0

Rapide læder olie 100ml

DKK 99,00

– Olien der giver nyt liv til dit læde

– Undgå at dit yndlings læderudstyr bliver hårdt og sprækker

– Naturlige ingredienser

Kun 1 tilbage på lager

Rapide læder olie er en olie, der er med til at holde dit læder udstyr nyt og lækkert. Den naturlige olie giver dit læder alt det, det skal bruge for at holde fugt og skyde vand. Dit favorit læderlegetøj kan nemlig ikke tåle væsker, så vil det tørre ud og sprække, ligesom solens stråler vil få læderet til lige netop det. Det er derfor godt at have noget læderolie i værktøjskassen, så du kan behandle dit lædergear og dermed spare penge og passe på dine ting – så de holder i mange år frem.

Det er en god ide at gøre det til en vane, at vaske dit læder udstyr i lædercleaner og derefter give læderfedt/læderolie engang om året/hvert halve år, alt efter hvor tit du leger i direkte sollys og med væsker. Så holder du dit udstyr løbende ved lige og undgår nogle store skader, som er ærgelige at opleve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping