Bækkenbundstræningssæt med 8 vægte

DKK 599,00

  • Træningssæt til bækkenbund med 8 forskellige vægte i et smukt farverigt design
  • Støbt i ét stykke – vægten på hver kugle er angivet på snoren i guld
  • Blød medicinsk silikone

På lager

Varenummer (SKU): 587364 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Få en toptrænet og stærk skedemuskulatur med dette brugervenlige og smukke trænings-sæt til bækkenbunden. Sættet består af vaginalæg i blød og lækker medicinsk silikone med vægt fra 30-125 gr. På hvert æg er der en faststøbt snor der  angiver hvor meget vægt der er i hver, så det er let at komme i gang. Du starter med det letteste æg og arbejder dig langsomt op, for til sidst at kunne træne med at tungeste æg.

Du træner kegelmusklerne i bækkenbunden ved at skiftevis knibe kegelmusklerne i skeden sammen i en bevægelse, som føles som at ægget “kører op” i et par sekunder, for derefter at slappe af i musklerne igen.

Bækkenbundstræningen øger blodtilførslen, så du oplever større lystfølelse, kan opnå bedre orgasmer, styrker musklerne så du bliver strammere, forebygger inkontinens og aldersrelateret slaphed og får bedre kontrol over sammentrækningerne under samleje.

Specifikationer:

  • Materiale: Medicinsk silikone
  • Diameter: 25 mm.
  • Vægt: 30 gr. – 45 gr. – 65 gr. – 85 gr. – 95 gr. – 105 gr. – 115 gr. – 125 gr.
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.