buret. Vi sælger i shoppen CB-6000, CB-6000s og The Curve som alle tre er plastik typer af denne model. Du kan også få et flot kyskhedsbur i stål samt et pik bur med remme og lås i læder.

Når du skal vælge dit kyskhedsbur, skal du tage målet på din penis i slap tilstand. Da den vil blive stiv på et tidspunkt, skal du lægge et lille stykke til målet – så du stadig oplever, at kyskhedsbæltet sidder stramt, men ikke så stramt at det bliver ubehageligt. Prøv eventuelt at måle længden på penis i både slap og stiv tilstand og tag et mål et gennemsnitsmål.

CB6000 Kyskhedsbælte i plast

CB-6000 – Et godt all-round kyskhedsbælte til manden

Designet og termoplasten gør, at det kan være ret svært at bryde ud af et CB-6000 kyskhedsbælte. Mange mænd vælger bæltet, fordi det er nemt at komme igang med. Vi oplever midlertid, at mange bruger det længe og senere skifter fordi deres krav til et kyskhedsbælte er blevet større efter at have prøvet at leve i kyskhed.

CB-6000 kyskhedsbælte, et af vore mest solgte modeller til mænd.

Det bedstsælgende kyskhedsbur

Godt bur til den nysgerrige – Metal kyskhedsbur

Elegant design, god hygiejne og god pris gør metal kyskhedsburet til vores mest solgte. Det er let at samle og bruge, der kan være lidt udfordringer med at få ringen om nosserne. Smør ringen indvendigt med en god glidecreme og tag en nosse i ringen af gangen – så går det bedst. Husk at tage den på, når pikken ikke er stiv. Det andet kan være en stor udfordring!

Se det bedstsælgende kyskhedsbur her

The Curve Kyskhedsbælte til den veludrustede mand

Er du meget veludrustet? – The Curve

Det største bælte i sortimentet. Længden er 9,5 cm og derfor er buret egnet til den veludrustede mand. The Curve er et meget diskret kyskhedsbælte af thermoplast, som er utroligt hygiejnisk.

Få mere at vide om The Curve

Når du har valgt det rette kyskhedsbælte skal det på din pik. Det gøres som oftest ved, at der sidder en bagring som skal om nosserne først. Smør bagringen med en god glidecreme, for at beskytte huden og modvirke hud irritation. Jeg anbefaler brugen af getmaxxx med kyskhedsbælter. Herefter vil der på nogle bælter sidde afstandsstykker, som skal sættes på bagringen. Når det er sket, smører du selve penisburet med glidecremen og lader den glide på plads på pikken.

Når du skal vælge kyskhedsbælte, så læg vægt på hygiejne og langtidsholdbarhed. Kommer du til at leve i kyskhed, vil din du opleve at pikken kan begynde at svede og at der skal være påtænkt rengøring af bæltet. Altså nytter det ikke noget, at du skal tage bæltet af hele tiden. Det vil ødelægge noget af oplevelse.

Kvinden i kyskhed

Når kvinden skal i kyskhed, foregår det med et bælte med remme. Remmene går fra under navlen og i u form med skambenet og om til anus og derefter op og fastgøres på ryggen. Her sidder samlingen på bæltet . Stål kyskhedsbælterne til kvinder er forede og polstrede, så de er behagelige at gå med, men så de også er nemme at rengøre. Så sikrer du, at du har styr på hendes orgasmer og onani.

Tænder du lidt på tanken om kyskhed og er du i forhold. Vil du gerne prøve kyskhed som en erotisk leg med din partner. Så er dialog først og fremmest vejen frem. Kyskhed giver nogle et sug i maven og andre står udenforstående på sidelinjen, og vil måske kigge på dig når du foreslår, det som en del af jeres sexliv. Frem med plusserne; total begær, pirring og grænseløs kærlighed. For i virkeligheden handler jeres sexliv også om kærlighed til hinanden, og respekt for jeres lyster. Kyskhed gør ikke ondt. Det er ufatteligt pirrende, når den ene har kontrol over den anden på den måde – så uskyldig og alligevel så fræk et erotisk rollespil, hvor i kan skiftes til at være nøgleholder for den anden.

Nogle par bruger også kyskhed til at skabe tillid i deres parforhold. Det kan være, at kvinden eller manden har været en del utro, og man så i forholdet har lidt under manglende tillid. Når man kæmper for at holde sammen på forholdet, fordi man elsker hinanden og fordi man vil holde sammen, finder nogle kyskhedsbæltet frem, som et redskab. Men et sundt parforhold kommer ikke kun med et kyskhedsbælte, som ikke er vidundermidlet der får problemerne til at forsvinde. Parterapi eller dialog kan være en god konfliktløser, og give jer redskaber til at forstå, hvorfor jeres forhold endte hvor det gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.