0

Sinvention luksus positur halsbånd

DKK 1.199,00

– Super-elegant læderkrave

– Højeste læderkvalitet

– Med stor O-ring

Ryd
Varenummer (SKU): 819889 Kategorier: , , Tag:

Det bliver ikke meget smukkere, hvis man skal give sin slave halsbånd på. Dette er luksus med luksus ovenpå! Sinvention har skabt denne læderkrave af den bedste lædertype – såkaldt Bridle-læder, der er det man bruger til seletøj til heste.

Halskraven er hærdet, så hovedet holdes oppe og på plads. Det ser yndigt ud og føles fantastisk. Kanterne er lavet af syndigt blødt skind, så slaven kan have halsbåndet på i timevis, uden at få mærker. Fortil er kraven forsynet med en solid O-ring, så man kan fæstne slaven eller give vedkommende snor på, som en hund. Bagpå sidder lukningen, der lukkes med to medfølgende, synkroniserede hængelåse – så udover at være smukt er halsbåndet også stort set umuligt at komme ud af uden nøgle.

Kraven sælges i to størrelser. Den lille er 28-35 centimeter i omkreds, den store er 33-41 centimeter. Begge størrelser er omkring 12 centimeter høje på det højeste sted. Dette halsbånd er simpelthen perfekt hvis slaven skal vises frem i klubben eller privaten. Det emmer af luksus og kvalitet!

Vi har halsbåndet i fire forskellige farvevarianter: Sort, sort/rød, lysebrun/hvid (klinik-stil) og okseblod/sort.

Vil du have manchetter der matcher? Så gå efter Slim and sexy manchetterne, som vi også har her i shoppen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping