0

Hoved harness med mundprop

DKK 695,00

– Solidt all-around harness af læder

– One size fits all

– ”Bundprop” til blokering af munden

– D-ring i toppen til tøjring

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 992869 Kategorier: , , ,

Med dette harness får du ikke kun muligheden for at bure din slave inde bag rigelige mængder af lækkert, tykt læder. Du kan også tøjre vedkommende i D-ringen øverst på hovedet eller forsyne andre dele af seletøjet med reb eller karabinhager. På den måde kan du, med lidt snilde, totalfiksere slavens hoved.

Herefter kommer mundproppen ind i billedet. Efter samme system som bundproppen i et badekar, kan du åbne og lukke for adgangen til slavens mund. Proppen er forsynet med en smart kæde, så den ikke bliver væk – så slaven stadig skal slæbe rundt på den, selvom den ikke sidder i.

Der er utrolig mange muligheder for ydmygende leg i dette seletøj. Tag fx harnesset med i klubben og fjern kun proppen, når slaven skal bruges – slaver skal ses og misbruges, men ikke høres, du ved. Og bare rolig, slaven kommer ikke til at lukke munden uden din tilladelse. Det sørger den indbyggede mundtunnel på 2,5 cm for!

Harnesset kan indstilles til næsten alle hovedstørrelser og -faconer på grund af mængden af seler, der kan indstilles særskilt.

Pleje:

Selve mundproppen bør desinficeres med sexlegetøjsspray som pjur. Læderet rengøres med læder-cleaner og herefter anvender man fedt på læderet. Denne procedure sørger for, at læderet holdes i god stand i mange år fremover.Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping