ADEN vibrerende bækkenbundskugler og vibrator

DKK 769,00

  • Giver en stærk bækkenbund ved ca. 30 minutters træning pr. gang
  • Vibrerende vægte der giver indvendig stimulation af skeden
  • Lette at rengøre
  • Kan bruges til både bækkenbundstræning, onani og leg med partner

På lager

Varenummer (SKU): 789562 Kategorier: ,
Beskrivelse

Disse fire bækkenbundskugler med vibrerende vægte giver dig en bomstærk bækkenbund og pirrende stimulering, mens du laver hverdagsaktiviteter, onanerer eller leger med en partner.  Gode til på en diskret måde at stimulere de indre erogene zoner på, og et sjovt legetøj til at lege pirringslege, der strækker sig over længere perioder.

Med Aden vaginalkugler kommer der en smule vægt på, der påvirker både stimuleringen og belastningen i din træning. Vægten giver en tyngdefølelse, der får det til at kildre skønt ved skedeindgangen og på de erogene zoner i skeden. Den mindste bækkenbundskugle vejer 45 gr. og er en enkelt kugle med vægt, den næste størrelse vejer 80 gr., har to kugler i en og en lidt større diameter og den tungeste vejer 110 gr.  og en bredere diameter. Den største vaginalkugle har den bredeste diameter og kommer med en indbygget vibrator med trådløs styring og 10 forskellige vibrationsmønstre til massage og nydelsesfuld pirring.

Alle bækkenbundskuglerne er i en lækker, blød og sikker medicinsk silikonekvalitet og kommer med en faststøbt snor, der sikrer at de altid kan trækkes ud på en sikker måde. Desuden er de støjsvage, vandtætte og kan oplades med den medfølgende USB oplader.

Man kan både udfordre sig selv eller lege med en partner, der afgør, hvor længe man kan have legetøjet i.  I en dominansleg kan den dominerende beslutte, hvor meget vægt der skal på eller hvor længe kuglen skal sidde.

Fordi bækkenbundskuglerne kan sidde oppe i skeden, kan man også bruge dem ude i offentligheden, hvis man vil lege med at undertrykke lystfølelsen, selvom den vokser ved brug, og aftale en afretning hvis man enten taber kuglerne, eller kommer til at udtrykke sin lyst med støn eller synlige tegn på f.eks. undertøjet.

Specifikationer:

  • Materiale: Medicinsk silikone
  • Vægt: 40 gr. – 80 gr. – 100 gr.
  • Lydstyrke: Max 50 db
  • Brugstid: 1,5 time ved fuldt opladet batteri

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.