uPlay vibrerende bækkenbundskugler

DKK 299,00

 

  • Kan bruges til både bækkenbundstræning, onani og pirrende parleg
  • Giver en stærk bækkenbund ved ca. 30 minutters træning pr. gang
  • Vibrerende vægte der giver indvendig stimulation af skeden
  • Begyndervenlige
  • Lette at rengøre

På lager

Varenummer (SKU): 584981 Kategorier: ,
Beskrivelse

De her 3 bækkenbundskugler med vibrerende vægte giver dig pirrende stimulering, mens du træner dig til en bomstærk bækkenbund. Du kan bruge dem når du laver hverdagsaktiviteter, onanerer eller leger med en partner.  De stimulerer dine indre erogene zoner og er sjovt og super begyndervenligt legetøj til at lege pirringslege med.

De vibrerende vaginalkugler har en smule vægt på, der påvirker både stimuleringen og belastningen i din træning. Vægten giver en tyngdefølelse, der får det til at kildre skønt ved skedeindgangen og de erogene zoner i skeden. Den mindste bækkenbundskugle vejer 30 gr. og er en enkelt kugle med vægt, den næste størrelse vejer 50 gr., har to kugler i en og den tungeste vejer 60 gr. og har ligeledes to kugler. Når man skal begynde at arbejde med bækkenbundstræning, kan man starte med den letteste og langsomt arbejde sig op. Her vil du kunne kunne mærke stimuleringen på skedeindgangen og skedevæggen, når du kniber, og den smule vægt kugler i sig selv giver, kan mærkes tydeligt, både ved knib og når kuglerne langsomt trækkes ud med snoren.

Man kan både udfordre sig selv eller lege med en partner, der afgør, hvor længe man kan have legetøjet i.  I en dominansleg kan den dominerende beslutte, hvor meget vægt der skal på eller hvor længe kuglen skal sidde. Fordi bækkenbundskuglerne kan sidde oppe i skeden, kan man bruge dem når du er ude at handle, til påskefrokosten hos svigerfamilien.

De er sjove og begyndervenlige, hvis I vil  dominanslege sammen. I kan f.eks. lege med at undertrykke lystfølelsen, selvom den vokser ved brug, og aftale en afretning hvis man enten taber kuglerne, eller kommer til at udtrykke sin lyst med støn eller synlige tegn på f.eks. undertøjet.

Alle bækkenbundskuglerne er i en lækker, blød og sikker medicinsk silikonekvalitet og kommer med en faststøbt snor, der sikrer at de altid kan trækkes ud på en sikker måde. Desuden er de vandtætte og lette at rengøre.

Specifikationer:

  • Materiale: Medicinsk silikone
  • Vægt: 30 gr. – 50 gr. – 60 gr.
  • Diameter: 2,5 cm. – 3 cm. – 3,5 cm.
  • Længde eksusiv snor. 3,5 cm. – 7 cm. – 8 cm.
  • Vandtætte
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.