0
Seneste indlæg
Kategorier

5 grunde til du er usikker på SM – Spræng barriererne med gratis E-bog!

Nyheder

Kender du den der med, at man har en fantasi, en drøm og et ønske og man tør ikke rigtig gå videre? Usikkerheden fylder dit indre, du er i tvivl om, hvordan du skal begive dig ud i at realisere din lyst og gøre drømme til virkelighed. Fortvivl ikke, der er hjælp at hente – og jeg har den til dig, kvit og frit!

Mediernes fremstilling af SM kan både være teknisk, fyldt med termer men også meget den samme. Der bliver ikke lagt den fokus på, hvad SM egentlig kan gøre, hvor lidt der skal til og hvor vigtig, den ”legende” udforskning af seksualiteten, er for en god SM oplevelse. Når du har læst en artikel, som egentlig skulle få dig hopla ud af krogene og i gang med eksperimenterne, ja så står du af. Du føler simpelthen, at der mangler noget. Hvor er den lange opskrift, som den forestilling af S/M de giver, skal køres efter. Ja du er altså ikke alene om frustrationerne.

Jeg hører rigtig mange grunde til, at SM er så svært at starte med. Bl.a. teknikken er en barriere, men også opfølgning, opbygning af seance med mere er store bjerge, som skal krydses. Vi har en forestilling om, at vi kan det hele efter bøgerne på en del halve tid. Det er altså ikke muligt, sorry to say.

At springe ud i eksperimenterende seksualitet handler om at opfylde en lyst. Det kan være en fantasi eller en drøm – noget helt tredje, men i hovedtræk handler det om at lege. Vi voksne, slap legen som børn, men det er synd, når den gør sig så godt i vores soveværelse. Igennem legen udvikler vi os, finder nye sider af os selv – igennem den seksuelle leg får vi skabt et nærvær og en platform, hvor vi kan udforske, opleve og eksperimentere på ny grund sammen. Ingen af os er på hjemmebane, vi er begge lige. Husk humoren når du eksperimentere – grin, smil og lad din partner vide, at det er okay at fjolle og lave ups’ere. Lad det blive til leg, som leg er bedst – hvor i deler både gode og dårlige oplevelser sammen.
– Sammen kommer i længst.

Jeg er stadig usikker – Jeg vil gerne have alle løsningerne

Jeg tror, jeg har løsningen til dig. Jeg har brugt lang tid, på at skabe noget godt, smelte min viden og mine værktøjer ned i en 12 sider lang E-bog, hvor du får tips og en vej du kan gå. Let og enkelt. Men lad mig lige sige med det samme – at kaste sig ud i noget nyt, kræver at du ændrer dit mindset – dine tanker fra usikkerhed til sikker. Det kræver succes oplevelser på vejen igennem udviklingen!

Få de 5 Gode grunde til, du er usikker på SM – Sådan kommer du over barriererne gratis – kvit og frit i din indbakke.

Bogen indeholder ikke raketvidenskab eller kæmpe bjerge, der skal bestiges – men den indeholder den viden, jeg igennem mit liv, mine erfaringer og rådgivning igennem Unique Lady har skaffet mig – og som jeg er sikker på, vil give dig grobund for at sparke derudaf, på vejen mod at realisere dine eksperimenterende drømme.

Du modtager samtidig mit inspirende nyhedsbrev med tips og tricks, viden og nyt om seksualitet – specielt indenfor eksperimenterende elskov, BDSM og fetishisme. Du kan når som helst afmelde dig i et link i bunden af hvert nyhedsbrev.

Ét svar til “5 grunde til du er usikker på SM – Spræng barriererne med gratis E-bog!”

  1. morten bøgely siger:

    tak for dinne gode indlæg om dbsm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping