Sinvention låsbart ballgag

DKK 599,00

Kun det bedste er godt nok, når man leger med dominans. Disse flotte ball-gags er et must have – de er behagelige at have på og nemme at håndtere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 227579 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

Disse ball-gags er utrolig flotte. Kuglen er fremstillet af FDA-fødvare godkendt silikone, hvilket sikrer en sund leg. Kuglerne er påsat en tyk møbellæderrem, som derefter er påsat en blød seletøjslæderrem. Gag’et er låsbart via spænden, hvor du bare skal bruge en hængelås til at låse med. De solide trykknapper sikrer, at du kan tage kuglen af remmen og derved rengøre den for øget hygiejne.

Livslang garanti:

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på lædergear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vores kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.