Sinvention leather tenderizer

DKK 599,00

– Relativt lille men meget effektiv læder paddle, i et smalt og lækkert design

– Et bedragende stykke håndværk fremstillet på bedste vis af premium kvalitetslæder

– Den lille størrelser gør den perfekt til at smække bryster, kønsdele og baller

– Dækket af Sinventions livstidsgaranti

På lager

Varenummer (SKU): 978712 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

Denne paddle er et perfekt afstraffelses redskab som med sin lille størrelse er perfekt til baller, men især kønsdele og bryster. Påtrods af størrelsen giver den præcise smæk, da læderet er tykt, tungt og glat.

Den gode fleksibilitet gør det nemt at give mange lette smæk, hvis den skal bruges som en del af opvarmningen til at få blodet frem i huden. Men lad dig ikke narre – den kan skam også give smæk, som kun den mest erfarne slave kan holde ud.

Specifikationer:

  • Fremstillet af to lag kraftigt læder
  • Afstivet håndtag, for et bedre greb og mere præcise smæk
  • Længde: 33cm
  • Bredde: 1,8cm

Garanti:

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.