0

ELEKTRO-PLAY brystklemmer til elektro boks

DKK 99,00

– Smarte elektro-sex klemmer til din ELEKTRO-PLAY, Zeus eller Rimba elektro boks

– Hver klemme har sin egen pol, som gør at de elektriske impulser føres igennem dem

– Skaber kildende eller smertende oplevelser

På lager

Varenummer (SKU): 187982 Kategorier: , ,

Brystklemmer er et must-have I enhver sadists legetøjskasse. Disse brystklemmer passer til de fleste elektro bokse. Bl.a Zeus, Rimba og ELEKTRO-PLAY bokse. er ingen undtagelse. ELEKTRO-PLAY brystklemmerne er simple og nemme at benytte, men alligevel meget kraftfulde. De giver dig nemlig mulighed for at sende pirrende, elektriske impulser igennem intime områder på kroppen. Brugen bør nemlig ikke begrænses til brystvorterne.

Sæt blot endestikket i din elektro sex boks og herefter påsættes klemmerne på huden. Vær opmærksom på, at leg med elektrosex frarådes ved hjerteproblemer og brug af pacemaker. Har du metal-dele i kroppen, bør du også være opmærksom på ikke at placer elektro sex legetøj i området, da du kan sætte strøm til metal-delene.

Pleje:

Selve delen, der rører huden bør desinficeres i sexlegetøjsspray. Brug ikke vand og sæbe til disse, og opbevar dem i en frysepose efter vask og leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping