0

WaterClean On/Off switch til tilslutning af intim brusehoved

DKK 49,00

– Juster vandstyrken i din favorit anal douche og gør lavementet mere behageligt

– Du justerer let vandtilførslen ved at dreje på WaterClean On/Off Switch’s røde håndtag

– Pakken leveres med to gummipakninger og On/Off Switchen, der skal sættes imellem din bruseslangen og dit intimbrusehoved

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 411114 Kategori:

WaterClean On/Off Switch gør det let for dig at justere vandtilførslen og skabe det mest behagelige lavement. Undgå dårlige oplevelser, når du klargør dig til anal sex. Sæt On/Off switchen mellem dit intim brusehoved og din bruseslange, så kan du let justere vandtrykket hele tiden.

Den simple plastik switch fra WaterClean er til dig, der er nervøs for at skulle lave dit første lavement med intimbrusehoved eller for dig, der vil have den absolut bedste oplevelse. Du får alt hvad du skal bruge, til at tilslutte switchen mellem bruseslange og brusehoved. De to gummipakninger, gør systemet tæt, så du ikke lækker undervejs. Water Clean Switch On/Off passer til alle bruseslanger og brusehoveder, hvor gevindet har en diameter på 20 mm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping