Seneste indlæg
Kategorier

Brug blindfold og tag kontrollen – Giv din partner bind for øjnene ved sex – Sådan

Produkt Anmeldelser

Du kender måske blindfoldet bedre som en natmaske – men det er det samme. I BDSM foretrækker man et læder blindfold, fordi det er blødt og lækkert at have på, og jeg har fundet en favorit frem, som jeg gerne vil fortælle lidt om.

Er I parate til brugen af blindfolds?

Hvad kan et blindfold give jer i jeres parforhold og I jeres kæreste tid? Hvordan forkæler du bedst din partner og hvorfor er et blindfold en god ide? Når I har tilliden og kommunikationen på plads i jeres forhold, kan i begynde at eksperimentere. De fleste vil gerne forkæle deres partner, og derfor søger man nye veje at gøre det på – for fornyelsen men også for det sjove i at opleve hinanden på forskellige måder.

 

 

Du kan se vores udvalg af blindfolds her

Tør du udfordre din partner og tage et skridt imod en dybere forbindelse?

De kærlige strøg, du med din fingre giver på ryggen, smækkene i numsen og hvisken i ørene, kan få din partner mere opstemt og klar til dig end du tror. Samtidig kan det også få ham eller hende til at føle sig tryg, selvom du har udfordret på grænser og på nye oplevelser.

Måske finder I ud af, at erotiske rollespil eller erotisk dominans er noget for jer, eller I finder ud af, at de her sanseoplevelser man får, sugene i maven når man ikke ved, hvornår det næste kærtegn kommer – og hvor det kommer, lige er noget for jer. Jeg håber I kan bruge mine små indspark til noget. I kan altid sende mig en email til info@uniqueplay.dk med spørgsmål eller ideer til emner.

Tak fordi I lyttede med.


Udvalgte læder-blindfolds fra shoppen:

Ét svar til “Brug blindfold og tag kontrollen – Giv din partner bind for øjnene ved sex – Sådan”

  1. Peter siger:

    Det er mega fedt at lege med blindefoldet..
    Kan også anbefalde under leg med urinsex..
    Både som giver el modtager, mega frækt som modtager vil jeg sige 😛
    Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.