Kombi bækkenbundstræningsæt med vægte i glas og silikone

DKK 399,00

  • 21 forskellige kombinationsmuligheder
  • Træner bækkenbunden mens du træner, går tur eller laver husarbejde
  • Kan bruges til frække pirringslege til både onani og sammen med en partner

På lager

Varenummer (SKU): 293234 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Få en stærk bækken- og skedemuskulatur med dette unikke og smukke bækkentrænings-sæt der kan sammensættes i 21 forskellige vægtkombinationer, så de passer præcis dine behov.  Sættet består af hylstre med faststøbte snore i blød og lækker medicinsk silikonekvalitet hvor du let kan sætte præcis de vægte i silikone og glas i, der passer din lyst og behov. Glaskuglerne kan varmes op i varmt eller koldt vand, for at give helt nye, frække og pirrende fornemmelser.

Både sexologer og jordmødre anbefaler bækkenbundstræning til kegelmusklerne i skeden, da det både er vigtigt for din livmoder, din urinblære, din og din partners nydelse under samleje og ikke mindst dit sexdrive. Bækkenbundstræningen virker ved at øge blodtilførslen, så du oplever større lystfølelse, kan opnå bedre orgasmer, styrker musklerne så du bliver strammere, forebygger inkontinens og aldersrelateret slaphed og får bedre kontrol over sammentrækningerne under samleje.

Bækkenbundskuglerne kan bruges imens du står, går, laver squats eller går på trapper, så du kan træne bækkenbunden, når det passer dig.

Mange bruger også bækkenbundskuglerne til at lege med, da det kan sætte gang i lystfølelsen at gå med dem oppe i skeden og stimulere de erogene zoner ved skedeindgangen ved at lege med at trække dem ud.

Sådan gør du: Du starter med det letteste æg og arbejder dig langsomt op, for til sidst at kunne træne med at tungeste æg. Du træner kegelmusklerne i bækkenbunden ved at skiftevis knibe bækkenbunden sammen i en bevægelse, som føles som at kuglerne “kører op” i et par sekunder, for derefter at slappe af i musklerne igen.

Specifiktioner:

  • Materiale: Medicinsk silikone og glas
  • Vægt: 15 gr. – 25 gr.- 35 gr. – 55 gr. – 55 gr. Glaskugler 34 gr.
  • Diameter: 33 mm.

 

 

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.