Seneste indlæg
Kategorier
Rullekuffert fyldt med BDSM-udstyr

Legetøj til rejsen – BDSM-gear der er nemt at pakke

Tips og Tricks

Sexlegetøj – særligt til BDSM – er ofte tungt, uhåndterbart og umuligt at få gennem tjek-ind i lufthavnen. Vi præsenterer her en masse varer der overkommer disse problemer.

Sommeren er over os, og vi elsker det! Varme, lange dage, kolde drinks, romantiske rejser og hyggelige skovture fylder os med glæde, og det har målbare effekter på vores sexliv. Statistisk set dyrker vi meget mere sex når vi har det rart, og efter en lang, hård vinter går vi en lille smule amok – og det er fantastisk! De af os der ynder at krydre sexlivet med bondage og dominans støder dog ind i visse problemer. Fx er det svært at pakke et Skt. Andreas-kors ned og tage det med i et lejet sommerhus. Ligeledes kan der være visse problemer forbundet med at have politihåndjern med i håndbagagen. Derfor har vi lavet denne liste over vores mest rejse-venlige varer – nogle af dem er endda specifikt indrettet til at være mobile og usynlige.

Letvægtsudgaver af sexlegetøj

Naturligvis kan man ikke have alle sine ting med på tur, og der er hele kategorier af frækt legetøj man må undvære. Men mange BDSM-varer kommer i letvægtsudgaver. Den mest vægtbesparende er uden tvivl vores vildt populære mundåbner-gag af plastik, der stort set er vægtløs, i modsætning til gags af læder og stål. Reb og manchetter kan skiftes ud med bondage-wrap eller tape, der godt nok er engangs-legetøj, men kun vejer det halve eller mindre, og også fylder mindre i kufferten. Rejser man virkelig let – fx hvis har mange skift undervejs – kan man med fordel lade sit blindfold blive hjemme, og i stedet medbringe en spandexmaske. Denne maske dækker øjnene og baghovedet, men uden at lukke for munden. Den kan komprimeres til det rene ingenting. Blindfolds kan knække eller tage skade af at være under pres – det er ikke et problem for masken.

Sammenklappelige sexmøbler

Nogle af Jer vil givetvis gerne have et mere fuldstændigt sæt udstyr med, og det har vi selvfølgelig også råd for. Disse produkter kræver at der er en dør eller en stor seng, der hvor I skal lege – så det eneste de ikke kan bruges til er en campingtur. Vores dørfikserings-sæt kommer i forskellige varianter, men som navnet antyder kan de alle sættes fast i soveværelsesdøren. Det mest grundlæggende sæt er disse manchetter til lår og hænder, men vi fører også en avanceret sex-gynge, der kan bruges på et væld af interessante måder. Der er dog noget særligt tiltrækkende ved mennesker der er spændt fast til senge, og til dette formål har vi et under-the-bed-sæt. En særlig fordel ved alle disse sæt er at de har integrerede manchetter, så man kun skal have selve sættet med for at lege med bondage.

Håndbagage-venligt sexlegetøj

Der findes virkelig mange varer der ikke vil klare en tur gennem en metaldetektor, uden at det bliver pinligt. Heldigvis findes der næsten lige så mange der vil. Blandt de mere eksotiske er dette pikbur, der er lavet 100% af plastik, og lukkes med plastik-hængelåse (der også kan bruges til fiksering af andre kropsdele). Der findes også en silikone-model, som vil tiltale gummi-fans. BDSM-reb indeholder ikke metal, men det er ikke alle der tænder på det. Til Jer har vi håndjern af silikone eller strips – sidstnævnte kræver dog at der er en saks eller tang når de skal af igen. Vi kan også varmt anbefale vores udvalg af solide dildoer og anal-plugs (dem der ikke er af stål), hvis man skal gennem kontrollen i lufthavnen – de indeholder ikke metal og der er ingen risiko for at de pludselig begynder at vibrere i tasken. Til sanselegen foreslår vi vores plastik-pinwheel, der er ondere end det ser ud til, og endda meget billigt.

Skal man ikke med fly, men med anden offentlig transport, og gerne vover at tage en vibrator med, anbefaler vi at man tager batterierne ud først, eller slet og ret køber en med ledning. Pulsator-maskinen Stronic Drei fra Fun Factory, er indtil videre det eneste elektriske legeredskab der har en tastelås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.